• Προς τα παλαιά μέλη αυτής της κοινότητας

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #77047  από litsa
 Τετ Σεπ 05, 2012 12:06 am
εγώ που λέω και έτσι και αλλιώς γιατί δεν μου είπες τίποτα Κώστα? ε :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:

:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #77049  από Κώστας
 Τετ Σεπ 05, 2012 12:30 am
litsa έγραψε:εγώ που λέω και έτσι και αλλιώς γιατί δεν μου είπες τίποτα Κώστα? ε :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:

:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
Λίτσα,το ν΄ αλλάζει κάποιος γνώμη σημαίνει δύο πράγματα. Ή ότι έχει προσωπικές ανασφάλειες και δε νοιώθει σίγουρος για τα λεγόμενά του κρίνοντας επιπόλαια και μ΄ ενθουσιασμό μια άποψη που διαβάζει ή ότι αναγνωρίζει κατόπιν ώριμης σκέψης την ορθότητα των ισχυρισμών του άλλου (αυτό είναι και το πιο δύσκολο γιατί απαιτεί μεταξύ άλλων και παραμέριση του προσωπικού του εγωισμού).
Από τα κατά καιρούς γραφόμενά σου στο forum, θεωρώ ότι ανήκεις αναμφίβολα στη β περίπτωση και σε καλύπτει το υστερόγραφο του Billiou.
 #77051  από litsa
 Τετ Σεπ 05, 2012 8:03 am
καλημέρα!!!
υπάρχει άνθρωπος χωρίς έστω και μία ανασφάλεια???

παρόλα αυτά, στην συγκεκριμένη περίπτωση, συμφωνώ και με τους δύο... και εσύ σωστά τα θέτεις αλλά και ο billios πολύ καλά.... για αυτό έγραψα ότι '' παιδιά από την ψυχή μας να βγαίνει και όλα καλά είναι...''

πολλές καλημέρες!!!!!
 #77053  από Κώστας
 Τετ Σεπ 05, 2012 9:09 am
litsa έγραψε: " παιδιά από την ψυχή μας να βγαίνει και όλα καλά είναι...''
Απέριττο και σταράτο!
 #77062  από Μιμικαμ
 Τετ Σεπ 05, 2012 1:05 pm
Κώστα μου, βρίσκω πολύ ευγενικό τον χαιρετισμό σου, υποδοχής στα νέα μέλη, αλλά η άποψή μου για το θέμα, συγκλίνει περισσότερο με την γνώμη των παράξενων.... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:

Θεωρώ, οτι κάθε νέο μέλος έχοντας συνείδηση του προβλήματός του, αυτό που περιμένει και που σίγουρα το βρίσκει άμεσα, είναι κατανόηση,συμπαράσταση, ανταλλαγή εμπειριών. και φυσικά η είσοδός στο χώρο....να γίνει χωρίς κλισέ....ο καθένας μας λόγω της μοναδικότητάς του και με τον δικό του μοναδικό τρόπο να αγκαλιάσει και να καλωσορίσει κάθε νεοεισαχθέν μέλος εκφράζοντας λόγια καρδιάς.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #77063  από Vassiliki
 Τετ Σεπ 05, 2012 2:16 pm
προσωπικά, όταν γράφτηκα στο φόρουμ χάρηκα πάρα πολύ που δέχτηκα τόσα μηνύματα "καλώς όρισες" από τους παλιούς !

προσπαθώντας όμως να καλωσορίσω και εγώ νεότερα μέλη και να τα κάνω να αισθανθούν την ίδια θερμή υποδοχή που είχα νοιώσει και εγώ, ένοιωσα πάρα πολλές φορές αμηχανία.

Τι να γράψω τώρα ...??? ήθελα να καλωσορίσω, αλλά δεν ήθελα να γράψω ούτε κάτι τετριμμένο ούτε κάτι τυπικό. Τελικά σε αυτά κατέληξα.

Πολλές φορές σκέφτηκα ότι ένα κουμπί καλωσόρισες θα με "έσωζε" και θα λειτουργούσε ψυχολογικά το ίδιο για το καινούριο μέλος. Ασφαλώς και όποιος θα ήθελε να προσθέσει κάτι παραπάνω στο καλωσόρισμα του θα μπορούσε.

Το αρχικό θερμό αγκάλιασμα εξυπακούεται ότι υπάρχει για τον καθένα από εμάς που μπαίνει στπ φόρουμ. Στην πορεία, η συμμετοχή του καθενός μας στο φόρουμ και πόσο επενδύει σε αυτό θα δημιουργήσουν "δυνατότερα αγκαλιάσματα".
 #77084  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Σεπ 05, 2012 7:54 pm
Πιστευω οτι, μπορουμε να καλωσορισουμε ενα νεο μελος, με οποιοδηποτε τροπο !!!!!! Αφου, ειμαι σιγουρη , ετσι κι αλλιως θα νοιωσει οτι συναντηθηκε με ανθρωπους που......ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ !!!!!Αυτο, αρκει !!!!! Ετσι ενοιωσα και εγω, οταν ''πρωτοηρθα'' εδω !!!!!!!!Τα καλωσορισματα, ηταν τοσο θερμα..τοσο φιλικα...καταλαβα αμεσως, οτι βρηκα ...δικους μου ανθρωπους!!!!!! Και ...ΔΕΝ επεσα εξω !!!!! Εχω αποκτησει ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ εδω !!!! Ποτε δεν φανταζομουν , κατι τετοιο ! Ποτε, απο τοτε που διαγνωστηκα, δεν ειχα σκεφτει οτι θα κανω τοσο καλη παρεα με συνασθενεις !Ξεκινωντας απο το κοινο μας προβλημα, βρισκουμε ενα σωρο αλλα πραγματα , που μας ενωνουν!!!!! :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-kisscheek:
 #77099  από billios
 Τετ Σεπ 05, 2012 9:54 pm
Κωστα εισαι εξαιρετικος ανθρωπος,το δειχνεις συνεχως με τον τροπο σου,γνωριζοντας σε κι απο κοντα εστω εκεινα τα λιγα λεπτα μου εδωσες ενα μαθημα,μην ρωτησης τι?
Το πηρα γιατι το ειδα και το ειδα γιατι θελησα να το δω.
Τα ρεστα μου καπου εδω..
 #77111  από Κώστας
 Πέμ Σεπ 06, 2012 2:39 am
Ευχαριστώ όλους σας για τις διακριτικότατες και ευγενέστατες απαντήσεις σε μία πρόταση που τελικά αποδυκνείεται ότι ήταν ατυχής. Ομολογώ ότι έδρασα λίγο αυθόρμητα και παρορμητικά.
Ας μην ασχοληθούμε άλλο με το θέμα και ας κρατήσουμε τη πρόταση της Λίτσας που μάλλον μας καλύπτει όλους "παιδιά από την ψυχή μας να βγαίνει και όλα καλά είναι...''

Υσ1. Billio, οι φιλοφρονήσεις μεταξύ μας είναι περιττές. Είναι φορές που λίγα λεπτά προσωπικής επαφής είναι υπεραρκετά για να δημιουργηθεί αμοιβαία συμπάθεια.
Υσ2. Λίτσα έστω και με τη δεύτερη πέτυχες διάνα!
Υσ3. Μαρία Ε, έθεσες πρώτη τη διαφωνία, κάνοντας μας να σκεφτούμε και να δούμε και από άλλη σκοπιά τη πρόταση. Σ΄ ευχαριστώ.
Υσ4.Βασιλική, δεν υπάρχουν «τετριμμένα» σ΄ ένα καλωσόρισμα «από την ψυχή μας να βγαίνει και όλα καλά είναι» (τάδε εφη Λίτσα).
Υσ5. Μίμικαμ πάντα ευγενέστατη!
Υσ6. Άννα μ΄ έσωσες με τα τηλέφωνα του Αιγινήτειου (δύσκολη λέξη!). Πήρα Τρίτη και μου έκλεισαν ραντεβού για μαγνητική την Παρασκευή!!!!!!!!!!!!! Με τόσο άμεση εξυπηρέτηση βλέπω κάποια νύχτα νάρχεται ξαστεριά!!!
 #77114  από litsa
 Πέμ Σεπ 06, 2012 8:15 am
Κώστας τελικά ούτε εσύ είσαι εγωιστής ..... μπράβο σου!

όχι ότι ήταν λάθος αυτό που είπες... το έχουμε νιώσει όλοι...

άντε, καλά να είμαστε ... :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: