Γεια και χαρά σε όλη την παρέα.
Ρένια μου πήγες σε νευρολόγο ή παθολόγο;;
Αν ήταν νευρολόγος αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι έχεις τόσο άχγος που μπερδεύτηκε.Αυτό βέβαια δεν τον κάνει λιγότερο ανεπαρκή.Ή ίσως δεν θέλει να πάρεις μια διάγνωση, τη στιγμή που δεν έχεις σοβαρό θέμα και πίστεψέ με ίσως σε γλυτώσει από έννοιες.Εξηγώ. Αν είχα τη διάγνωση 15 ή 20 χρόνια πριν την καραμπινάτη υποτροπή, σήμερα ίσως να ήμουν χωρίς παιδιά.Στην αρχή θύμωνα με την ανεπάρκειά τους, σήμερα τους ευγνωμονώ.
Τη διάγνωση τη δική μου την έβαλε οφθαλμίατρος!!!Με θάμπος στο αριστερό μάτι και αστραπές, όταν έκλεινα τα μάτια.Αφού μ' έστειλε ο παθολόγος ο οποίος επέμενε ότι έχω πολύ άγχος(δεν το αρνούμαι) και άλατα στον αυχένα
Το γνωρίζω το συναίσθημα να σε αντιμετωπίζουν σαν ψυχασθενή
-καλά αν επιμένεις κάνε και μαγνητική για να ησυχάσεις
Αυτό που έχει μεγάλη σημασία τώρα, είναι να είσαι ψύχραιμη(τι εύκολο να το λες εεεε;;;

)
Τα προβλήματα που έχεις εμποδίζουν την καθημερινότητά σου;;; νιώθεις κόπωση;;; δεν αντέχεις τη ζέστη;;;
Τρώγε όσο πιο υγιεινά μπορείς και να βγαίνεις βόλτες.Κάνε μπανάκια στη θάλασσα και όχι ηλιοθεραπεία.
Από την στιγμή που μπήκες στη διαδικασία για έλεγχο, ολοκλήρωσέ τον.
Δεν ξέρω αν σε βοηθά η εμπειρία μου, είπα πολλά και διφορούμενα, αλλά έτσι είναι αυτή η αρρώστια, της ψυχής πρωτίστως