• επιστροφη στην ιντερφερονη...

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #77402  από georgia1984
 Τετ Σεπ 12, 2012 5:15 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΠΑΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...
ΓΕΝΝΗΣΑ,ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ(ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ,ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΛΕΠΤΑ,ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΩ!!),
ΤΗΝ ΘΗΛΑΣΑ ΓΙΑ 6,5 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΕΣ(ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ!)ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΡΧΙΣΩ....ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΓΗΣΑ...ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ...ΛΕΝΕ...ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΤΡΟΠΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΛΕΝΕ...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ,ΟΥΤΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΗΜΟΥΝ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ!ΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ...!!
ΤΩΡΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΜΠΩ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ,ΑΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ,ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!
Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ,ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΝΕΣΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ,ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ.ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ..ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΝΑ ΠΥΡΕΤΟ,ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ??
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #77415  από Κώστας
 Τετ Σεπ 12, 2012 11:34 pm
Γεωργία να χαίρεσαι και να σου ζήσει η κορούλα σου!! Σου εύχομαι στη ζωή της νάναι πάντα καλότυχη κι΄ ευτυχισμένη!
Βρε Γεωργία, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που ξεκινάς πάλι την ιντερφερόνη ή το κάνεις προληπτικά; Προφανώς θα σε συμβούλεψε κάποιος γιατρός, αλλά δυο χρόνια που δεν έπαιρνες τίποτα δηλώνεις ότι ήσουν και αισθανόσουν μια χαρά! Αν το διάστημα αυτό δεν είχες και υποτροπές, γιατί σου ξαναρχίζουν την ιντερφερόνη;! Μήπως και παρουσιάσεις στο μέλλον;!!!!!
Αμάν πια μ΄ αυτό το "δεν ξέρεις πως θάσουνα χωρίς αυτήν!"
 #77416  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Σεπ 12, 2012 11:41 pm
Γεωργια !!!!! Υπεροχα τα νεα σου !!!!!! Να σου ζησει το κοριτσακι σου !!!! Να ειναι γερο και ευτυχισμενο, παντα !!!!!!!!!!!! Χαρηκα παρα πολυ, διαβαζοντας οτι γεννησες φυσιολογικα και θηλασες την κουκλιτσα σου !!!!!!!! Μπραβο !!!!!!!!!! :romance-heartsthree: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #77437  από georgia1984
 Πέμ Σεπ 13, 2012 2:58 pm
Κώστας έγραψε:Γεωργία να χαίρεσαι και να σου ζήσει η κορούλα σου!! Σου εύχομαι στη ζωή της νάναι πάντα καλότυχη κι΄ ευτυχισμένη!
Βρε Γεωργία, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που ξεκινάς πάλι την ιντερφερόνη ή το κάνεις προληπτικά; Προφανώς θα σε συμβούλεψε κάποιος γιατρός, αλλά δυο χρόνια που δεν έπαιρνες τίποτα δηλώνεις ότι ήσουν και αισθανόσουν μια χαρά! Αν το διάστημα αυτό δεν είχες και υποτροπές, γιατί σου ξαναρχίζουν την ιντερφερόνη;! Μήπως και παρουσιάσεις στο μέλλον;!!!!!
Αμάν πια μ΄ αυτό το "δεν ξέρεις πως θάσουνα χωρίς αυτήν!"

κωστα,σε ευχαριστω για τις ευχες!!
δεν υπαρχει συγκεκριμενος λογος,αλλα τι να κανω????
με ¨φαγανε¨ να ξεκινησω απο τον 3 μηνα...εγω ειπα οτι δεν ξεκιναω αν το παιδι δεν παει επτα μηνων...
παντως εγω ξερω πως ημουν χωρις αυτην...τουλαχιστον για 2 χρονια!! :lol: :lol:
 #77438  από georgia1984
 Πέμ Σεπ 13, 2012 2:59 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Γεωργια !!!!! Υπεροχα τα νεα σου !!!!!! Να σου ζησει το κοριτσακι σου !!!! Να ειναι γερο και ευτυχισμενο, παντα !!!!!!!!!!!! Χαρηκα παρα πολυ, διαβαζοντας οτι γεννησες φυσιολογικα και θηλασες την κουκλιτσα σου !!!!!!!! Μπραβο !!!!!!!!!! :romance-heartsthree: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

