• Μαγνητικές; Φυσικοθεραπείες;

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #86029  από Hristos!
 Τετ Φεβ 20, 2013 9:49 am
Ναι στα χαρτια οντως τοσο επαιρναν. Στην πραξη ωστοσο, πολλοι φυσικοθεραπευτες επαιρναν μηνιαια αποζημιωση απο τα ταμεια της ταξης των 4.000 με 5.000 €. Καποιοι μαλιστα προσπαθουν να διατηρησουν αυτες τις αποδοχες με νυχια και με δοντια ακομα και σημερα.

Προφανως και ορθα εγινε ο εξορθολογισμος της αποζημιωσης ανα συνεδρια. Αλλα επιπλεον πρεπει να ελεγχθουν ταυτοχρονα και πολλα αλλα πραγματα (οπως αριθμος πραγματοποιουμενων συνεδριων κτλ) ωστε να μην σπαταλονται δεκαδες χιλιαδες ευρω σε μερικους και καποιοι αλλοι της ειδικοτητας με το ζορι να τα βγαζουν περα.
 #86070  από Λήδα
 Πέμ Φεβ 21, 2013 11:41 am
Καλημέρα! Γιάννη, μόλις την προηγούμενη Πέμπτη 14 του μήνα κάναμε μαγνητική εγκεφάλου-αυχένα, κ χθες πήραμε τα αποτελέσματα στο Ευγενίδειο (πίσω ακριβώς απ'το Αιγινήτειο), με βιβλιάριο ικα χωρίς να πληρώσουμε κάτι.
Μας έκλεισαν ραντεβού μια εβδομάδα πριν!Βάζω θαυμαστικό γιατί, αλλού, είχαν ραντεβού τουλάχιστον ένα μήνα και, αργότερα!Αυτό που πληρώσαμε ήταν 4 ευρώ, το 10% συμμετοχή στο σκιαγραφικό,το οποίο παίρνεις μόνος σου απ'το φαρμακείο με τη συνταγή του γιατρού κ τους το πας γιατί δεν έχουν πλέον εκείνοι..
Για φυσιοθεραπείες δεν ξέρω να βοηθήσω...
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #86075  από sofia13
 Πέμ Φεβ 21, 2013 12:14 pm
Στη συνταγή για σκιαγραφικό, απαιτήστε να γράψει ο νευρολόγος 0% συμμετοχή.
Δεν θα πληρωθεί έτσι συμμετοχή !
Και ζητείστε σκιαγραφικό που ν΄ανιχνεύει (για τη Σ.Κ.Π) δεν κάνουν δυστυχώς όλα τόσο καλή
δουλειά.
 #86077  από sofia13
 Πέμ Φεβ 21, 2013 12:22 pm
Hristo, έχεις δίκιο σχετικά με τους φυσικοθεραπευτές! Αυτός που πήγαινα , μου έκανε συμφωνία
απ΄την αρχή... τόσα του ΙΚΑ αλλά +τόσα απο μένα, γιατί δεν '' βγαίνω μάνα μου....''.
Φυσικά δεν είναι όλοι ευτυχώς το ίδιο γά'ι'δαροι.
 #86090  από Hristos!
 Πέμ Φεβ 21, 2013 4:28 pm
Σοφια δυστυχως σε κατι τετοιες περιπτωσεις αναφερομουν (και οχι μονο).... :x :x
Οι εν λογω "ανθρωποι" ειναι εκμεταλλευτες του πονου των αλλων
 #86158  από anni
 Παρ Φεβ 22, 2013 12:05 pm
4 ευρω εδωσα και εγω για το σκιαγραφικο συμμετοχη.....
για τις φυσιοθεραπειες πρεπει να βρειτε τον καταλληλο εχει πολλους φυσιοθεραπευτες στην λιστα συννενοηθειτε πρωτα πως και τι και μετα ξεκινηστε.....το κανονικο ειναι χωρις πληρωμη
 #86173  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Φεβ 22, 2013 1:04 pm
Λήδα έγραψε:Καλημέρα! Γιάννη, μόλις την προηγούμενη Πέμπτη 14 του μήνα κάναμε μαγνητική εγκεφάλου-αυχένα, κ χθες πήραμε τα αποτελέσματα στο Ευγενίδειο (πίσω ακριβώς απ'το Αιγινήτειο), με βιβλιάριο ικα χωρίς να πληρώσουμε κάτι.
Μας έκλεισαν ραντεβού μια εβδομάδα πριν!Βάζω θαυμαστικό γιατί, αλλού, είχαν ραντεβού τουλάχιστον ένα μήνα και, αργότερα!Αυτό που πληρώσαμε ήταν 4 ευρώ, το 10% συμμετοχή στο σκιαγραφικό,το οποίο παίρνεις μόνος σου απ'το φαρμακείο με τη συνταγή του γιατρού κ τους το πας γιατί δεν έχουν πλέον εκείνοι..
Για φυσιοθεραπείες δεν ξέρω να βοηθήσω...
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
Ακριβως, τις ιδιες καλες εντυπωσεις εχω κι εγω απο το Αιγινητειο !!!! Επισης, η γνωματευση , ηταν πολυ καλη ! Λεπτομερης !!!!!!!!!Τον Ιουνιο , πηγα .
 #86174  από Κώστας
 Παρ Φεβ 22, 2013 1:05 pm
Κι΄ εγώ από το Αιγινητειο!
 #86175  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Φεβ 22, 2013 1:06 pm
Hristos! έγραψε:Ναι στα χαρτια οντως τοσο επαιρναν. Στην πραξη ωστοσο, πολλοι φυσικοθεραπευτες επαιρναν μηνιαια αποζημιωση απο τα ταμεια της ταξης των 4.000 με 5.000 €. Καποιοι μαλιστα προσπαθουν να διατηρησουν αυτες τις αποδοχες με νυχια και με δοντια ακομα και σημερα.

Προφανως και ορθα εγινε ο εξορθολογισμος της αποζημιωσης ανα συνεδρια. Αλλα επιπλεον πρεπει να ελεγχθουν ταυτοχρονα και πολλα αλλα πραγματα (οπως αριθμος πραγματοποιουμενων συνεδριων κτλ) ωστε να μην σπαταλονται δεκαδες χιλιαδες ευρω σε μερικους και καποιοι αλλοι της ειδικοτητας με το ζορι να τα βγαζουν περα.
Παντως, καποτε που πηγα σε εναν φυσικοθεραπευτη με παραπεμπτικο του ΙΚΑ , αυτος ηθελε να μου κανει τις ασκησεις , μονο στο ενα ποδι ......Λες και ημουν ...μονοποδαρη .......Δεν ξαναπηγα, βεβαια ..... :violence-hammer:
 #86176  από Κώστας
 Παρ Φεβ 22, 2013 1:13 pm
Τώρα θα φταίω εγώ να μπω στα ΚΕΠΑΚΟ studios, άκου φυσιοθεραπεία μόνο στο ένα πόδι!!!