• ΤΟ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΕΒΩ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #77455  από κατερινα 55
 Πέμ Σεπ 13, 2012 9:48 pm
Γειά σου Αθηνά. :greetings-waveyellow: Εγώ θα σε υποδεχθώ με τα λόγια του Κώστα.

«Σε χαιρετούμε και σε προτρέπουμε να συνεχίσεις να παλεύεις και να στέκεσαι με πείσμα όσο πιο γερά μπορείς «στα πόδια σου» Νάσαι σίγουρη, πως όλοι μας και ο καθένας μας ξεχωριστά, θα σε συντρέξει και θα σου συμπαρασταθεί με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί».

:romance-grouphug:
 #77456  από billios
 Πέμ Σεπ 13, 2012 9:56 pm
Γεια σου αθηνα47,υπαρχει μια καλη πιθανοτητα το σωμα σου σε λιγο καιρο να συνηθισει την κακουχια της ενεσης και θα νιωθεις λιγοτερο τα παρατραγουδα της,κανε λιγο υπομονη ισως σε λιγο καιρο να περνεις μισο η' καθολου ντεπον.
Ο φοβος ειναι απο τα συναισθηματα που εχει η ανθρωπινη φυση μεσα στη πλουσια γκαμα της,η περιεργεια επισης ειναι μια απο αυτα,τωρα που μπηκες στο χορο θα χορεψεις,διαβασε εδω στο φορουμ,διαβασε εκτος φορουμ,συζητα με γιατρους ασχετης ειδικοτητας,συζητα με νευρολογους.Μαζεψε τα κοματια και προσπαθησε να φτιαξεις την εικονα που σου ταιριαζει,οι περισσοτεροι νευρολογοι τα ιδια λενε,κρατα αυτον που θα σου πει τα λιγοτερα ψεματα.
 #77461  από αθηνα47
 Πέμ Σεπ 13, 2012 10:09 pm
κατερηνα billio ας ευχαρηστω μεσα απο την καρδυα μου.Ειναι η πρωτη μου φορα μετα απο ενα χρονο που ξερω οτι δεν ειμαι μονη σε αυτη την αναβαση.Ειναι καλο να εχεις τους ανθρωπους σου να σε στηρηζουν αλλα αν εχεις καποιους που σε ξερουν και νιοθουν την αγωνια σου ειναι ακομα καλητερα.Εχω διαβασει σχεδον ολους οσους εχουν γραψει κατι απο την ζωη τους εδω μεσα και ειδα τους φοβους μου τους πονους μου και την αγωνια μου μεσα σε αυτες τις γραμμες παιδια ειμαι τοσο ανακουφησμενη που θα μπορω να πω και να ακουστω.billio μακαρη να μην ξαναπονεση η 44 ηταν η πρωτη φορα μετα απο 9 φορες που δεν πονεσα και ηταν τελεια.Να σου πω την αμαρτια μου ειπα να μην την ξανακανω.Αν ειναι να ποναω για να γινω καλα καλητερα να μην ποναω και να ειμαι καλα.Ελπιζω και ευχωμε..... :text-thankyouyellow:
 #77469  από Ιωάννα
 Παρ Σεπ 14, 2012 1:06 am
Εκτος απο τα παναντολ δεν υπαρχει αλλο μυοχαλαροτικο που να κανει δουλεια;;;;;;; :
Καλως την Αθηνούλα!!!!
Λοιπόν ως σπεσιαλίστας του είδους των παυσίπονων μυοχαλαρωτικών κτλ,θα σου πω ορισμένα πράγματα:Απέφευγε το depon extra γιατί περιεχει καφείνη και μετά ......τσίτα το μάτι....δεν θα μπορείς να κοιμηθείς τη νύχτα ή θα σε πιάνει νευρικότητα -τρεμούλα και τα σχετικά.Μπορείς να το αντικαταστήσεις με το Depon maximum που είναι 2 απλά μαζί και σε αναβράζουσα μορφή έχουν καλύτερη κ γρηγορότερη απορόφηση απ τον οργανισμό.Εξαιρετικά επίσης είναι τα Mesulide που είπε η Λίτσα ,αλλά θέλουν γερό στομάχι.Εγώ έχω να προτείνω τα Lonaride N που είναι τα απλά κ δεν θέλουν ειδική συνταγή, αλλά μετά απο μακροχρόνια χρήση προκαλούν εξαρτηση γιατί είναι οπιούχα!!!!Εγώ τα χρησιμοποίησα για 4-5 μήνες παίρνοντας 2-3 χάπια την εβδομάδα και δεν έπαθα τίποτα,απεναντίας είχα εξαιρετικά αποτελέσματα.Ολα τα φάρμακα θέλουν γεμάτο στομάχι!!!!
Καλή δύναμη σου εύχομαι κ γρήγορα να μην χρειάζεσαι παυσίπονα! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #77471  από αθηνα47
 Παρ Σεπ 14, 2012 2:04 am
IKTIST22 καλη σου μερα.Βλεπω οτι δεν ειμαι η μονη αυπνη.Αθηνουλα με ειχει πει μονο ο αντρας μου και ειναι ομορφο να το ακουω στην ηληκια μου και απο αλλον. :character-oldtimer: Σευχαρηστω πολυ για τις πληροφοριες σου ειναι κατατοπιστηκες και χρησημες.Τωρα για το θεμα εξαρτησης δεν ειναι και ασχημο......καθολου μα καθολου....... :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug: αλλωστε δεν μας εχει μηνει και τιποτα αλλο.Φντασου οτι λεω πια γελωντας την ολη μου κατασταση οτι ενας μπομπ μαρλει θα μας σωσει.Θημαμε οταν για πρωτη μου φορα πηρα παυσηπονο μετα απο πονους στο λαικο...εκαναν λαθος και μου εδωσαν μια βλακια που με εκανε να νομηζω για τρεις ωρες οτι ημουν πανω σε ενα μαγικο χαλι και εψαχνα τα πασουμια μου για να κατεβω.Ο αντρας μου τα ειχε παιξει... :obscene-hanged: εγω παλυ ημουν τρομερα χαρουμενη και χαιιιιιιιιιιι :banana-dreads: και οταν περασε η επιδραση και κοιμηθηκα το αλλο πρωι ημουν κατι μεταξη :laughing-rolling: και :happy-cheerleadersmileygirl: μια χαρα σου λεω μακαρη να μου εδηναν ξανα κατι τετοιο αλλα δενννννννν μου ειπαν :teasing-neener: :teasing-neener: και παρε παναντολ δεν βαριεσε κανω υπομονη και ελπιζω να μην εχω ξανα πονους.Και να φανταστης οτι εχω τετοια φαση που για μερες εβλεπα στον υπνο μου οτι επαιζα διαφορα παιχνιδια που ειχαν τρεια χρωματα κοκκινο πρασινο και μπλε αναλογα το ποσο ποναγα για τετοια φαση σου λεω.Απο στομαχι εχω γερο μια και καταχρησεις δεν εχω κανει ποτε αλωτε αλλα και παλυ το προσεχω θα παρω αυτο που μου προτηνης και ο θεος βοηθος.Εσυ σε πια φαση εισαι;;;;;Το παλεβεις καιρο;;;; εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και ανακαληπτω οτι ειμαι μια :character-oldtimer: με νεα παθηση...τρομεροοοοοοοοοοοο καμια προηγουμενη μου εξεταση για χρονια που εκανα δεν ειχε δηξει οτι εχω κατι...το οτιδηποτε και ξαφνικα παρε να εχεις. :scared-eek: αλλα οπως λεει και ο αντρας μου ειναι ωραια η ζωη για να την εχει γκομενα αλλος :romance-adore: :romance-adore: σε ευχαρηστω ξανα για τις πληροφωριες σου και περιμενω νεα σου. :-D :-D :-D :-D
 #77482  από Μιμικαμ
 Παρ Σεπ 14, 2012 10:57 am
Καλώς την Αθηνά.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Σωστή σε βρίσκω....ετσι προσπάθησε δυναμικά και οποια πληροφορία χρειαστείς, εμείς εδώ είμαστε....φιλιά :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #77490  από αθηνα47
 Παρ Σεπ 14, 2012 2:30 pm
καλημερα μιμικα ευχαρηστω πολυ σε σενα και σε ολους σας με κανετα να νιωθο τοσο μα τοσο χαρουμενη που μεσα στην αγωνια του αγνωστου δεν ειμαι μονη. :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
 #77491  από Ιωάννα
 Παρ Σεπ 14, 2012 3:09 pm
Γεια σου Αθηνούλα μας!Τι κάνεις; Εγώ δεν είμαι άυπνη απλά ψάχνω το "δικό μου" χρόνο κ δυστυχώς βρήκα "ραντεβού".... μεταμεσονύκτιο :obscene-hanged: .Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μ αρέσει να κοιμήσω τους πάντες κ να "χαθώ" εδώ μέσα.Βέβαια το πρωινό ξύπνημα είναι :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: .Χαλάλι όμως ...όλοι εσείς μου το ξεπληρώνετε κ με το παραπάνω!!!!!
Λοιπόν να σου πω ότι το Lonarid δεν σου δημιουργεί καμία παραίσθηση ούτε ευφορία ούτε κατι σχετικό, απλά είναι εξαιρετικό παυσίπονο....με μέτρο!!!!Λύθηκα στα γέλια με το πάθημά σου απ το παυσίπονο βρε Αθηνούλα!!!!!Μήπως κάποιος ήθελε να σε ξεβγάλει; :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: Πάντως βρήκε πολύ ευχαριστο τρόπο :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance:
Το στομάχι σου να το προσέχεις γιατί δεν χρειάζετε πολύ για να το χαλάσεις.Μια ασπιρίνη με άδειο στομάχι μπορεί να σου κάνει διατρηση!!!!!!!!!!Γι αυτό ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!!
Όσον αφορά σε ποια φάση βρίσκομαι .......δεν ξέρω.....μάλλον "αφασίας".Παλεύω χωρίς να ξέρω συγκεκριμένα τι κ αυτό είναι κακό.Απ την άλλη προσπαθώ να βρω λύσεις ,εστω προσωρινές,προκειμένου ν ανταπεξέλθω στην καθημερινότητά μου.Πικρα Αθηνούλα,πίκρα!!!
Κάτι τελευταίο τώρα........ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ΌΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ!!!!!!!!! :angry-nono: :angry-nono: :angry-nono: :angry-nono: Είμαι κοντα στην ηλικία σου κ αισθάνομαι ....γεροντομπεμπέκα :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Αλήθεια σου λέω ,είμαι .....άντα (σχεδόν) αλλά δεν αισθάνομαι ... :character-oldtimer: :character-oldtimer: Λοιπόν πήγαινε να διαβάσεις την 1η δημοσίευση της Λιτσας.Αν δεις πως αρχίζει θα καταλάβεις ότι για να επιβιώσεις ...θα πρέπει να "το πάρεις αλλιώς " το πράγμα γιατί θα βρείς.
Μίλα ρε Λιτσα κ εσύ!!!!!Πού είναι η σημαιοφόρος μας παιδιά;
Αθηνούλα σε φιλώ κ περιμένω νεότερα. :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #77492  από litsa
 Παρ Σεπ 14, 2012 3:37 pm
τι να πω κούκλες??? η Αθηνούλα θα βρεί το δρόμο της...
φιλιά πολλά!!!
είμαι σε φάση σήμερα... ακριβώς πριν 4 χρόνια διαγνώστηκα αρκετά επεισοδιακά και χωρίς να μου λένε τι έχω απλά τι θα πάρω... = ρεμπίφ... και πριν 6 χρόνια μόλις είχα γυρίσει από το πεπαγνή και έπεσα και έσπασα τον κόκκυγα....
αλλλά αυτάααααααα είναι παρελθόννννννν ... τώρα βαδίζουμε στο μέλλονννννννννννν!!!!!
 #77493  από αθηνα47
 Παρ Σεπ 14, 2012 4:12 pm
IKTIST22 και litsa καλησπεραααααααα περα για περα.Ξερεται τι εχω καταλαβει; οτι ο θεος σου στελνει κατι και εσυ πρεπει να αποδηξεις αν μπορης να το πολεμησεις... :violence-pistoldouble: λοιπον ζηνες και ηρακληδες εμπρος για πολεμο..η παθηση μας ειναι για να μας παιδεβει αλλα εμεις :teasing-tease: :teasing-tease: για να μαθει οτι δεν ειμαστε οτι οτι ειμαστε καλα και ειμαστε εδωωωωωωω και οσο για το οτι ειμαι :character-oldtimer: αγαπη μου δεν ηθελα να το πω απο το πρωτο μας ραντεβου ειμαι μια :character-oldtimer: που κυνηγα πιπινια και θα τα κυνηγα ακομα και με το Π ειπα οτι θα ειμαι σε γηροκομειο με το Π στο ενα χερι και τα χαπια στην τσεπη αλλα το πιπινι πιπινι.Δεν θα αφησω κατι να με βγαλει απο την ζωη.Την λατρευω την ατημη και ασ ειναι δυσκολη.Οταν εμαθα οτι εχω ΣΚΠ ενιωσα λες και εφαγα γροθια στο στομαχι.Εκλαψα ουρλιαξα και οι μονες εικονες που ειχα στο μιαλο μου ηταν εμενα σε ενα κρεββατι ακινητη να ταλεπορω τα παιδια μου.Ο Αναστασης ενας φιλος και γιατρος ο μονος που καταλαβε τι εχω πια μου ξεκαθαρησε οτι οι ανθρωποι πια που εχουν αυτη την παθηση δεν εχουν την ιδια ταλεπορια και υπαρχουν τοσα φαρμακα που καλητερευουν την ζωη και αλλωστε δεν θα ειμαι μονη.θα ερχεται και αυτος στο γηροκομειο να με βλεπει και θα μου παρει και Π που θα μου το διακοσμησει με τον αντρα μου με τρεντη κουκλακια και θα ειμαι περιφανη να το κραταω.Φαντασου μου λεει την αναπηρη γρια με Π γεματο ζωγραφιες και κουκλακια να τρεχει πησω απο πιπινια με το σαλακι να κρεμεται απο το στομα....Κολαση κοριτσια το γελιο που εκανα με την εικονα με εκανε να επανελθω.Εγινα ξανα η ανεμελη σκατογρια που με λεει ο αντρας μου και να πω οτι επαθα επαθα αν ειναι να μου τυχη κατι ποιο ασχημο μην με βρει χωρης αναμνησης...βγηκα απο το νοσοκομειο πηγα και εκανα ενα τατου στο δεξι χερι απο τον αγκωνα μεχρι τα δαχτυλα εβαλα και τα αρχικα του αντρα μου μην και χαθω καποια μερα και δεν ξερω να ερθω τουλαχιστων να με αναγνωρησουν απο αυτο πηρα καλαμια ψαρεματος 4 παρακαλω και να παραλια στην παραλια για ψαρακια και να οι εκδρομες και οι αναρηχησεις και εγινα απο νοικοκυρα με δυο παιδια σε πλανοδιο Ιντιανα Στο φιναλε πια ειναι η κυρια ΣΚΠ που θα με βαλει κατω χαχαχιχι και αγιος ο θεος...Ειπαν οτι περναω κρηση αλλα δεν βαριεσε ας περναω αρκη να ειμαι καλα με εμενα.Εχω φοβους και καποια βραδυα με περνει απο κατω και κλαιω μονη αλλα δεν ειπα ποτε γιατι εμενα και οχι σε καποιον αλλον αυτο ποτε εγω ειμαι δυνατη και θα το νηκησω. :greetings-clappingyellow: Εχω εναν τρομερο συντροφο και δυο παιδια καταπληκτηκα εχω να παλεψω για κατι αλλα ποιο πολυ για μενα την ιδια ειμαι εδω και θα μηνω για οσω ο θεος θελει :character-oldtimer: :character-oldtimer: :character-oldtimer: :character-oldtimer:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13