• ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.....;

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #77025  από Κώστας
 Τρί Σεπ 04, 2012 4:23 pm
Δεν μου πέφτει λόγος και ζητώ συγνώμη από εσένα Σοφία για τη παρέμβαση, αλλά βρε Χρίστο, πιέζεις υπερβολικά τη κατάσταση και πιθανότατα φαίρνεις σε δύσκολη θέση τη Σοφία και μάλιστα δημόσια. Υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα, που μπορούν να λύσουν χωρίς δημοσιοποίηση, πιο εύκολα το οποιοδήποτε προσωπικό μας πρόβλημα.
Και πάλι Σοφία σου ζητώ συγνώμη για τη παρέμβαση.
 #77031  από sofia13
 Τρί Σεπ 04, 2012 7:31 pm
Eυχαριστώ εγώ για την 'υποτιθεμενη , παρέμβασή σας. Τόσο καιρό προσπαθώ να μάθω πράγματα απο σας, Και μαθαίνω οσο με παίρνει . Προσπαθώ πολύ όμως....Και στους επαιοντες .........παντα το λιγότερο .... Απ' τους παλαιότερους, απλώς , ΣΕΒΗ. resrect!!!!!!!!!!!!!!!
 #77035  από sofia13
 Τρί Σεπ 04, 2012 9:13 pm
Και λάθος έκανα αυτή τη φορά μάλλον '' γιγνώσκοντας,, ...θα τολμούσα... Απ, το ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΑΣΙΜΟ. !!! RESPEKT!!! :techie-studyingbrown: :angelic-flying: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:
 #77048  από Κώστας
 Τετ Σεπ 05, 2012 12:09 am
Κώστας έγραψε:..........και πιθανότατα φαίρνεις σε......
Ο δαίμον της σκλήρυνσης! Το φέρνεις γράφεται με ε!
 #77066  από χριστος λεβ
 Τετ Σεπ 05, 2012 3:09 pm
Δεν πιεζω κανενα και ζητω συγνωμη αν εγινε κατι τετοιο απλα θελω καποιον που να με θελει εστι οπως ειμαι και για αυτο το ζητησα απο εναν συναδελφο γιατι αυτο που μας ετυχε το εχουν ολοι οι ανθρωποι ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΜΑΣ ΕΤΥΧΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 στους 100.000 που το εχουν τζοκερ!!!!!!!
 #77101  από billios
 Τετ Σεπ 05, 2012 10:03 pm
Ανεβααααα
Ανεβα λεμεεεεε
Εδω ειμαστε ολοι για ολους,κανεις δεν ανηκει σε κανεναν,εχουμε κοινο παρανομαστη.
Μην αφησεις να σε παρει απο κατω,οτι θελεις το λες,ανοιξε καινουργιο θεμα και ριχτα.