• αν δεν παρω φαρμακα για εναν μηνα τι?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #76028  από litsa
 Τρί Αύγ 07, 2012 10:13 am
οποιοσδήποτε γιατρός νευρολόγος στο νοσοκομείο... εκτός αν μαλώνουν τόσο πολύ μεταξύ τους εις βάρος των ασθενών...
 #76079  από NikoleScully
 Τετ Αύγ 08, 2012 5:38 pm
Σας ευχαριατω ολους για την απαντηση σας.....
Βρε εχω ριξει παρακαλια...κανενας δεν μπορει να μου γραψει το 6μηνο παρα μονο ο γιατρος που εκανε την διαγνωμη μην πω καμια κουβεντα......
αλλα δοξα τον θεο βρηκα μχρι στιγμης διεξοδο,πηρα τα κεντρικα του ικα και τους ειπα το συμβαν και μου ειπαν αν μπορεσει ο γιατρος του ικα να μου γραψει την συνταγη για εναν μηνα θα μου τα δωσουν απο το ικα!!!!!Να ναι καλα οπι ανθρωποι!!!!!Και οκ μου την εγραψε ο γιατρος του ικα.....τωρα..να δουμε ποτε θα γυρισει το γομαρι ο γιατρος να μου γραψει το 6μηνο χαρτι και μην τον ξαναδω τον πουτη ποτε ξανα!!!!σε ιδιωτικο γιατρο θα παω να τελειωσει ολο το παρμυθι!!!!!!καθε φορα τρεχω σαν τον βεγγο....φτανει πια..... :violence-uzi:
 #76082  από litsa
 Τετ Αύγ 08, 2012 6:05 pm
και σε ιδιωτικό να πας , πάλι για το 6μηνο χρειαζεται χαρτι νοσοκομείου..!
 #76085  από Dhmhtrhs
 Τετ Αύγ 08, 2012 7:28 pm
[,Ενας Μ@Λ@Κ@Σ πολιτκος (υπαρχουν τοσοι) αλλα κυριως ο υπουργος υγειας μηπως θα επρεπε αντι να τρεχει σε δεξιωσεις και να πινει τα ποτα του να διαβααζει αυτες τις στηλεςς ε καατι θα μαθει. Δε ξερεις, ο Λοβερδος εμαθε το 2012 οτι τα κρεβατιαα στα νοσοκομει τα εχουν χρεωμενα οι γιατροι εγω ας πουμεε το ξερω απο το 1992 και ειμαι σιγουρα νεωτεερος απο ααυτον.
 #76086  από LL--MM
 Τετ Αύγ 08, 2012 7:38 pm
Χρεωμένα; δηλαδή;
 #76091  από nick1981
 Πέμ Αύγ 09, 2012 12:43 am
edw κ 3 χρονια σχεδον που κανω ενεσεις 2 φορες χρειαστηκε να σταματησω τη θεραπεια.
ειιχα προστατιτιδα κ εκανα θεραπεια κ επειδη ανεβασα ηπατικα σταματησα μια φορα για 2 βδομαδες κ μια φορα για 1 μηνα ισωςς κ καμια βδομαδα παραπανω δεν θυμαμαι ακριβως.
τιποτα δεν εγινε ολα καλα,ο γιατρος μου ειπε να σταματησω΄. αλλος γιατρος να σου γραψει τετοια θεραπεια χωρις να σε παρακολουθει δε νομιζω να αναλαμβανει την ευθυνη....εξαλλου κοντραρονται μεταξυ τους κ μετα μπορει νασ εχεις θεμα με τον δικο σου γιατρο σαν 'κτημα' του που εισαι!!οπως ολοι μας αλλωστε!! :violence-pistoldouble: :violence-uzi:
μη το κασνεις συχνα ομως να ρωτας τους γιατρους σου ποσο καιρο θα ειναι στη χονολουλου για να μη ξεμενεις.
ελπιζω να βοηθησα!!