• laquinimod (λακινιμόδη)

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #79629  από billios
 Παρ Οκτ 19, 2012 11:08 pm
Κώστας έγραψε:ενισχύοντας το και με χορήγηση συμπληρωμάτων (όπως μουρουνόλαδο και CoQ-10)

Πιστευω οτι θα δεις διαφορα και μαλιστα πολλυ συντομα,διαφορα ως προς τις αντοχες.
Περιμενω νεοτερα
 #79639  από Vasoula
 Σάβ Οκτ 20, 2012 1:20 am
Κωστα λιγη προσοχη στου μουρουνελαιο γιατι περιεχει τεραστιες ποσοτητες βιταμινης Α εκτος απο λιπαρα και D η οποια Α ειναι απο τις λιγες βιταμινε ςπου ευκολα γινεται τοξικη στον οργανισμο!

Λιτσα πολυ καλα εκανες αλλα διαφωνω σε αυτο που λες οτι ηταν μπλοκαρισμενος ο οργανισμος και δεν αντιδρουσε σε τιποτε, τι εννοω, αν κανεις αποτοξινωση κι ακολουθησεις καλυτερη διαιτα, με πιο πολλα ωμα λαχανικα και φρουτα, περισσοτερα παχια ψαρια και ταυτοχρονα λιγοτερο εως καθολου κοκκινο κρεας, καθολου γλουτενη λακτοζη και καποιες αλλες τροφες (οσπρια ξηρους καρπους κ.α. εκτος απο καρυδια, φυστικια αιγινης, κουκουναρι, ηλιοσπορο, κολοκυθοσπορο κλπ) να εισαι σιγουρη θα καταλαβεις διαφορα!

Το κακο ειναι οτι περιμενουμε αποτελεσματα σε μια μερα οπως οταν παιρνουμε ασπιρινη, η τροφη ειναι φαρμακο αλλα θελει τον χρονο της να αποδοσει χωρια που στην αρχικη φαση οπως επισημαινεις αισθανεσαι χειροτερα ειδικα αν κανεις και γυμναστικη, νοιωθεις αδυναμια, ο ιδρωτας βρωμαει (απο τις αποβαλλομενες τοξινες), η γλωσσα ασπριζει, δεν εχεις διαθεση κλπ αυτο λεγεται φαινομενο herxheimer και συμβαινει με τις περισσοτερες εναλλακτικες θεραπειες, συμπληρωματα και βοτανα πρωτα γινεσαι χειροτερα για να δεις μετα βελτιωση!
 #79640  από litsa
 Σάβ Οκτ 20, 2012 1:32 am
δεν χρειαζεται να γίνεις χειρότερα για να γίνεις καλύτερα....
και όσο για την απορρόφηση ... άστο καλύτερα! και βεβαίως αναφέρομαι στο δικό μου οργανισμό..!
 #79641  από Vasoula
 Σάβ Οκτ 20, 2012 2:00 am
Κι ομως ακομη και ο Ιπποκρατης στη διαιτα του ανεφερε οτι πρωτα χειροτερευεις για να καλυτερευσεις μετα, η αποτοξινωση δυστυχως χαρακτηριζεται απο τετοια συμπεριφορα του οργανισμου γιατι ο ρυθμος αποβολης απο τα κυτταρα των τοξινων ειναι μεγαλυτερος απο αυτον της αποβολης τους απο τον οργανισμο.
Κι επειδη πολλοι πετανε χαρταετο και ειμαι σιγουρη θα γελανε οταν μιλαμε για παλαιολιθικη διαιτα διαβαστε τι κανει η διατροφη, επηρεαζει οχι μονο τη δικια μας υγεια αλλα και των παιδων και των εγγονων μας!!!
http://www.livescience.com/21902-diet-e ... ldren.html
 #79655  από litsa
 Σάβ Οκτ 20, 2012 9:21 am
Vasoula μάλλον διαιτολόγος είσαι....
 #79686  από Vasoula
 Σάβ Οκτ 20, 2012 4:06 pm
Δεν ειμαι Λιτσα αλλα σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια, διαβαζω και μαθαινω ενω εχω εναν πολυ καλο φιλο διαιτολογο του οποιου η συζυγος εχει σκληρυνση!
 #79697  από litsa
 Σάβ Οκτ 20, 2012 5:51 pm
άρα vasoula είσαι υγιής.... και απλά διαβάζεις και ενημερώνεσε ... :greetings-waveyellow:
 #79711  από Vasoula
 Σάβ Οκτ 20, 2012 8:21 pm
litsa έγραψε:άρα vasoula είσαι υγιής.... και απλά διαβάζεις και ενημερώνεσε ... :greetings-waveyellow:
Ναι το εγραψα αλλωστε ο αδερφος μου εχει σκληρυνση και διαβαζω οσο περισσοτερα μπορω να τον βοηθησω!
 #79722  από litsa
 Σάβ Οκτ 20, 2012 10:22 pm
και ανταποκρίνεται ο αδερφός σου σε όλα αυτά που του λες??