IKTIST22 έγραψε:Εδώ που βρισκόμαστε φίλε μου,αυτό που λες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!!!Δε μίλησα για νευρολόγο, εννοώ ορθοπαιδικό. Η Ρένια έχει μυοσκελετικό πρόβλημα, το οποίο αντανακλά μέσω των 'πιεσμένων' νεύρων, μούδιασμα και ίσως πόνο.
Δεν νομίζω ότι θα κάτσει κάποιος απ τους νευρολογάδες που διαθέτουμε κ θ ασχοληθεί με κάτι που θα ταλαιπωρήσει το μυαλό του.
Ένας καλός ορθοπαιδικός, δεν είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί.

ρενια έγραψε:Κατα την διαρκεια των φυσικοθεραπιων μουδιασαι και ο ωμος !! Το χερι το κουναω αλλα αμα με τσιμπας δεν νιωθω τιποταΜε λίγα λόγια, ο αυχένας αντιμετωπίστηκε λάθος και πιέστηκε το νεύρο στο ύψος του 4ου αυχενικού σπονδύλου, εξ'ου και το μούδιασμα στον ώμο!
ρενια έγραψε:Οσο για το χασιμοτο η γιατρος μου ειπε οτι επειδη λεει εδω στην Κρητη εχει πολυ ιωδιο απο τη θαλασσα γι αυτο το παθαινουμε !!Απλά να σου πω ότι μόλις διάβασα τη μ@λ@κία της 10ετίας!!! Πες στη γιατρό σου να σταματήσει να λέει μ@λ@κίες και να ασχοληθεί λιγάκι με την ιατρική.
Άμα δε ξέρει κάτι, καλύτερα να το πει, έτσι για να μην εκτίθεται κιόλας!
ρενια έγραψε:Α ναι πηρα τον νευρολογο σημερα να του πω αυτο που ειπε ο φυσικοθεραπευτης και μου ειπε ε ελα να σε ξαναδω να κανουμε ενα ηλακτρομιογραφημα !!Ένα ηλεκτρομυογράφημα, είναι καλή ιδέα. Θα δείξει αυτό πώς και πόσο το νεύρο λειτουργεί και μεταδίδει τα σήματα με το ρυθμό, την ταχύτητα και την ένταση που πρέπει.
Ειμαι στην φαση να παρω ενα καραβι και να ερθω Αθηνα σε κανα γιατρο της προκοπης μπας και βγαλω ακρη!
Μην ανησυχείς πάντως, ακόμα και ένας ειδικευόμενος μπορεί να το κάνει μια χαρά.

Να σου ξαναπώ για άλλη μία φορά, ότι ο αυχένας είναι ύπουλος! Τα συμπτώματα που έχεις, είναι αναμενόμενα αφού έχεις τόσες κήλες. Η μαγνητική στον αυχένα σου λογικά θα αναφέρει στη γνωμάτευση ότι υπάρχουν συμπιεστικά φαινόμενα.
Αυτό που θα σε ανακουφίσει άμεσα, είναι η αποσυμφόρηση των νεύρων στην αυχενική μοίρα. Έπεσες σε κακό φυσιοθεραπευτή οκ. Είναι τόσο δύσκολο να βρεις έναν της προκοπής στην Κρήτη? Με το να έρθεις Αθήνα απλά για να βρεις γιατρό, είναι η μισή λύση.
Πάγκαλε, έχε χάρη που ο διάολος δεν είναι τόσο δυνατός να σε πάρει και να σε σηκώσει!!!