• ΒΑΔΙΣΗ ΣΕ ΙΣΙΟ ΜΕΡΟΣ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #92839  από anni
 Δευ Ιούλ 08, 2013 12:26 pm
αμετρητες φορες...
ειδικα τα πλακακια που προεξεχουν... ζω ενα ονειρο...
στο σουπερ μαρκετ που παω ....μονη μου μου με τιποτα σε καθε βημα σκονταφτω
αυτοι που βαλαν τα πλακακια πρεπει να ηταν πρωτοι μαστορες...εκει μαθανε να περνανε φαινεται...
αλλα τι να λεμε...εμας και σε ισιο δρομο να μας βαλεις...!!! :banana-dreads:
 #92843  από ahilleas
 Δευ Ιούλ 08, 2013 1:01 pm
Θυμήθηκα ένα γεγονός,που έσκασα στα γελια,αλλά σκόρπισα το "τρόμο",στους "θεατές"μου!!
Περπατούσα με το γιο μου,μέσα σ΄ένα μουσείο,όταν ξαφνικα σκόνταψα σε μια σχεδόν αόρατη ανωμαλία του δαπέδου.Έκανα 4-5 απότομα τρεκλίσματα,δεξιά-αριστερά,απλώνοντας τα χέρια προς τα εκθέματα.Ήταν απότομα βήματα με εμφανή τη προσπάθειά μου να πιαστώ από κατι για να μη πέσω.Έβλεπα τρομαγμένα βλέμματα τριγύρω μου και μέσα μου παρακαλούσα να σωριαστώ κάτω πριν κάνω καμιά ζημιά!Τελικά ευτυχώς για μένα αλλά ΚΑΙ για το μουσειο πρωτίστως,σταμάτησα τη :obscene-drinkingchug: πορεία μου,χωρίς καμία σύγκρουση και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.Απλώς με κοιτούσαν όλοι με το στόμα ανοιχτό!!! :scared-eek:
 #92865  από fillcinefil
 Τρί Ιούλ 09, 2013 12:15 am
Να βάλω και ένα άλλο θέμα. Έχω πρόβλημα με τα παπούστσια που κάνουν καλά την δουλειά τους και κολλάνε (μαγκώνουν) στο πάτωμα. Στην φυσιολογική μου κίνηση που πάω να προχωρήσω σέρνοντας το πόδι, αυτό κολλάει στο πάτωμα με αποτέλεσμα τον γνωστό πανικό, που πάς να πιαστείς από το πουθενά με μιά ετυπωσιακή χορευτική φιγούρα. Ευτυχώς αυτό γίνετε μόνο σε φρεσκοκαθαρισμένα πατώματα που δεν έχουν ακόμη πιάσει την γνωστή πατίνα σκόνης που τα κάνει πάλι γλυστερά (δηλαδή λίγο σπάνια).
Από παπούτσια βολευομαι με λίγο παλιά και με φθαρμένες σόλες.

Να ρωτήσω, όπως και εγώ, έτσι και εσείς, δεν έχετε ακόμη "υποπέσει" στην βοήθεια του μπαστουνιού ή αυτά σας συμβαίνουν παρόλη την υποβοήθησή του (και φρενάρισμα, γιατί σου κόβει την ταχύτητα);
 #92875  από ahilleas
 Τρί Ιούλ 09, 2013 10:15 am
Μπαστούνι δε χρησιμοποιώ,αλλά επειδή έχω πτώση αριστερού πέλματος,έχω πάρει ένα κηδεμόνα.Με βοηθάει πάρα πολύ,ειδικά όσον αφορά στην κούραση.Φυσικά σκαλοπάτια κατεβαίνω μόνο με τη βοήθεια κουπαστής ή τοίχου.Είμαι λίγο-εως πολύ-ανισόρροπος! :obscene-drinkingchug: :confusion-seeingstars:
 #92876  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιούλ 09, 2013 10:20 am
sofia13 έγραψε:Δεν είσαι ο μόνος, ούτε μόνος !
'Εχω πέσει αρκετές φορές όταν δεν πρόσεχα κάτω. Τώρα που προσέχω δεν πέφτω αλλά έχασα την αυτοπεποίθησή μου.
....... :think:Κι εγω ...ομοιως....!!!!!! Πρεπει να εχω ΣΥΝΕΧΩΣ το νου μου , να σηκωνω τα ποδια ...πραγμα δυσκολο αφου, συνηθως , ειναι αδυναμα ! Τα παπουτσια μου , ενα-ενα ζευγαρι , βγαινουν ...εκτος κυκλοφοριας ! Δεν τα αισθανομαι αρκετα ασφαλη ! Μιλαω, βεβαια , για τα ισια παπουτσια . Τα ψηλοτακουνα, αποτελουν ενα πολυ μακρινο παρελθον...... :greetings-waveyellow: Εδω και εναμισυ χρονο , κυκλοφορω φορωντας το ιδιο ζευγαρι ...Κινεζικα παπουτσακια ...........! Μονο με αυτα νοιωθω ,προς το παρον, καπως ασφαλης ....!Αν χαλασουν...καηκα.....Και βεβαια, χρειαζομαι στηριξη στα δυσκολα.... :greetings-waveyellow:
 #92882  από sofia13
 Τρί Ιούλ 09, 2013 10:52 am
Τώρα , όσον αφορά το μπαστούνι, εδώ και δύο χρονια απέκτησα ένα τρισχαριτωμένο μαύρο που σε μέρες έντονης αστάθειας που πρέπει να βγώ, είναι ο κολλητός μου το λιγότερο.....
Βέβαια σοκάρω τους πάντες -γιατί δεν ξέρουν το πρόβλημα- και ειδικά τους γνωστούς....αλλά δε με νιάζει. Προτιμώ την ασφάλειά μου και ας σχολιάζουν ακόμα και μπροστά μου....πφ .. σκασίλα μου.
Κάποτε με σπρώξαν οι γυναίκες και βρέθηκα ολόκληρη μέσα στον πάγκο με τα κεράσια του παραγωγού. Μαρμελάδα τα έκανα. Τα ρούχα μου για πέταμα, κεράσια κι΄απ΄τ΄αυτιά ακόμα έβγαζα.Δεν θέλω να την ξαναπατήσω ......Το μπαστούνι μου το λατρεύω!!!!!!!!!!!!!!
 #92887  από anni
 Τρί Ιούλ 09, 2013 12:04 pm
εγω στηριζομαι σε οποιον ειναι διπλα μου...
τις περισσοτερες φορες ο αντρας μου....ο γιος μου....
και οταν αναγκαζομαι μονη μου αναβει κοκκινος συναγερμος....
οταν συναντω σκαλια....τι να πω δεν ειναι φιλοι μου....ενα ενα σκαλοπατι αργα και σταθερα

που θα παει θα γινουμε καλα και θα παμε για χορο.... ;)
 #92890  από ahilleas
 Τρί Ιούλ 09, 2013 12:29 pm
Αννι ,εγώ νομίζω ότι καμαρώνεις να περπατας αγκαζέ με τον άντρα σου,γι αυτό και δε τον αποχωρίζεσε!
Σοφία,το μπαστούνι σου δίνει στυλ και ταιριάζει με το σοφιστικέ ύφος σου!
:greetings-waveyellow:
 #92894  από anni
 Τρί Ιούλ 09, 2013 2:32 pm
χαχα ναι....αχιλλεα εχεις δικιο....μαλλον μας ακουσες
"θελεις να με δειχνεις.....παραδεξου το"
τα λογια του αντρα μου.... :happy-cheerleadersmileygirl:
 #92895  από sofia13
 Τρί Ιούλ 09, 2013 2:38 pm
Anni, να είσαι σίγουρη ότι θα πάμε για χορό μια μέρα.....(κάνε πρόβες στον καναπέ μόνο, για να είσαι έτοιμη).
Αννα, περασμένα μεγαλεία και διηγόντας τα δεν κλαίμε για τα ψηλοτάκουνα που αφήσαμε πίσω...
υπάρχουν ελληνικά πολύ φθηνά και καλά ...βάλε να να ψάξουν να σου τα βρούν... :romance-kisscheek:
Αχιλλέα, μάλλον έχω στύλ με το μπαστούνι ! Τι να σου πώ...κολλητή με τους θαμώνες του ΚΑΠΥ
έγινα , αλλά το απολαμβάνω κιόλας... (πραγματικά εμένα δε με πειράζει καθόλου, ίσως κάποιους άλλους, αλλά πάνω απ΄όλους και όλα Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ, αν πέσω και σπάσω τίποτα ποιός θα με
γιατροπορέψει; Και δεν υποφέρονται τα Νοσοκομεία για καιρό................