αννα,σε ευχαριστω πολυ!!!να σαι παντα καλα!!
 #77457  από Κώστας
 Πέμ Σεπ 13, 2012 9:57 pm
Δεν είμαι ο καλύτερος γνωμοδότης λόγω προσωπικής προκατάληψης που διατηρώ για την ιντερφερόνη. Επτά χρόνια τρυπιόμουνα, μέχρι που τη σταμάτησα κι΄ ανοιξε μια μικρή τρυπούλα στο συννεφιασμένο ουρανό που είχα πάνω από το κεφάλι μου. Τι να σου πω! Λένε ότι η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της νόσου. Η δική σου σίγουρα αυτή τη στιγμή έχει εκτοξευθεί στα ουράνια. Δεν το ρισκάρεις λίγο ακόμη αφού δυο χρόνια τώρα πας καλά, και να σκεφτείς δεν είχε προλάβει ναρθεί στη ζωή σου η μικρούλα σου;!
Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να δηλώνει στο γιατρό του ότι νοιώθει πολύ καλύτερα χωρίς ιντερφερόνη και να το αποδεικνύει έμπρακτα, κι΄ αυτός να το συμβουλεύει να την ξαναρχίσει δήθεν για να προστατευτεί. Προκατειλημμένη γνώμη μου είναι να συνεχίσεις να το παλεύεις χωρίς αυτήν, ειδικά τώρα που οι δυνάμεις σου σα μάνα αγγίζουν το υπερφυσικό!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κώστας την Δευ Απρ 29, 2013 10:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #77484  από georgia1984
 Παρ Σεπ 14, 2012 12:03 pm
Κώστας έγραψε:Δεν είμαι ο καλύτερος γνωμοδότης λόγω προσωπικής προκατάληψης που διατηρώ για την ιντερφερόνη. Επτά χρόνια τρυπιόμουνα, μέχρι που τη σταμάτησα κι΄ ανοιξε μια μικρή τρυπούλα στο συννεφιασμένο ουρανό που είχα πάνω από το κεφάλι μου. Τι να σου πω! Λένε ότι η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της νόσου. Η δική σου σίγουρα αυτή τη στιγμή έχει εκτοξευθεί στα ουράνια. Δεν το ρισκάρεις λίγο ακόμη αφού δυο χρόνια τώρα πας καλά, και να σκεφτείς δεν είχε προλάβει ναρθεί στη ζωή σου η μικρούλα σου;!
Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να δηλώνει στο γιατρό του ότι νοιώθει πολύ καλύτερα χωρίς ιντερφερόνη και να το αποδυκνείει έμπρακτα, κι΄ αυτός να το συμβουλεύει να την ξαναρχίσει δήθεν για να προστατευτεί. Προκατειλημμένη γνώμη μου είναι να συνεχίσεις να το παλεύεις χωρίς αυτήν, ειδικά τώρα που οι δυνάμεις σου σα μάνα αγγίζουν το υπερφυσικό!
τις ιδιες σκεψεις κανουμε....στις 25 του μηνα εχω ραντεβου με τον γιατρο...μαλλον θα του μιλησω..ομως τωρα εχω αρχισει..τι να κανω??
εκοψα και το θηλασμο..χωρις να θελω..ασε με..εχω ΣΚΑΣΕΙ!!!
Μου κανει εντυπωσει ομως,που δεν εχω παρενεργειες.παλια ειχα πονοκεφαλο,ριγη,κτλ.
μηπως το εχω συνηθισει και ουτως η αλλως δεν κανει τιποτα???λεω εγω τωρα...
 #77486  από Κώστας
 Παρ Σεπ 14, 2012 1:01 pm
Γεωργία, για πόσα χρόνια έπερνες ιντερφερόνη;
Παιδιά θυμήστε μας μετά από πόσα χρόνια χορήγησης, η ιντερφερόνη δεν προσφέρει πλέον.
Πάνε χρόνια από τότε που την έκοψα και η μνήμη μου δεν με βοηθά.
 #77503  από georgia1984
 Παρ Σεπ 14, 2012 5:44 pm
Κώστας έγραψε:Γεωργία, για πόσα χρόνια έπερνες ιντερφερόνη;
Παιδιά θυμήστε μας μετά από πόσα χρόνια χορήγησης, η ιντερφερόνη δεν προσφέρει πλέον.
ξεκινησα το φλεβαρη του 2005 betaferon,μεχρι τον αυγουστο του 2010.
απο τοτε δεν εχω παρει κατι αλλο...
 #77505  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Σεπ 14, 2012 5:57 pm
Κώστας έγραψε:Γεωργία, για πόσα χρόνια έπερνες ιντερφερόνη;
Σκαλιζω τη μνημη μου...........!Λοιπον, πηρα ρεμπιφ, επι 8 χρονια !!!!! Τα πρωτα 5-6 , ημουν σταθερη , μετα με πηρε ο :evil: !!!!!!!!! Τα υπολοιπα .....ειχα επιδεινωση, αλλά κανεις δεν με ακουγε !!! Στον ενατο χρονο, πηρα μπεταφερον ! Δεν προσφερε τιποτα ! Το εχω σταματησει εδω και ενα χρονο ! Το αβονεξ, που επαιρνα πιο παλια, δεν υπολογιζεται !!!! Με διελυσε σωματικα -ψυχικα και ΔΕΝ εμποδισε την εστια του αυχενα μου...να φυτρωσει !!!!! ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ !!!!! Η ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ ΓΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!! Ηταν ευτυχισμενα χρονια !!!! Ζουσα με την ψευδαισθηση, οτι θα μεινω στην ιδια κατασταση ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!!! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!!! ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: