• νέο μέλος

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #72264  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Μάιος 24, 2012 9:43 pm
ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:σας ευχαριστώ όλους-ες για το καλωσόρισμα. η διάγνωση έγινε πριν 1 χρόνο όταν είχα για δεύτερη φορά διπλωπία, [η πρώτη πριν 13 χρόνια] η συνέχεια ως συνήθως - οφθαλμίατρος - νευρολόγος - μαγνητικές - αιγινητειο - πάλι μαγνητικές το πόρισμα:[βλαμμένος] :violence-hammer:
:think: :think: :think: :snooty: ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ????? Οχι, Ανδρεα μου...ΔΕΝ εισαι βλαμμενος !!!!! Μην υποτιμας τον εαυτο σου και κανε υπομονη !!!Ισως, ειναι ζορικη η διαιτα, αλλα, η κορτιζονη ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !!!! Εξαλλου, το αλατι και η ζαχαρη δεν κανουν καλο !!! Αν, μαλιστα. εχεις μερικα κιλα παραπανω....τωρα θα τα χασεις !!!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #72268  από Dimitris-56
 Πέμ Μάιος 24, 2012 10:14 pm
Καλώς ήλθες και από εμένα κανε υπομονή και όλα θα πάνε καλά μόλις τελείωση η κορτιζόνη θα ξανά βρεις τοις γεύσης σου !!!!
 #72270  από Κωνσταντίνα
 Πέμ Μάιος 24, 2012 10:30 pm
Αντρέα καλώς όρισες στην παρέα μας :text-welcomeconfetti: :romance-caress:

ΥΓ Με διπλωπία διαγνώστηκα κι εγώ πριν 16 περίπου χρόνια :shock:
 #72283  από olyval
 Παρ Μάιος 25, 2012 8:53 am
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΝΔΡΕΑ. :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. :-D :-D :-D
 #72317  από ΑΝΔΡΕΑΣ
 Παρ Μάιος 25, 2012 2:54 pm
και πάλι ευχαριστώ, τώρα έχω από το πρωί πονοκέφαλο και δεν ξέρω εάν με θεραπεία MEDROL μπορώ να παίρνω και ντεπον.
 #72325  από stavrina117
 Παρ Μάιος 25, 2012 3:59 pm
ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΑΝΤΡΕΑ..... ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ Κ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΙΣ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ MEDROL ΘΑ ΠΙΝΩ......ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΒΡΕ...!!!! :P
 #72327  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μάιος 25, 2012 4:07 pm
ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:και πάλι ευχαριστώ, τώρα έχω από το πρωί πονοκέφαλο και δεν ξέρω εάν με θεραπεία MEDROL μπορώ να παίρνω και ντεπον.
Εγω, παιρνω depon και clotam , για τον πονοκεφαλο, οταν ειμαι σε medrol ή solumedrol !!! Επισης, αν χρειαστει, παιρνω atarax για το κοκκινισμα και τη φαγουρα, που προκαλει η κορτιζονη !!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #72342  από ΑΝΔΡΕΑΣ
 Παρ Μάιος 25, 2012 6:27 pm
stavrina117 έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΑΝΤΡΕΑ..... ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ Κ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΙΣ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ MEDROL ΘΑ ΠΙΝΩ......ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΒΡΕ...!!!! :P
https://lh3.googleusercontent.com/-AWR- ... E%25B9.jpg
 #72366  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μάιος 25, 2012 9:37 pm
:confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: ΜΙΑΜ-ΜΙΑΜΜΜΜΜΜΜΜ......!!!! Και τα δυο.....σκετη κολαση !!!!!!!!!!! Μη μας βαζετε σε πειρασμο, βρε παιδακια !!!!!!! :confusion-seeingstars: