• ΦΑΓΟΥΡΑ ΦΑΓΟΥΡΑ ΦΑΓΟΥΡΑ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #81395  από sofia13
 Σάβ Νοέμ 24, 2012 11:56 pm
Δεν μπορεί κατά καιρούς να μας πιάνει φαγούρα σχεδόν όλους και ναείναι τυχαίο.
Αρα, στην ασθένεια οφείλεται.
Π.Μ 79 , σ΄εκτιμώ πολύ και στο είπα. Αλλά τι νομίζεις ότι καταφέρνουμε με τους γιατρούς;
Τους εκνευρίζουμε τόσο πολύ με ερωτήσεις στις οποίες καλά τα λές πάντα, ΔΕΝ έχουν απαντήσεις, και με συνεχόμενες αρνήσεις στα κλασσικά φαρμακάκια τους, που στην τελική
μας κοιτάνε αν όχι ειρωνικά, πολύ ύποπτα θα έλεγα.
Προσωπικά διαβάζοντας ''εδώ'' μέσα , έφυγα σε 'αλλες λύσεις και βλέπουμε...
Κι΄οταν χρειάστηκα φλασάκια κορτιζόνης πήγα σε ιδιώτη, για να μην τους βλέπω και να μη με βλέπουν....
Καλ'ο κουράγιο σε όλους μας........
 #81399  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Νοέμ 25, 2012 12:14 am
Αν γκουγκλαρετε για τα συμπτωματα της σκπ , θα βρειτε ΚΑΙ τη φαγουρα !!!!!!!!! :greetings-waveyellow:
 #81414  από Μιμικαμ
 Κυρ Νοέμ 25, 2012 11:03 am
Φαγούρα.....αρκετά συχνά εχω και απ'αυτό το καλό.....θυμάμαι πιο παλιά, κάποιος νευρολόγος που το είχα αναφέρει, παραδέχτηκε οτι είναι σύμπτωμα της πάθησης και το ενέταξε στην πολυπλοκότητα της Μ.Σ., μου συνέστησε το lyrica, το οποίο δεν μπορώ να πώ οτι με βόηθησε ιδιαίτερα, οπότε και το σταμάτησα....

Εκτοτε δεν το εχω ξανααναφέρει σε κανέναν γιατρό...υπομένω ξύνοντας....ευτυχώς που διαρκεί σχετικά μικρό χρονικό διάστημα....μέχρι να με ξαναθυμηθεί κάποια στιγμή πάλι...αλλά δεν βαριέσαι συνηθήσαμε πια, και αφού δεν έχουν να μας προτείνουν κάτι αποτελεσματικό...απλά υπομένουμε και περιμένουμε να φύγει μόνο του.... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #81438  από billios
 Κυρ Νοέμ 25, 2012 10:49 pm
Ξυνομαι στα καλαμια μιλαμε σε φαση να βγαλω το δερμα απο πανω μου οταν με πιανει..
 #81441  από sofia13
 Κυρ Νοέμ 25, 2012 11:02 pm
Η μόνη λύση , δροσερά έως πολύ κρύα επιθέματα στα σημεία κνησμού.
Κάποια λοσιόν που έχουμε στο ψυγείο, έστω και ενυδατική, ακόμη και σκέτο κρύο νεράκι.
Κρύα όμως εως παγωμένα. Και μετά ξεχνιόμαστε , αλλιώς θα ξεπετσιαστούμε .....
Αντε γαμώτο κι΄αυτό θα το παλαίψουμε........
 #81456  από Ιωάννα
 Δευ Νοέμ 26, 2012 10:37 am
Άιντε βρε παιδιά...πάμε όλοι μαζί ...έεεενα Καλαματιανό....ούπς....ξύσιμο εννοούσα!!!!!!!!!!!!! :teasing-neener:
 #81459  από Μιμικαμ
 Δευ Νοέμ 26, 2012 10:40 am
Ας συγχρονιστούμε τουλάχιστον....έτσι θα ξεχνιόμαστε και θα έχει και ενδιαφέρον :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #81474  από eleni POL
 Δευ Νοέμ 26, 2012 12:27 pm
καλημέρα παιδιά ! :greetings-waveyellow:

εναν αλλο προβληματισμο ηθελα να εισάγω .μηπως ειναι παρενέργεια των φαρμάκων και δεν εχει σχεση με τη νόσο ? μηπως γι αυτο δεν απαντουν οι νευρολόγοι?
εχω ακούσει οτι τα φαρμακα που παίρνουν για τη θεραπεία του καρκίνου μπορουν να προκαλέσουν ως και ψωρίαση ,που ειναι μια μορφή δερματίτιδας .το εχω δει να συμβαίνει ,μιλαμε να σκέφτεσαι αν θα βάλεις γάντια ,για χειραψία, κι οταν ρωτησα μου ειπε ,δε γινεται αλλιώς παει με το φάρμακο.
ειτε το θελουμε ειτε οχι τα φαρμακα κανουν ανω κατω τον οργανισμό μας .
παντως μη το παρακάνετε γιατι μπορει να γινει έκζεμα και να μεινει εκει .το χω δει κι αυτο. Αγχος θα σου πει ο δερματολόγος αλλα η υποψια μου θα ειναι παντα τα φάρμακα που δεν ειναι καθόλου αθώα και δεν επιδρουν σε ολους με τις ιδιες παρενέργειες .
ειμαι σιγουρη αν κοιτάξουμε τα ψιλά γράμματα θα το βρούμε και σε ολα τα φάρμακα. :handgestures-salute: :handgestures-salute:
 #81476  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Νοέμ 26, 2012 12:56 pm
:think: :think: :think: :think: :think: Ισως να οφειλεται και σε μερικα φαρμακα ! Θυμαμαι οτι , το μιορελ , μου προκαλουσε τρελη φαγουρα , τον πρωτο καιρο !!!!! Παντως, ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ της σκπ !!!! Αναφερεται στα συμπτωματα !!!!! Και, επισης, εγω ειναι ''καθαρη'' απο φαρμακακια , εδω και ενα χρονο !!!! Η φαγουρα, ομως, καλα κρατει ....... :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: