• επιστροφη στην ιντερφερονη...

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #77506  από Κώστας
 Παρ Σεπ 14, 2012 6:36 pm
Γεωργία, πολύ χρήσιμες και κατανοητές πληροφορίες για τις ιντερφερόνες
http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=15469
 #77509  από Π.Μ79
 Παρ Σεπ 14, 2012 7:59 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ !!!!! Η ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ ΓΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!! [/b]
Λάθος! Επί 6 χρόνια η κυρά κοιμότανε και απλά ξύπνησε 6 χρόνια μετά και σε επισκέφθηκε.
Όποιος νευρολόγος μπορεί να αποδείξει με επιστημονικά επιχειρήματα ότι αυτά τα 6 χρόνια ήταν οκ λόγω ιντερφερόνης, θα του δώσω όσα και ό,τι θέλει. Μη κοροϊδευόμαστε, απλά τρυπιόσουνα επί 6 χρόνια και ζούσες τη ψευδαίσθηση που τάζουν οι νευρολόγοι ;)

ΑΝΝΑ59 έγραψε: !!!! Ζουσα με την ψευδαισθηση, οτι θα μεινω στην ιδια κατασταση ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Όπου οι αγαπημένοι νευρολόγοι κατάφεραν με σένα για χρόνια.
Τώρα, νομίζω και μόνη σου κατάλαβες ότι ήταν μόνο ψευδαίσθηση, τίποτα παραπάνω.
 #77519  από Λήδα
 Παρ Σεπ 14, 2012 9:36 pm
Καλησπέρα!
Μεταφέρω ακριβώς τα λόγια ανθρώπου που έχει σκπ 13 χρόνια:"μετά το πρώτο κύμα ώσεων που κράτησε ένα χρόνο, η κυρά κοιμόταν για 7 χρόνια.(ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ, παρά μόνο κορτιζόνη αυτόν τον πρώτο χρόνο)....
Αν λοιπόν όλα αυτά τα χρόνια έτρωγα κάθε μέρα ένα σουβλάκι θα πίστευα κ εγώ πως με "κάλυπτε" το σουβλάκι, ή ό,τι..."... :happy-smileyinthebox:
 #77521  από Π.Μ79
 Παρ Σεπ 14, 2012 9:58 pm
Λήδα έτσι είναι ακριβώς.

Να μεταφέρω και γω με τη σειρά μου:

Μία κυρία έχει την κυρά 46 χρόνια. Δεν πήρε ποτέ φάρμακα, οι μαγνητικές της από εγκέφαλο μέχρι και την αρχή της οσφυϊκής μοίρας, είναι τίγκα στις κουκκίδες λες και ρίξαν αλεύρι.
Πάθαινε ώσεις σπάνια αλλά σε κάθε μαγνητική, οι εστίες πολλαπλασιάζονταν.
Αυτή τη στιγμή (ετών 66) γκρινιάζει ότι καμιά φορά αισθάνεται βαρύ το δεξί της πόδι.

Οι νευρολόγοι πιστεύουν ότι είναι θαύμα.

Εγώ πιστεύω ότι αυτή η γυναίκα, ζει μέχρι σήμερα χωρίς να ταλαιπωρείται με αχρείαστα τρυπήματα και αχρείαστες παρενέργειες.
 #77551  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Σεπ 15, 2012 12:13 pm
Π.Μ79 έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ !!!!! Η ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ ΓΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!! [/b]
Λάθος! Επί 6 χρόνια η κυρά κοιμότανε και απλά ξύπνησε 6 χρόνια μετά και σε επισκέφθηκε.
Όποιος νευρολόγος μπορεί να αποδείξει με επιστημονικά επιχειρήματα ότι αυτά τα 6 χρόνια ήταν οκ λόγω ιντερφερόνης, θα του δώσω όσα και ό,τι θέλει. Μη κοροϊδευόμαστε, απλά τρυπιόσουνα επί 6 χρόνια και ζούσες τη ψευδαίσθηση που τάζουν οι νευρολόγοι ;)

ΑΝΝΑ59 έγραψε: !!!! Ζουσα με την ψευδαισθηση, οτι θα μεινω στην ιδια κατασταση ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Όπου οι αγαπημένοι νευρολόγοι κατάφεραν με σένα για χρόνια.
Τώρα, νομίζω και μόνη σου κατάλαβες ότι ήταν μόνο ψευδαίσθηση, τίποτα παραπάνω.
Ακριβως !!!! Αυτο πιστευω κι εγω !!!!!!!Οταν λεω οτι ''με καλυψαν'', το λεω ειρωνικα και με πικρια !!!!!Αυτα , ομως, τα 6 χρονια , ζουσα ευτυχισμενη !!!!!!!! :happy-bouncymulticolor: Το αριστερο ποδι...εφευγε...αλλά ηταν ''υπο τον ελεγχο μου''.......!!!! Τελικα, κατι μου προσφερε η ιντερφερονη !!!!!!!! ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ...ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ...ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!
 #89259  από costas1968
 Δευ Απρ 29, 2013 4:08 pm
Τελικά την ξεκίνησες?Απλή περιέργεια γιατί κάτι τέτοια περνάω και εγώ..
'Οπως και να έχει να χαίρεσαι το παιδάκι σου...!! :greetings-waveyellow: