• ΕΣΤΙΑ = ΑΠΟΜΥΕΛΙΝΩΣΗ ??????

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #91779  από anastasis
 Κυρ Ιουν 16, 2013 9:30 am
"Επισης μπορει η μαγνητικη να δειχνει εστιες και εσυ να μην εχεις συμπτωματα..
Ναι υπαρχει και αυτο..."

Φιλε Κωστα ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ειμαι μια τετοια περιπτωση...Εδω και 9 1/2 χρονια εχω εστιες (το 2004 η πρωτη) ποτε ενεργες ποτε ανενεργες και σε εγκεφαλο(3) και σε αυχενα(1) ΑΛΛΑ ποτε δεν ειχα καποιο συμπτωμα...ΙΣΩΣ ειμαι τυχερος...ΙΣΩΣ ειναι νωρις ...ΘΑ δειξει...ΑΛΛΑ η πολυπλοκοτητα της παθησης ειναι χειροτερη και απο την πολυπλοκοτητα της γυναικειας ψυχης... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #91784  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Ιουν 16, 2013 11:20 am
...... :greetings-waveyellow: Παπακι .....γλυκο παπακι !!!!!!!!! Ας τα ξεκαθαρισουμε !!!!! ΝΑΙ , οι εστιες σημαινουν απομυελινωση !!!! Ειναι ΕΝΕΡΓΕΣ , μονο αν ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΚΙΑΓΡΑΦΙΚΟ !!!!!!! Αυτα ξερω !!!!! Επισης , ισχυει το...''ακτινολογικο παραδοξο '' !!!!! Δηλαδη , η εικονα της μαγνητικης ΔΕΝ συμβαδιζει παντα με την κλινικη εικονα , με τα συμπτωματα ! Αυτο σημαινει οτι , μπορει να εχεις πολλες εστιες και λιγα ή καθολου συμπτωματα ή λιγες εστιες και πολλα συμπτωματα !!!!!!!!!!!!!!!!!Γιατι , ομως, ''τρωγεσαι'' ετσι ?????? Ηρεμια χρειαζεται........ Αληθεια , ο γιατρος τι σου ειπε ? Ειδε τη μαγνητικη ?Το καλυτερο ειναι , να συζητησεις μαζι του και να λυσεις ολες τις αποριες σου .Και .......ηρεμησε .......Ετσι ????? :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek:
 #94070  από eleni POL
 Τρί Αύγ 27, 2013 1:34 pm
Να συμπληρώσω στην Αννα:

ΜΪλησα σήμερα με μια ιατρο-διαγνωστικό που δουλεύει σε μεγάλο νοσοκομείο στη Γερμανία.Είναι κέντρο μαγνητικών μόνο εγκεφάλου .Είδε τις μαγνητικές μου ,δε μπορει κανεις ν αμφισβητήσει τη διάγνωση για σκπ μου είπε.
(Σημειώνω οτι ούτε κι εγώ κάνει παρακέντηση.Ο γιατρος ήταν 99% σίγουρος.)

Τη ρώτησα λοιπόν αν σβήνονται ποτε οι εστίες αυτες ,χάνονται ποτέ, τι γινεται με τα χρόνια ,εκτος απο καινουργιες βέβαια.Μου ειπε λοιπον οτι μπορει να φαίνονται μικρότερες οταν και η κλινική εικόνα του ασθενους ειναι καλύτερη.Και οτι οι περισσότερες περιπτώσεις που συναντά στο ιατρείο είναι πολλές βέβαια αλλα ήπιες.

(Ειχα δίκηο την αλλη φορά που έλεγα οτι με την ψυχολογία που πήγα για μαγνητική θα έχουν χά
σει και τις προηγούμενες εστίες.)

καλημέρα! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek:
 #94081  από costas1968
 Τετ Αύγ 28, 2013 4:24 pm
eleni POL έγραψε:Να συμπληρώσω στην Αννα:

ΜΪλησα σήμερα με μια ιατρο-διαγνωστικό που δουλεύει σε μεγάλο νοσοκομείο στη Γερμανία.Είναι κέντρο μαγνητικών μόνο εγκεφάλου .Είδε τις μαγνητικές μου ,δε μπορει κανεις ν αμφισβητήσει τη διάγνωση για σκπ μου είπε.
(Σημειώνω οτι ούτε κι εγώ κάνει παρακέντηση.Ο γιατρος ήταν 99% σίγουρος.)

Τη ρώτησα λοιπόν αν σβήνονται ποτε οι εστίες αυτες ,χάνονται ποτέ, τι γινεται με τα χρόνια ,εκτος απο καινουργιες βέβαια.Μου ειπε λοιπον οτι μπορει να φαίνονται μικρότερες οταν και η κλινική εικόνα του ασθενους ειναι καλύτερη.Και οτι οι περισσότερες περιπτώσεις που συναντά στο ιατρείο είναι πολλές βέβαια αλλα ήπιες.

(Ειχα δίκηο την αλλη φορά που έλεγα οτι με την ψυχολογία που πήγα για μαγνητική θα έχουν χά
σει και τις προηγούμενες εστίες.)

καλημέρα! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek:

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΛΕΞΗ!!!!
:greetings-waveyellow: