• Μεταπασχαλινή συνάντηση στην Αθήνα

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #89413  από Γιάννης
 Παρ Μάιος 03, 2013 11:53 am
maria E έγραψε:Αν δεν εχει 48 βαθμους(που ειναι πιθανον οπως το βλεπω),θα ερθω κι εγω.
Σου το δηλώνω δημόσια, αν εξαφανιστείς για τρίτη συνεχόμενη φορά θα σου στείλω την Βίκυ να σε σφαλιαρώνει κανα μήνα
 #89424  από Γιάννης
 Παρ Μάιος 03, 2013 2:08 pm
ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ 2013
11.00 πμ
MALL ΜΑΡΟΥΣΙ
3ος ΟΡΟΦΟΣ
Gourmet Burger Kitchen

Όξω, στη βεράντα

Να είστε ακριβείς στην προσέλευση γιατί με δυσκολεύουν στο να κρατήσουν τραπέζια.
Λέω στις 11.00 ώστε να μην έχει πλακώσει κόσμος γιατί αργότερα θα γίνεται χαμός.
 #89434  από Ιωάννα
 Παρ Μάιος 03, 2013 4:30 pm
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ .......ΝΑ ΓΡΑΨΩ!!!!!!!!!
Εικόνα
 #89444  από GTi
 Παρ Μάιος 03, 2013 5:53 pm
cu there :text-thankyouyellow:
 #89483  από βικυ
 Σάβ Μάιος 04, 2013 9:27 am
Γιάννης έγραψε:
βικυ έγραψε:θελω και εγω να σας γνωρισω αλλα.......αλλα.....
Κατέβα εσύ και θα σφάξω ρέγγα, θα σου φέρω και δύο δούλους να δίνεις τις σφαλιάρες σου. :happy-smileyinthebox:
Δελεαστικη η ρεγγα...........ακομη ποιο δελεαστικο το οτι θα σφαλιαρισω........ :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
Γιάννης έγραψε:
maria E έγραψε:Αν δεν εχει 48 βαθμους(που ειναι πιθανον οπως το βλεπω),θα ερθω κι εγω.
Σου το δηλώνω δημόσια, αν εξαφανιστείς για τρίτη συνεχόμενη φορά θα σου στείλω την Βίκυ να σε σφαλιαρώνει κανα μήνα
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
maria E πηγαινε καλο μου........οχι πως θα σε σφαλιαρισω διαφορετικα.........οχι οχι :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #89633  από chryssa
 Τετ Μάιος 08, 2013 3:20 pm
:greetings-waveyellow: βεβαιως βεβαιως θα ερθω ...
με προβληματιζει λιγο το μεσον μεταφορας ....?????
.................αλλα θα ερθω !!!... εστω και με αυτο :arrow: :auto-biker: ...
η αυτο
:arrow: Εικόνα
 #89690  από soulla
 Πέμ Μάιος 09, 2013 5:41 pm
Εικόνα
 #89723  από Κώστας
 Παρ Μάιος 10, 2013 11:22 am
chryssa έγραψε::greetings-waveyellow: βεβαιως βεβαιως θα ερθω ...
με προβληματιζει λιγο το μεσον μεταφορας ....?????
.................αλλα θα ερθω !!!... εστω και με αυτο :arrow: :auto-biker: ...
η αυτο
:arrow: Εικόνα
Αν θέλεις πετάγομαι να σε πάρω με αυτό
17.jpg
17.jpg (90.52 KiB) Προβλήθηκε 510 φορές
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17