• ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #73683  από anosiairis
 Δευ Ιουν 18, 2012 4:11 pm
καλημέρα,

εγώ διαγνώστηκα με σκπ πριν τέσσερα χρόνια -άργησα, γιατί μου έκαναν μαγνητική μόνο εγκέφαλο, αλλά τελικά είχα εστίες στον αυχένα και στο θώρακα.

Περιττό να σου πω ότι απεύχομαι να έχεις εστίες οπουδήποτε-αλλά δες το.
 #73719  από Dimitris-56
 Δευ Ιουν 18, 2012 11:01 pm
Καλησπέρα και σου εύχομαι να είναι μόνο το άγχος σου !!!
 #73738  από ρενια
 Τρί Ιουν 19, 2012 11:54 am
Καλη σας μερα !! Πηγα στον γιατρο με εξετασε , του ειπα τα συμπτωματα που εχω και μου ειπε οτι δεν εχω τιποτα ! Ηταν απολυτος σου υπογραφω και χαρτι μου ειπε . Αν θελω θα μου γραψει μαγνητικη αλλα λεει δεν υπαρχει λογος . Το μονο που μου ειπε για τα ποδια μου ειναι οτι εχω αυτο το συνδρομο ανησυχων ποδιων και παλι αν θελω να μου δωσει κατι χαπια διαφορετικα να περνω λιγη βαλεριανα το βραδυ πριν κοιμηθω !!
Για τις φωταψιες να παω σε οφθαλμιατρο !
 #73739  από Π.Μ79
 Τρί Ιουν 19, 2012 12:06 pm
Γεια σου Ρένια.

Λοιπόν, πες του να σου υπογράψει χαρτί. Ήμαρτον!!!
Άμα το κάνει, να μου τρυπήσεις τη μύτη.

Θα σου πρότεινα να πας σε άλλον και σε άλλον, μέχρι κάποιος απ'αυτούς να σου γράψει μαγνητικές ώστε επιτέλους να μάθεις τι έχεις.

Επίσης θα σου πρότεινα, στον επόμενο που θα σου πει ότι αυτά που αισθάνεσαι είναι από άγχος, να του σπάσεις το κεφάλι με βαριοπούλα.

9 στους 10 από μας, ακούσαν ακριβώς τα ίδια πράγματα πριν διαγνωστούμε.

Ψάξε το καλά και μην πιστεύεις κατευθείαν ό,τι σου λένε.
 #73740  από ρενια
 Τρί Ιουν 19, 2012 12:10 pm
Π.Μ79 έγραψε:Γεια σου Ρένια.

Θα σου πρότεινα να πας σε άλλον και σε άλλον, μέχρι κάποιος απ'αυτούς να σου γράψει μαγνητικές ώστε επιτέλους να μάθεις τι έχεις.

Επίσης θα σου πρότεινα, στον επόμενο που θα σου πει ότι αυτά που αισθάνεσαι είναι από άγχος, να του σπάσεις το κεφάλι με βαριοπούλα.

Αυτο ειχα στο μυαλο μου να παω και σε αλλο !! Ειμαι απο Ηρακλειο Κρητης ξερει κανεις κανενα καλο νευρολογο ?
 #73742  από κατερινα 55
 Τρί Ιουν 19, 2012 12:12 pm
Π.Μ79 έγραψε:Γεια σου Ρένια.

Ρένια έχει δίκιο ο Πάρης.Να επιμείνεις.Ψάξε το. :greetings-waveyellow:
 #73744  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιουν 19, 2012 12:26 pm
Ναι , Ρενια μου !!!! Πες του να σου υπογραψει χαρτι !!!!! Κι εγω, ειμαι σιγουρη, οτι ΔΕΝ θα το κανει !!! Ελεος πια !!!! Ο σωστος γιατρος (και ανθρωπος) , ξεκιναει ,παντα απο τη χειροτερη υποθεση, κανει εξετασεις και φτανει στο σωστο συμπερασμα !!!! Η αντιστροφη πορεια, ειναι ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ !!!! Τελος παντων, πηγαινε σε αλλον γιατρο !!!! Ευχομαι να μην εχεις τιποτα !!!! Ψαξε , ομως !!!!!!Συγγνωμη, για τα κεφαλαια, αλλά...συγχιστηκα !!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #73750  από Κωνσταντίνα
 Τρί Ιουν 19, 2012 2:00 pm
Γεια και χαρά σε όλη την παρέα.
Ρένια μου πήγες σε νευρολόγο ή παθολόγο;;
Αν ήταν νευρολόγος αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι έχεις τόσο άχγος που μπερδεύτηκε.Αυτό βέβαια δεν τον κάνει λιγότερο ανεπαρκή.Ή ίσως δεν θέλει να πάρεις μια διάγνωση, τη στιγμή που δεν έχεις σοβαρό θέμα και πίστεψέ με ίσως σε γλυτώσει από έννοιες.Εξηγώ. Αν είχα τη διάγνωση 15 ή 20 χρόνια πριν την καραμπινάτη υποτροπή, σήμερα ίσως να ήμουν χωρίς παιδιά.Στην αρχή θύμωνα με την ανεπάρκειά τους, σήμερα τους ευγνωμονώ.
Τη διάγνωση τη δική μου την έβαλε οφθαλμίατρος!!!Με θάμπος στο αριστερό μάτι και αστραπές, όταν έκλεινα τα μάτια.Αφού μ' έστειλε ο παθολόγος ο οποίος επέμενε ότι έχω πολύ άγχος(δεν το αρνούμαι) και άλατα στον αυχένα :violence-hammer:

Το γνωρίζω το συναίσθημα να σε αντιμετωπίζουν σαν ψυχασθενή -καλά αν επιμένεις κάνε και μαγνητική για να ησυχάσεις :crying-yellow:
Αυτό που έχει μεγάλη σημασία τώρα, είναι να είσαι ψύχραιμη(τι εύκολο να το λες εεεε;;; :lol: )

Τα προβλήματα που έχεις εμποδίζουν την καθημερινότητά σου;;; νιώθεις κόπωση;;; δεν αντέχεις τη ζέστη;;;

Τρώγε όσο πιο υγιεινά μπορείς και να βγαίνεις βόλτες.Κάνε μπανάκια στη θάλασσα και όχι ηλιοθεραπεία.
Από την στιγμή που μπήκες στη διαδικασία για έλεγχο, ολοκλήρωσέ τον.
Δεν ξέρω αν σε βοηθά η εμπειρία μου, είπα πολλά και διφορούμενα, αλλά έτσι είναι αυτή η αρρώστια, της ψυχής πρωτίστως :romance-caress:
 #73797  από ρενια
 Τρί Ιουν 19, 2012 10:45 pm
Κωνσταντινα ηταν νευρολογος !! Του ειπα ακριβως το προβλημα , αλλωστε ξερει το ιστορικο μου μια και σ αυτον παω για τις ημικρανιες !! Του ειπα για μαγνητικη μια και η τελευταια που καναμε ηταν πριν 6 χρονια !
Την ημικρανια και σ εμενα την εκανε διαγνωση ο οφθαλμιατρος την πρωτη φορα που την επαθα ο νευρολογος μου ειπε οτι επαθα ισχεμικο :sad-roulette:
Να σου πω την αληθεια αν την εχω τοσα χρονια καλυτερα που δεν το ηξερα !!
Οσο για την καθημερινοτητα μου κουραζομαι ναι καποιες φορες νιωθω οτι δεν εχω δυναμη να σηκωθω απο το κρεβατι !! Οσο για την ζεστη οχι δεν μ ενοχλει , μ ενοχλει ο ηλιος στα ματια .
Αυτο με τις αστραπες το εχω παθει και εγω αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι ηταν ημικρανια !!
 #73803  από Κωνσταντίνα
 Τρί Ιουν 19, 2012 11:50 pm
Ρένια κάνε τον έλεγχό σου, μην αγχώνεσαι και ότι και να βγει αντιμετωπίζεται.Με ησυχάζει η σιγουριά του και το ότι δεν σε πειράζει η ζέστη.Δε μου ταιριάζει.
Σου ξαναεύχομαι να πάνε όλα καλά και πιστεύω ότι θα πάνε super :romance-kisscheek: