• Σαγιοναρα forever

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #74291  από elenipir
 Τρί Ιουν 26, 2012 5:00 pm
χαχαχαα μαρακιιιιιιιιι παλι το εκανες το θαυμα σου !!!!!!! νομιζω κατι ειχε γινει και με ενα σοβα κανγω λαθος ?????????? :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #74302  από EFFIE
 Τρί Ιουν 26, 2012 10:04 pm
[quote="maria E"]Xθες το βραδυ κανονισαμε να βγουμε με μια κολλητη φιλη.Επειδη ειναι ψηλοτερη μου και φοραει συνεχεια τακουνια,τα οποια εγω δεν αντεχω,καθε φορα που βγαινουμε φαινομαι σαν μπασμενο.Αποφασισα χθες λοιπον οτι δε θα ανεχτω αλλο αυτο το ρεζιλικι,και φοραω κατι ωραιοτατες πλατφορμες που ειχα αγορασει 2-3 χρονια πριν.Οι πλατφορμες,ξερουν τα κοριτσια,εχουν ενιαια σολα που υψωνεται στο πισω μερος του παπουτσιου,οποτε ειναι σαν να φορας τακουνια αλλα εχεις μεγαλυτερη αισθηση ασφαλειας στο περπατημα σου...(ετσι νομιζα...)
Κατεβαινουμε απο το τουτου και κατευθυνομαστε προς στην πλατεια,στο Γκαζι.Αισθανομαι πολυ περηφανη γιατι τα περπαταω μια χαρα,και επειδη η φιλη μου τυχαινει να φοραει σανδαλια,φαινομαι πιο ψηλη απο αυτην,γεγονος που της εχω υπενθυμησει τυχαια 5-6 φορες μεχρι εκεινη τη στιγμη.Ξαφνικα,χανω τη γη κατω απο τα ποδια μου..."Οχι ρε γαμωτο...πεφτω..."σκεφτομαι..."Αφου δεν σκονταψα,γιατι πεφτω την τυχη μου μεσα??"Ευτυχως δεν κουτρουβαλιαζομαι,και πιανομαι σε ενα παρκαρισμενο αυτοκινητο.Κοιταω προς τα κατω.Εχει ξεκολλησει ολη η σολα απο το παπουτσι,ουσιαστικα το μισο παπουτσι ειναι πανω στο ποδι μου,και το αλλο μισο στον δρομο.Κοιταω τη φιλη μου,με κοιταει η φιλη μου...και αρχιζουμε να κλαιμε απο τα γελια.
Πιανομαστε αγκαζε,αυτη με στηριζει γιατι εγω προφανως τωρα κουτσαινω,κι εγω την στηριζω γιατι ειναι ετοιμη να λυποθυμησει απο τα γελια.Φτανουμε κουτσα κουτσα στη πλατεια και καθομαστε σε ενα πεζουλακι.Πρεπει να σκεφτουμε τι θα κανουμε γιατι δε θελουμε να γυρισουμε πισω!Διπλα μας ακριβως ειναι ενας κυριουλης απο Πακισταν η Ινδια που πουλαει δαχτυλιδια,βραχιολακια τα γνωστα.
-"Θελεις παπουτσια?"με ρωταει...
-"Οριστε??"
-"Θελεις παπουτσια?Εχω!Πουλαω!Περιμενε..."
Και φευγει..."-Κοιτα να δεις τυχη!"λεω στη φιλη μου...αν εισαι καλος ανθρωπος σε βοηθαει το συμπαν ρε παιδι μου....
Μετα απο 2 λεπτα επιστρεφει ο κυριουλης με δυο σακουλακια και μας τα δινει."Κοιτα να δεις που εχω και επιλογη!"σκεφτομαι...και τον ευχαριστω χαμογελωντας.Και βγαζω τα παπουτσια απο τα σακουλακια.Και παγωνει το χαμογελο στα χειλη.Το πρωτο ζευγαρι ειναι κλειστα παπουτσια με μυτερη μυτη που σηκωνεται προς τα πανω,κατι σαν τσαρουχι απο την Ινδια,ενα πραγμα.Το δευτερο ειναι σαγιοναρα,οκ μεχρι εδω,εχει ομως διασπαρτες παντου μαλλινες φουντιτσες σε ολα τα χρωματα του ουρανιου τοξου και παραπανω.Κοιταω τη φιλη μου.Δεν εχει αντεξει η καημενη και ειναι πλεον λυποθυμη..Κοιταω προς τον ουρανο...-"Γιατι με εμπαιζεις???ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ?????"
-"Κοψε τις φουντιτσες και τα παιρνω!",λεω στον κυριουλη...πραγμα το οποιο εγινε..
Και ρωταω..(κυριως τον εαυτο μου)Θα ξαναφορεσεω τακουνια ποτε???εεεεεεεε????
:eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance:
 #74347  από panos59
 Τετ Ιουν 27, 2012 2:57 pm
chryssa έγραψε:Εικόνα μαζι να παμε διακοπες και τιποτα αλλο :text-lol:
απο τα γελια θα ανοιξουν ολα τα αγγεια και οι φλεβες
( φυσικη ΧΕΝΦΑ!!!!)
Ααααααα.. βρε Μαράκι .....
Ακομα γελάω με τη γλαφυρότητα της περιγραφής σου!!!! :text-lol:
Τι να σου πω εγώ ....
ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Η ΧΡΥΣΑ!!!!!!!......

:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

υ/γ
Για όσους ΔΕΝ ξέρετε την Μαρία από κοντά,
μην παρασυρθείτε από τις υπερβολές της
και πιστέψετε ότι ΟΝΤΩΣ έχει πρόβλημα ύψους!
αδικαιολόγητες εμμονές της!
μια χαρά κοπελάρα είναι, γλυκύτατη, κανονικότατου ύψους!
'ντάξει ... δεν είναι και 1 κι 85 ....
ούτε είναι και η Βίκυ Καγιά (1.78) ..... η Μαρία μας είναι!!!!!!!!!!!!!

υ/γ(2)
Μαρία,
εκτός πλάκας,
έχεις πολύ γερή πέννα!
:bow-yellow:
 #74358  από kath
 Τετ Ιουν 27, 2012 6:23 pm
Hello Μαρια!
Οντως η περιγραφη σου ειναι ΦΟΒΕΡΗ!!
Μου θυμησες κατι παρομοιο που ειχα παθει περυσι το καλοκαιρι,15αυγουστο αν θυμαμαι καλα με πλατφορμες που ειχα να βαλω κ 5 χρονια κ οπως ακριβως ειπε η Αννα τους ειχε χαλασει η κολλα λογω μη χρησης.Περπατουσα πανω σε χωμα κ ξαφνικα καταλαβα το αριστερο μου ποδι βαρυ κ να σερνεται.Για δευτερολεπτα μεχρι να καταλαβω τι ειχε συμβει νομισα οτι με ξαναπροδιδει το ποδι οπως το 2008 που ειχα ωση.Anyway μολις καταλαβα τι ειχε πραγματικα συμβει με επιασε νευρικο γελιο :happy-cheerleadersmileygirl: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #74367  από maria E
 Τετ Ιουν 27, 2012 11:10 pm
panos59 έγραψε: 'ντάξει ... δεν είναι και 1 κι 85 ....
ούτε είναι και η Βίκυ Καγιά (1.78) .....
1.65 γλυκιε μου Πανο.........με λιγο τεντωμα.......η οταν φυσαει και σηκωνεται λιγο το μαλλι.....η οταν πεφτει κατι πανω στο κεφαλι μου και βγαζω καρουμπαλο.....η οταν...ΕΝΤΑΞΕΙ,ΕΝΤΑΞΕΙ!!!......1.64 και δεν κατεβαινω αλλο! :teasing-tease:
 #74373  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιουν 28, 2012 12:33 am
maria E έγραψε:
1.65 γλυκιε μου Πανο.........με λιγο τεντωμα.......η οταν φυσαει και σηκωνεται λιγο το μαλλι.....η οταν πεφτει κατι πανω στο κεφαλι μου και βγαζω καρουμπαλο.....η οταν...ΕΝΤΑΞΕΙ,ΕΝΤΑΞΕΙ!!!......1.64 και δεν κατεβαινω αλλο! :teasing-tease:
:greetings-waveyellow: ΔΕΝ εισαι κοντη ,Μαρια μου !!!! Εισαι μια χαρα κοριτσακι !!!! Συμφωνω , σε ολα με τον Πανο μας !!!!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #74376  από panos59
 Πέμ Ιουν 28, 2012 8:03 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
maria E έγραψε:
1.65 γλυκιε μου Πανο.........με λιγο τεντωμα.......η οταν φυσαει και σηκωνεται λιγο το μαλλι.....η οταν πεφτει κατι πανω στο κεφαλι μου και βγαζω καρουμπαλο.....η οταν... ΕΝΤΑΞΕΙ,ΕΝΤΑΞΕΙ!!!...... 1.64 και δεν κατεβαινω αλλο!
:teasing-tease:
:greetings-waveyellow: ΔΕΝ εισαι κοντη ,Μαρια μου !!!! Εισαι μια χαρα κοριτσακι !!!! Συμφωνω , σε ολα με τον Πανο μας !!!!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
έτσι! έτσι!
Δώστε της να το καταλάβει!
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΨΟΥΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ!
ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!
ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ .... ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ ......

:teasing-tease:

υ/γ
ευχαριστώ για τη συμπαράταξη ΑΝΝΑ!
:bow-yellow:
 #74381  από Μιμικαμ
 Πέμ Ιουν 28, 2012 10:03 am
Συμπαράταξη ψάχνετε για να πλέξουμε το εγκώμιο της κουκλίτσας μας?????

Τί να πρωτοπεί κανείς γι'αυτό το παιδί......και μόνο η παρουσία του, μαγνητίζει προσελκύει τα βλέμματα.....αν συνομιλήσει κιόλας μαζί του....έ τότε θα διαπιστώσει οτι είναι ενα εξαιρετικό άτομο, με μπόλικο χιούμορ και θετική σκέψη.....τύφλα νάχουν όλες οι Καγιές μπροστάτης.....

Μαράκι μου, ξέρω, μια γυναικεία ματαιοδοξία, απωθημένο ίσως θέλησες να πραγματοποιήσεις,αλλά δεν πειράζει, τουλάχιστον το καταχάρηκες....

Σέφτιαξα λίγο, θα ξαναβάλεις τακούνια?????? :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #74516  από maraki12
 Σάβ Ιουν 30, 2012 1:35 am
elenipir έγραψε:χαχαχαα μαρακιιιιιιιιι παλι το εκανες το θαυμα σου !!!!!!! νομιζω κατι ειχε γινει και με ενα σοβα κανγω λαθος ?????????? :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
Α ρε Ελένη κι εγώ τον θυμαμαι τον σοβά! Είχα κ....ηθει από τα γέλια! Γι'αυτο και ανοιξα αυτό το thread αμέσως μετά απο μια μικρούλα απουσία.

Μαρία σ'ευχαριστούμε πολύ για την πένα σου! Σαγιονάρες forever :-D :-D

Υ. Γ. Είμαι η (άλλη) Μαρία, είμαι 1.60 και είμαι καλά :teasing-neener:
 #74530  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιουν 30, 2012 11:28 am
Mitsos83 έγραψε:Προς όλες τις γυναίκες αυτού του forum...

Ποσός μας ενδιαφέρει αν είσαστε κοντές, ψηλές, με τακούνιες, παντόφλες, πασούμια, φούντες, μακιγιάζ, ή οτιδήποτε άλλο..

Αλλού είναι το μυστικό...
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: Μπραβο, βρε Μητσο !!!! Πες τα !!!!! ...... ''Μια ζωη'' σαν μαθητρια...φοιτητρια....καθηγητρια του δρομου....την περασα με χαμηλα παπουτσια...για να μπορω να τρεχω !!!! Εβαλα ''ψηλα'' τακουνια, στο γαμο μου !!!! Πολυυυυυυ ψηλα !!!! 4 ολοκληρα εκατοστα .......!!!!! Ναι !!!! Και, ανυπομονουσα να τελειωσει η τελετη, για να τα βγαλω !!!! Αργοτερα, στα 40 μου, αφου ημουν , ηδη, 3 χρονια ασθενης , επιδεινωθηκε η κατασταση μου, λογω εστιας στον αυχενα !!!!!Δυσχρηστο αριστερο ποδι !!!!! Αφου επανηλθα, καπως, με τα φαρμακα.....με επιασε ΠΕΙΣΜΑ !!!! Αρχισα να φοραω ΠΟΛΥ ψηλα παπουτσια !!!! Γοβες , πασουμακια, μποτες....10ποντα ολα !!!!!!!!!!!!!!! Ηταν θαυμα !!!!! Προσεχα, βεβαια, καθε βημα μου !!!!!!! Ενα βαδισμα...τυφλα ναχουν οι εικοσαχρονες...μοντελλες !!!!! Χορευα, κι ολας, σε γαμους και χαρες, με ψηλοτακουνο πεδιλακι !!!!!!!!! Το ''ονειρο'' κρατησε , περιπου, εφτα χρονια !!!! Μετα.....ΤΕΛΟΣ !!!!!!! Ολα τα παπουτσια μου, τα αφησα διπλα σ'ενα καδο σκουπιδιων ! Τα πηραν αμεσως...καποιοι !!!!!!!!!! Γιατι φορουσα ψηλα τακουνια !!!! Για να κερδισω...υψος ???? Μπαααααα !!!!! Ειμαι 1,70 !!!!!!! Για να ''ξορκισω'' την σκπ ???? Μαλλον !!!!!!!!!! Ηταν , κατι πολυ ομορφο, που παει πια.......!!!!!!!!!!!!ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ !!!! Ολες μας, κατι θελουμε να ξορκισουμε .......Ας το κανουμε, οσο μπορουμε !!!!!!!! Οταν δεν μπορουμε πια, ας μη μας πιανει μελαγχολια ,ας αλλαξουμε.....ξορκι!!!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: