ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΜΑΝΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ!!! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΟΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ.... ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΜΕ ΝΑΝΟΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΝΤΟΥΠ ΝΤΟΥΠ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΚΑΤΙ ΥΠΝΟΥΣ........

Σκλήρυνση κατά πλάκας
princeofathens2004 έγραψε:Καλησπέρα fotiγιατι κανεις και μαγνητικη θωρακα?
Το ίδιο συμβαίνει σε κάθε Κέντρο, όσον αφορά την αντιμετώπιση (ευτυχώς εγώ εκεί που την κάνω η κοπέλα στον τομογράφο είναι φίλη και είναι λίγο διαφορετικά) και για τις ασπίδες Giota δεν κοροϊδεύει ο αλέξανδρος1 γιατί και μένα δεν μου έχουν δώσει.
Καλύτερα γιατί τόση ώρα ησυχία και πρωί πρωί που τις κάνω (κλείνω συνήθως το πρώτο ραντεβού για να γλυτώνω καθυστερήσεις) θα με πάρει ύπνος εκεί μέσα. Εδώ και χωρίς αυτές ίσα που κρατιέμαι. Είναι και αρκετή η ώρα της ξάπλας γιατί κάνω μαζί θώρακα, αυχένα και εγκέφαλο.
Καλώς ήρθες λοιπόν foti και υπομονή.
Maria77 έγραψε: Mary-d-ath, τα μάτια μας πρέπει να τα έχουμε κλειστά??? Εγώ τώρα το ακούω αυτό! Κατα διαστήματα εγώ τα ανοίγω και ελέγχω την κίνησηΔε μας υποχρεώνουν να τα έχουμε κλειστά, απλά εμένα με είχαν δει φοβιτσιάρα και γι'αυτό μου είπε ο ακτινολόγος να τα κλείσω για να μη φοβηθώ![]()
Αλήθεια δεν μου το είπαν καμία φορά αυτο...