• Καλησπέρα σε όλους!

• Ολιστική προσέγγιση και εναλλακτικών θεραπευτικών μεθόδων για την σκλήρυνση κατά πλάκας.
Ολιστική προσέγγιση και εναλλακτικών θεραπευτικών μεθόδων για την σκλήρυνση κατά πλάκας.
 #88809  από ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
 Πέμ Απρ 18, 2013 2:24 am
θα βρω και θα σου στειλω.
Φυσικα και ειμαι στη διαθεση σου. Γι αυτο ειμαστε ολοι εδω στο forum, για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο.
 #88810  από ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
 Πέμ Απρ 18, 2013 3:28 am
http://www.dromostherapeia.gr/moiopathi ... lakas.html

http://www.homeopathy.gr/homeopathy.php ... -sclerosis

http://inhealthanddisease.blogspot.gr/2 ... st_19.html

http://www.vita.gr/html/ent/188/ent.11188.asp

Ψαχνω και μια αλλη ιστοσελιδα που αφορα την νηστειοθεραπεια ( για μενα την κορυφαια ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ αντιμετωπιση )αλλα δεν ειναι διαθεσιμη. Οταν την βρω θα στη στειλω.

Απλα να ξερεις οτι οι συμβατικοι απατεωνες γιατροι εκμεταλλευονται το γεγονος οτι εμεις οι ανθρωποι δεν ειμαστε διατεθειμενοι να θυσιασουμε καποια πραγματα η να αλλαξουμε βαθια ριζωμενες συνηθειες για να εχουμε θαυμαστα αποτελεσματα και γι αυτο καταφευγουμε στο χαπακι και στην ενεσουλα που θεωρουμε ευκολη λυση. Αλλα στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο!

Επισης εκμεταλλευονται την αγνοια και του φοβους μας.
Ας μην τους προσφερουμε τον εαυτο μας βορα στα σαγονια τους.
 #88824  από GTi
 Πέμ Απρ 18, 2013 1:53 pm
Πάει και το 2ο σφηνάκι :obscene-drinkingchug:

...άλλα 3 και μετά medrol 16mg

KAI META KYΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ :happy-smileyinthebox:
 #88826  από Βαγγέλης
 Πέμ Απρ 18, 2013 2:38 pm
GTi έγραψε:Βαγγέλη είσαι σε φάση flash?
Ναι!!! Αλλά το έχω συνηθίσει !!!!
Καταλαβαίνω την απότομη αλλαγή του πριν και του μετά αλλά όσο πιο γρήγορα προσαρμόζεσαι στα νέα δεδομένα και αρχίζεις να φροντίζεις για να έχεις ,τόσο πιο καλά για σένα!!!
Μην νομίζεις, ότι αφήνεις στην άκρη το ξεχνάς …πάντα θα το θυμάσαι και θα σου λείπει απλά θα πρέπει να μάθεις να ζεις χωρίς αυτό!
Φιλάκια και κουράγιο!!! :romance-kisscheek:
 #88829  από GTi
 Πέμ Απρ 18, 2013 4:51 pm
Σήμερα δεν πέρασα από σουβλατζίδικο και είχα κλειστό το cabrio, οπότε δεν είχα στερητικά.

Βλέπεις από νωρίς το πρωί έτρεχα στο μαγαζί, από Ηράκλειο που είναι το σπίτι---->στη Γλυφάδα (άρα τουτου), μετά τράπεζες, μετά Ευρωκλινική, πίσω σπίτι και τοπική αγορά και έχω συνέχεια, αλλά τοστάκι γαλοπούλα-κίτρινο τυρί, πορτοκαλάκια και το βράδυ θα δούμε...

Υ.Γ. Μου σκίζει τα γόνατα η κορτιζόνη, λες και έχω 40 πυρετό!
 #88830  από Βαγγέλης
 Πέμ Απρ 18, 2013 5:03 pm
κουράγιο καλα τα πας! !!
Αλλωστε για την θερμοκρασία ε!!! Είσαι και ένας θερμοαιμος άνδρας! !!
 #88834  από billios
 Πέμ Απρ 18, 2013 11:11 pm
Διαβασα μονο το πρωτο λινκ και ειδικα αυτο το κοματι μου εκανε κλικ, μη σου πω και κλακ.

-Επειδή η φλεγμονώδης διεργασία της σκλήρυνσης κατά πλάκας είναι αναστρέψιμη, θεωρητικά μπορούμε να περιμένουμε μια σταθεροποίηση ή/και αναστροφή της εξέλιξης της νόσου, με την εξουδετέρωση της σχετικής προδιάθεσης και την αιτιολογική αντιμετώπιση των βλαπτικών παραγόντων που υπεισέρχονται στην παθογένεια της νόσου στον κάθε συγκεκριμένο ασθενή. Η έκταση της αποκατάστασης θα εξαρτηθεί από την ικανότητα του οργανισμού για επισκευή της απομυελίνωσης και ενδεχομένως και περιοχών με γλοίωση.-

Δεν σου φαινεται λιγο υποπτο? :obscene-smokingpimp:
 #88837  από GTi
 Πέμ Απρ 18, 2013 11:57 pm
billios έγραψε:Διαβασα μονο το πρωτο λινκ και ειδικα αυτο το κοματι μου εκανε κλικ, μη σου πω και κλακ.

-Επειδή η φλεγμονώδης διεργασία της σκλήρυνσης κατά πλάκας είναι αναστρέψιμη, θεωρητικά μπορούμε να περιμένουμε μια σταθεροποίηση ή/και αναστροφή της εξέλιξης της νόσου, με την εξουδετέρωση της σχετικής προδιάθεσης και την αιτιολογική αντιμετώπιση των βλαπτικών παραγόντων που υπεισέρχονται στην παθογένεια της νόσου στον κάθε συγκεκριμένο ασθενή. Η έκταση της αποκατάστασης θα εξαρτηθεί από την ικανότητα του οργανισμού για επισκευή της απομυελίνωσης και ενδεχομένως και περιοχών με γλοίωση.-

Δεν σου φαινεται λιγο υποπτο? :obscene-smokingpimp:
Kι αν σου κάτσει??? :happy-wavemulticolor:
 #88840  από ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
 Παρ Απρ 19, 2013 12:22 am
Billio,
η φλεγμονή αποτελεί έναν προστατευτικό μηχανισμό του ανθρώπινου οργανισμού και είναι το πρώτο στάδιο σε μια διαδικασία που ονομάζεται επούλωση. To επομενο σταδιο λεγεται αποκατασταση. Γι αυτο παθαινουμε ωσεις και μετα υποχωρουν μερικως η ολικως τα συμπτωματα και επερχεται μερικη η ολικη αποκατασταση. Οσο πιο θωρακισμενος ειναι ο οργανισμος τοσο πιο αποτελεσματικα θα αντιμετωπισει την φλεγμονη. Το θεμα δεν ειναι να επεμβουμε στο συμπτωμα και να καταστρεψουμε το ολον.

Τι υποπτο βρισκεις οταν λεει οτι με φυσικο τροπο μπορουν να προληφθουν παραγοντες οι οποιοι μπορουν ενδεχομενως να οδηγησουν σε μια φλεγμονη πχ στρες, ελλειψη βιταμινων?

Επισης να πω οτι πολλες φορες στη μαγνητικη βλεπουμε παλιες εστιες να εχουν εξαφανιστει ως δια μαγειας που σημαινει οτι ο οργανισμος εχει τη δυνατοτητα αποκαταστασης της μυελινης.

Τι υποπτο να βρω σε σκευασματα που κοστιζουν 8 ευρω τον μηνα και δεν πανε στις φαρμακευτικες αλλα στο φαρμακειο που φτιαχνει τις βιταμινουλες, τη στιγμη που οι αλλοι συνταγογραφουν σκευασματα χιλιαδων ευρω υποσχομενοι λαγους με πετραχηλια χωρις να ενημερωνουν τους ασθενεις οτι πρεπει να αποχαιρετισουν τις φυσικες τους αμυνες?

Και στο φιναλε ακομα κι αν δεν σου κανουν τιποτα ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα σου κανουν κακο!
 #88842  από GTi
 Παρ Απρ 19, 2013 12:27 am
Συμβατική και εναλλακτική ιατρική μπορούν να πάνε "χέρι-χέρι" ή η 1η περιορίζει τις όποιες πιθανότητες έχει η 2η? ...το αντίστροφο, θεωρώ ότι είναι αβάσιμο, γι' αυτό δεν το ρωτάω. :gay-rainbow: