Γειά σου Αθηνά.  Εγώ θα σε υποδεχθώ με τα λόγια του Κώστα.
 Εγώ θα σε υποδεχθώ με τα λόγια του Κώστα.
«Σε χαιρετούμε και σε προτρέπουμε να συνεχίσεις να παλεύεις και να στέκεσαι με πείσμα όσο πιο γερά μπορείς «στα πόδια σου» Νάσαι σίγουρη, πως όλοι μας και ο καθένας μας ξεχωριστά, θα σε συντρέξει και θα σου συμπαρασταθεί με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί».

Εγώ θα σε υποδεχθώ με τα λόγια του Κώστα.
 Εγώ θα σε υποδεχθώ με τα λόγια του Κώστα.«Σε χαιρετούμε και σε προτρέπουμε να συνεχίσεις να παλεύεις και να στέκεσαι με πείσμα όσο πιο γερά μπορείς «στα πόδια σου» Νάσαι σίγουρη, πως όλοι μας και ο καθένας μας ξεχωριστά, θα σε συντρέξει και θα σου συμπαρασταθεί με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί».

Δεν έχει σημασία πόσες ανάσες πήρες στην ζωή σου......αλλά πόσες φορές σου κόπηκε η ανάσα........
 Δεν έχει σημασία πόσες ανάσες πήρες στην ζωή σου......αλλά πόσες φορές σου κόπηκε η ανάσα........

Σευχαρηστω πολυ για τις πληροφοριες σου ειναι κατατοπιστηκες και χρησημες.Τωρα για το θεμα εξαρτησης δεν ειναι και ασχημο......καθολου μα καθολου.......
 Σευχαρηστω πολυ για τις πληροφοριες σου ειναι κατατοπιστηκες και χρησημες.Τωρα για το θεμα εξαρτησης δεν ειναι και ασχημο......καθολου μα καθολου.......  
   εγω παλυ ημουν τρομερα χαρουμενη και χαιιιιιιιιιιι
 εγω παλυ ημουν τρομερα χαρουμενη και χαιιιιιιιιιιι  και οταν περασε η επιδραση και κοιμηθηκα το αλλο πρωι ημουν κατι μεταξη
 και οταν περασε η επιδραση και κοιμηθηκα το αλλο πρωι ημουν κατι μεταξη   και
 και   μια χαρα σου λεω μακαρη να μου εδηναν ξανα κατι τετοιο αλλα δενννννννν μου ειπαν
 μια χαρα σου λεω μακαρη να μου εδηναν ξανα κατι τετοιο αλλα δενννννννν μου ειπαν   
   αλλα οπως λεει και ο αντρας μου ειναι ωραια η ζωη για να την εχει γκομενα αλλος
 αλλα οπως λεει και ο αντρας μου ειναι ωραια η ζωη για να την εχει γκομενα αλλος  

λοιπον ζηνες και ηρακληδες εμπρος για πολεμο..η παθηση μας ειναι για να μας παιδεβει αλλα εμεις
 λοιπον ζηνες και ηρακληδες εμπρος για πολεμο..η παθηση μας ειναι για να μας παιδεβει αλλα εμεις   
   Εχω εναν τρομερο συντροφο και δυο παιδια καταπληκτηκα εχω να παλεψω για κατι αλλα ποιο πολυ για μενα την ιδια ειμαι εδω και θα μηνω για οσω ο θεος θελει
 Εχω εναν τρομερο συντροφο και δυο παιδια καταπληκτηκα εχω να παλεψω για κατι αλλα ποιο πολυ για μενα την ιδια ειμαι εδω και θα μηνω για οσω ο θεος θελει