billios έγραψε:Γιωργο,θα μου επιτρεψεις να σου πω και την αλλη πλευρα των πραγματων.
Δεν εχει να κανει που ηλικιακα [απ'οτι καταλαβενω] εισαι μικρος,αρκετοι αντριωνουν πριν την ωρα τους.
δηλαδη Βασιλη(
προφανως), ποτε αντριωνει ενας αντρας; στα 50; δουλευω σα σκυλος απο τα 8 μου. δε φοβαμαι τιποτα κ κανεναν. αληθεια στο λεω. . αρκει να με εχει ο Θεος καλα. εχω δυο χερια που δε φοβουνται τιποτα. εχω σπουδασει, εχω "κανει" τη ζωη μου, εχω θαψει αρκετους φιλους κ συγγενεις, εχω αγαπησει, εχω χωρισει, εχω κλαψει. στα 32 μου θεωρω οτι με εχει ευλογησει ο Θεος αρκετα.
billios έγραψε: Εχει να κανει ομως με την καψα σου,αν αυτη ειναι που εχει τον πρωτο ρολο τοτε τα πραγματα ειναι χλωμα,[- αν ειναι να ζησω ευτυχισμενος για καποια χρονια δε θελω κατι αλλο.-]
αν ειναι να ζησω μια ζωη με μια γυναικα που δεν την λατρευω και που φαινομενικα ειναι καλα, ΔΕΝ το θελω. δε θελω να συμβιβαστω. αρκετα συμβιβαζομαστε. οχι ομως κ στην αγαπη. τη φιλη μου την αγαπαω εστω κ κρυφα 14 χρονια and counting. τους τελευταιους μηνες φανερα. ειχα στο νου μου πως καθε πραγμα στον καιρο του. αν ειχαμε γινει ζευγαρι πχ πριν 5-6 χρονια ισως ημασταν χωρια τωρα.αφου χτιζεται τοσο σιγα κ καλα αυτο που αρχιζουμε να ζουμε, ναι προτιμω να ζησω με αυτην που αγαπαω ευτυχισμενος για οσα χρονια μπορουμε. κ ΕΝΝΟΩ πως αν μετα αρχισουν τα δυσκολα ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. εγω θα ειμαι εκει. αλλα θα εχω κερδισει την ευτυχια μου. δηλαδη αν ακουγα τη φιλη μου οταν μου ελεγε
φυγε και εβρισκα μια κοπελα απλα για να πω οτι "εφτιαξα" τη ζωη μου χωρις να την αγαπάω θα ηταν καλυτερα;;
billios έγραψε:Ο ανθρωπος ειναι φτιαγμενος για να θελει και να ζηταει συνεχως,εμεις που εκ των πραγματων εχουμε χαλιναγωγησει τις σκεψεις και αρκετα απ'τα ονειρα μας ειμαστε προσηλωμενοι και προσγειωμενοι στο ΤΩΡΑ .
μα δε θελω τιποτα extreme απ΄τη ζωη μου. κ ποιος δε θα ηθελε να εχει βιλες κοτερα ταξιδια ανα τον κοσμο, υπηρετριες spa κτλ;;; ας μη γελιομαστε.
αυτο που εχει σημασια στη ζωη για μενα ειναι να εχω διπλα μου τον ανθρωπο μου, την οικογενεια μου , αγαπη κα φυσικα μερικες ανεσεις που κανουν τη ζωη πιο ευκολη.
billios έγραψε:Οταν θα κλησει η πορτα του σπιτιου σου,μεσα θα εισαι εσυ και η κοπελα,οοολοι οι αλλοι θα ειναι απ'εξω,να τους δωσεις μοναχα την σημασια που αρμοζει στον καθενα απο αυτους,μην επιρεαστεις,οι σειρηνες θα χτυπανε στα αυτια σου για πολλα χρονια να το ξερεις αυτο.
να ξερεις πως νοιωθω σα να τις ακουω ηδη. κ δε νομιζω να με απασχολει κ πολυ.
billios έγραψε:Ο ερωτας θα σβυσει αργα η γρηγορα,εισαι προετοιμασμενος για το πραγματικο αυριο?
Αν ερθει και ενα παιδι με το καλο! Εχεις αντερα?
Δεν ειναι απλα τα πραγματα φιλε,εχει μεγαλο αγγουρι η υποθεση και το εχεις καταλαβει αφου μας διαβαζεις.
ας μη γελιομαστε. σε ποια σχεση δε σβηνει ο ερωτας;;;; μενει ομως η αγαπη.
σε καμια σχεση δεν ειναι απλα τα πραγματα. το αγγουρι θα το φαω οπως κ να εχει στη ζωη μου. αν κοιταω τα ματια της ομως θα δροσιζομαι κ λιγο.
ξερω πως μιλας πολυ ρεαλιστικα κ σε ευχαριστω. νομιζω κ εγω το ιδιο. οταν το πηρα χαμπαρι τι εχει, ΟΥΤΕ ΜΙΑ στιγμη δε μου περασε απο το μυαλο να κανω πισω. Το αντιθετο. ειπα μεσα μου πως αν ειναι να περασει δυσκολα, τουλαχιστον να ειναι διπλα μου που την αγαπαω τοσο πολυ.