• ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ...

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #92896  από Π.Μ79
 Τρί Ιούλ 09, 2013 4:12 pm
IKTIST22 έγραψε:Εδώ που βρισκόμαστε φίλε μου,αυτό που λες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!!!
Δεν νομίζω ότι θα κάτσει κάποιος απ τους νευρολογάδες που διαθέτουμε κ θ ασχοληθεί με κάτι που θα ταλαιπωρήσει το μυαλό του.
Δε μίλησα για νευρολόγο, εννοώ ορθοπαιδικό. Η Ρένια έχει μυοσκελετικό πρόβλημα, το οποίο αντανακλά μέσω των 'πιεσμένων' νεύρων, μούδιασμα και ίσως πόνο.
Ένας καλός ορθοπαιδικός, δεν είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί. ;)
ρενια έγραψε:Κατα την διαρκεια των φυσικοθεραπιων μουδιασαι και ο ωμος !! Το χερι το κουναω αλλα αμα με τσιμπας δεν νιωθω τιποτα
Με λίγα λόγια, ο αυχένας αντιμετωπίστηκε λάθος και πιέστηκε το νεύρο στο ύψος του 4ου αυχενικού σπονδύλου, εξ'ου και το μούδιασμα στον ώμο!
ρενια έγραψε:Οσο για το χασιμοτο η γιατρος μου ειπε οτι επειδη λεει εδω στην Κρητη εχει πολυ ιωδιο απο τη θαλασσα γι αυτο το παθαινουμε !!
Απλά να σου πω ότι μόλις διάβασα τη μ@λ@κία της 10ετίας!!! Πες στη γιατρό σου να σταματήσει να λέει μ@λ@κίες και να ασχοληθεί λιγάκι με την ιατρική.
Άμα δε ξέρει κάτι, καλύτερα να το πει, έτσι για να μην εκτίθεται κιόλας!
ρενια έγραψε:Α ναι πηρα τον νευρολογο σημερα να του πω αυτο που ειπε ο φυσικοθεραπευτης και μου ειπε ε ελα να σε ξαναδω να κανουμε ενα ηλακτρομιογραφημα !!
Ειμαι στην φαση να παρω ενα καραβι και να ερθω Αθηνα σε κανα γιατρο της προκοπης μπας και βγαλω ακρη!
Ένα ηλεκτρομυογράφημα, είναι καλή ιδέα. Θα δείξει αυτό πώς και πόσο το νεύρο λειτουργεί και μεταδίδει τα σήματα με το ρυθμό, την ταχύτητα και την ένταση που πρέπει.
Μην ανησυχείς πάντως, ακόμα και ένας ειδικευόμενος μπορεί να το κάνει μια χαρά. ;)

Να σου ξαναπώ για άλλη μία φορά, ότι ο αυχένας είναι ύπουλος! Τα συμπτώματα που έχεις, είναι αναμενόμενα αφού έχεις τόσες κήλες. Η μαγνητική στον αυχένα σου λογικά θα αναφέρει στη γνωμάτευση ότι υπάρχουν συμπιεστικά φαινόμενα.
Αυτό που θα σε ανακουφίσει άμεσα, είναι η αποσυμφόρηση των νεύρων στην αυχενική μοίρα. Έπεσες σε κακό φυσιοθεραπευτή οκ. Είναι τόσο δύσκολο να βρεις έναν της προκοπής στην Κρήτη? Με το να έρθεις Αθήνα απλά για να βρεις γιατρό, είναι η μισή λύση.
 #92907  από ρενια
 Τρί Ιούλ 09, 2013 10:51 pm
Tελικα πηγα στον ορθοπεδικο και μου εγραψε ηλεκτρομυογραφιμα !! Πηγα και το εκανα και ο γιατρος που μου το εκανε μου ειπε οτι τα πργματα ειναι πολυ σοβαρα ! Εχω προβλημα και στα δυο χερια αυριο θα παω να παρω τα αποτελεσματα και θα τα παω στο γιατρο θα δουμε τι θα γινει !! Απλα θελω να ρωτησω αν ξερετε κανενα καλο νευροχειρουργο στο ΚΑΤ ! θα μου εκανες μεγαλη χαρη ! Ευχαριστω
 #92913  από litsa
 Τετ Ιούλ 10, 2013 12:00 am
στο κατ???
πριν χρόνια μου είπαν να πάω να χάσω κιλά... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: και έκτοτε έβαλα 15.... :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: και έχω χάσει τα 12.... :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner:

το αυχενικό μου το φτιάχνω όποτε ανεβαίνω Αθήνα, σε ειδικό χειροπρακτικό
 #92925  από marian77
 Τετ Ιούλ 10, 2013 10:46 am
Π.Μ79 έγραψε:Μουδιάσματα, διάφοροι πόνοι κλπ, είναι μεν νευρολογικά συμπτώματα, αλλά έγραψα για κινητικά προβλήματα, τα οποία δεν παρουσιάζονται σε προβλήματα του θυρεοειδούς.
Επίσης ανέφερα τη Hashimoto, η οποία αν και οι νευρολόγοι λένε ότι είναι άσχετη νόσος με τη σκπ, στην πραγματικότητα συνυπάρχει με μεγάλο ποσοστό ασθενών με σκπ.

Όπως και να'χει, ο θυρεοειδής θα πρέπει να ελέγχεται έστω 1 φορά το χρόνο.
Ισχύει.Η αδελφή μου ανήκει σε αυτές τις περιπτώσεις ΠΣ+Χασιμότο.
 #92926  από tyxer
 Τετ Ιούλ 10, 2013 11:05 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ....!!!
Ας τα ξεκινησω ένα -ένα...
1.εχω υποθυρεοειδισμο....κ Σ.Κ.Π. ο θυρεοειδης δημιουργησε θέματα μεχρι να μπει διαγνωση.διοτι οι αιμωδιες αποδιδονταν στον θυρεοειδη.
2.οι αυτοανοσες ασθενειες ειναι λογικο να συνυπαρχουν...εφοσον ολα ξεκινουν απο τον αυτοκαταστροφικο εαυτο μας.. :teasing-neener: γτ ρε παιδια εμεις μισουμε τοσο τον οργανισμο μας κ στρεφομαστε εναντιον του?δεν το καταλαβα ποτε...!! :teasing-neener:
3.ρεννια.....αυτο το κουλο με αιματουρια?πως μας το πεταξες ετσι?ηταν μακροσκοπικη φανταζομαι(την εβλεπες δλδ)περασε ετσι?δεν εκανες εξεταση ουρων?μιας κ τα ψαχνεις ολα αυτη την εποχη δεν κανεις εναν κοπο κ για αυτο?τι ηταν βρε αδελφε?ηταν κυστιτιδα?η'κατι αλλο?παιρνεις φαρμακα για καποιο λογο?χτυπησες πουθενα?αντε περιμανω να μου πεις ε?
 #92929  από ρενια
 Τετ Ιούλ 10, 2013 1:09 pm
tyxer έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ....!!!
Ας τα ξεκινησω ένα -ένα...
1.εχω υποθυρεοειδισμο....κ Σ.Κ.Π. ο θυρεοειδης δημιουργησε θέματα μεχρι να μπει διαγνωση.διοτι οι αιμωδιες αποδιδονταν στον θυρεοειδη.
2.οι αυτοανοσες ασθενειες ειναι λογικο να συνυπαρχουν...εφοσον ολα ξεκινουν απο τον αυτοκαταστροφικο εαυτο μας.. :teasing-neener: γτ ρε παιδια εμεις μισουμε τοσο τον οργανισμο μας κ στρεφομαστε εναντιον του?δεν το καταλαβα ποτε...!! :teasing-neener:
3.ρεννια.....αυτο το κουλο με αιματουρια?πως μας το πεταξες ετσι?ηταν μακροσκοπικη φανταζομαι(την εβλεπες δλδ)περασε ετσι?δεν εκανες εξεταση ουρων?μιας κ τα ψαχνεις ολα αυτη την εποχη δεν κανεις εναν κοπο κ για αυτο?τι ηταν βρε αδελφε?ηταν κυστιτιδα?η'κατι αλλο?παιρνεις φαρμακα για καποιο λογο?χτυπησες πουθενα?αντε περιμανω να μου πεις ε?

Οχι δεν ειναι ορατη ,στην εξεταση το ειδαν !Εχω κανει ολες τις εξετασεις μεχρι υπερηχο νεφρων τριπλεξ νεφρων τιποτα ολα καλα !!Αδιευκρινιστη η διαγνωση !! Ολα τα παλαβα σε εναν ανθρωπο σ εμενα :violence-hammer: