• ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΕΠΑ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #85375  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Φεβ 07, 2013 11:39 am
Φυσικα, περναω για πρωτη φορα ΚΕΠΑ !!!!!Αφου, ειναι νεο ...φρουτο........!!!!!! Παντως, η πληροφορηση απο τους διαφορους υπαλληλισκους ειναι...αστα να πανε !!!! Οταν πηγε ο αντρας μου στο ΙΚΑ, για να ζητησει το παραπεμπτικο , του ειπαν οτι δεν χρειαζεται !!!! Ή δεν ηξεραν ή τον κοροϊδευαν .....!!!! Αφου, οι εντυπες οδηγιες που του εδωσαν , το ελεγαν ΞΕΚΑΘΑΡΑ !!!!!!!!!!!!!!Ενα μηνα μετα, μου το εστειλαν στο σπιτι. Λοιπον , περιττο να το πω, για μια ακομα φορα ! Θα το πω, ομως !!!! Ολο αυτο το νεο :evil: συστημα :twisted: φτιαχτηκε ...για να εξοικονομησουν μερικα δισεκετομμυρια ευρω , απο κοψιμο επιδοματων και συνταξεων........!!!!!! Το ειχαν πει αλλωστε , χωρις να ντρεπονται , οι ''συγκυβερνωντες''..........
 #85395  από Μιμικαμ
 Πέμ Φεβ 07, 2013 4:43 pm
Επειδή ξαναπήγα στο ΙΚΑ, εφοδιασμένη με ολα τα απαραίτητα εντυπα, η αρμόδιος υπάλληλος μου είπε οτι, ο ιδιος ο φορέας, δυο μήνες πριν την λήξη του επιδόματος θα μου στείλει ταχυδρομικώς το παραπεμπτικό και να μην ανησυχώ.....
Ετσι σε υποχρεώνουν να καταθέσεις τελευταία στιγμή την αίτηση και να υποστείς ολη την καθυστέρηση...όταν της το ανέφερα, μου είπε οτι τώρα πλέον θα το λύσουν το θέμα, και θα τελειώσει η πολύμηνη αναμονή......βρασε ρύζι δηλαδή....
 #85405  από Κώστας
 Πέμ Φεβ 07, 2013 10:48 pm
Σήμερα, δύο μήνες πριν λήξει το επίδομα, μου ήρθε το παραπεμπτικό για να περάσω ΚΕΠΑ. Εγώ όμως έχω περάσει ήδη χωρίς να το περιμένω. Επάνω στο παραπεμπτικό, γράφει ένα τηλέφωνο για πληροφορίες, το οποίο ως φυσικόν, δεν απαντά! Θα προσπαθήσω να μάθω τι γίνεται και θα σας ενημερώσω. Πάντως, αν και πέρασα πρώτη φορά ΚΕΠΑ και χωρίς παραπεμπτικό, παράβολο δεν πλήρωσα!
 #85413  από litsa
 Πέμ Φεβ 07, 2013 11:50 pm
αφού σου δέχτηκαν τον φάκελο προτού γίνεις καλά, τυχερός ήσουν...