• ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #84454  από anastasis
 Δευ Ιαν 21, 2013 7:35 pm
Ναι δεχεται στο ιατρειο του...οσο για το σε καθησυχαζει για ολα φανταζομαι επειδη τον θεωρω σωστο επαγγελματια καθησυχαζει οταν οντως τα πραγματα ειναι καθησυχαστικα.Εγω παντως ειμαι ευτυχισμενος που τον γνωρισα μονο και μονο ως ανθρωπο αλλα και αντρα με @@ διοτι ειναι ο μοναδικος που εχει πει οτι η νευρολογια δεν μπορει να θεραπευσει σχεδον τιποτα...Ποιος αλλος νευρολογος εχει τα @@ να το παραδεχτει?
 #84532  από Hristos!
 Τρί Ιαν 22, 2013 11:21 pm
pan.pap έγραψε:Μπορούμε να το κάνουμε αναζήτηση νέου γιατρού γενικά στην Αθήνα?????????
Ουσιαστικα αυτο το θρεντ ανοιξε μετα το παλιο που υπηρχε για αναζητηση νευρολογου γενικα. Δες το εδω: viewtopic.php?f=10&t=3466 :greetings-waveyellow:
 #86353  από Debbie_Downer
 Κυρ Φεβ 24, 2013 11:01 pm
anastasis έγραψε:Ναι δεχεται στο ιατρειο του...οσο για το σε καθησυχαζει για ολα φανταζομαι επειδη τον θεωρω σωστο επαγγελματια καθησυχαζει οταν οντως τα πραγματα ειναι καθησυχαστικα.Εγω παντως ειμαι ευτυχισμενος που τον γνωρισα μονο και μονο ως ανθρωπο αλλα και αντρα με @@ διοτι ειναι ο μοναδικος που εχει πει οτι η νευρολογια δεν μπορει να θεραπευσει σχεδον τιποτα...Ποιος αλλος νευρολογος εχει τα @@ να το παραδεχτει?
Όταν λέω σε καθησυχάζει εννοώ ότι σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα με ψυχραιμία και ασχολείται με το πρόβλημά σου, σου μιλάει ειλικρινά και καταλαβαίνει τι περνάς. Ενώ άλλοι που επισκέφτηκα σε βλέπουν σαν 100ευρα και όχι σαν άνθρωπο. Απλώς έψαχνα το τηλέφωνό του και δεν εμφανίζεται στο χρυσό οδηγό γι'αυτό αγχώθηκα. Αν μπορείς να μου το στείλεις εσύ ή κάποιος άλλος σε μήνυμα θα είμαι ευγνώμων.
 #92432  από costas1968
 Πέμ Ιουν 27, 2013 3:35 pm
anastasis έγραψε:Για αυτο δε μπορω να σου πω αφου δεν μου δινει θεραπεια...ομως ουτως η αλλως εχω καταλαβει οτι δε τα παει καλα με αυτες... :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty:

Για να μην παρεξηγηθω εννοω οτι δεν θα δωσει ευκολα αν δε χρειαζεται οπωσδηποτε ο ασθενης...και παλι με επιφυλαξη αφου μου εχει πει κατηγορηματικα οτι δεν ξερουμε κατα ποσο βοηθανε... :techie-studyingbrown: :techie-studyingbrown:
Τον κο Σφαγγο τον ειδα 2 φορες.Το 2006 και το 2007.Προσιτος,δεν σε πανικοβαλει και απο οτι καταλαβα δεν δινει ευκολα θεραπειες (αν αυτα που δινουν μπορουμε να τα πουμε θεραπειες....) εφοσον κρινει οτι δεν χρειαζεσαι.
Εγω θελω να παω αυτες τις μερες και μου εχουν πει για την κα Αναγνωστουλη.Την γνωριζει καποιος σαν γιατρο?
Σας ευχαριστω εκ των προτερων..
:royalty-pharaoh:
 #92434  από Μαρία
 Πέμ Ιουν 27, 2013 3:50 pm
Είχα και γω τον Κο Σφάγγο και ήταν πολύ καλός.
Η Αναγνωστούλη δεν μου έκανε καθόλου, χώρια ότι έχει και μια εμμονη με τα φαρμακα και θελει να σε γεμιζει απο τετοια. Βέβαια όπως έχουμε ξαναπει η υπόθεση γιατρού είναι πολύ υποκειμενική.
 #92435  από Κωνσταντίνα
 Πέμ Ιουν 27, 2013 4:29 pm
costas1968 έγραψε:.....................................................................................................................
Εγω θελω να παω αυτες τις μερες και μου εχουν πει για την κα Αναγνωστουλη.Την γνωριζει καποιος σαν γιατρο?
Κώστα προς τα πού πέφτει το μακριά? Εσύ πήγαινε πιο μακριά ακόμα μην τυχόν και συναντηθείτε :violence-uzi: .
 #92436  από costas1968
 Πέμ Ιουν 27, 2013 4:45 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:
costas1968 έγραψε:.....................................................................................................................
Κώστα προς τα πού πέφτει το μακριά? Εσύ πήγαινε πιο μακριά ακόμα μην τυχόν και συναντηθείτε :violence-uzi: .
καταλαβα.τοσο καλα ε?χι χι
:text-thankyouyellow: