Κώστας έγραψε:Γιάννη δεκτή η συμπλήρωση. Συμφωνώ και επαυξάνω. Υπάρχει όμως ένα μικρό παράλογο (όχι σ΄ αυτό που συμπληρώνεις). Πως είναι δυνατόν να καλούμαστε να πάρουμε την ευθύνη της όποιας απόφασής μας, όταν δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε (προφανώς λόγω ελλιπών γνώσεων) τι είναι αυτό που μας δίνουν και τι κινδύνους μπορεί να εγκυμονεί για το μακρινό μέλλον; Αφού καλά καλά ούτε οι ίδιοι δεν γνωρίζουν (ή έτσι μας λένε)Δεν ήταν συμπλήρωση Κώστα, ήταν απλά ο πρόλογος του μεγάλου διλήμματος (δικού μου) που παρέθεσα στη συνέχεια και παρά την ελαφρότητα με την οποία το εξέφρασα το εννοώ απολύτως.
Η ανάλυσή σου ήταν super και το συμπέρασμά σου απολύτως λογικό σύμφωνα με την ανάλυση. Αν θυμάσαι στο πρόσφατο παρελθόν κάποια μέλη χρησιμοποιούσαν υδραυλικούς όρους σε σχέση με την κατανόηση της σχέσης ΧΕΝΦΑ-ΣΚΠ όπου επίσης ανάλυση-συμπέρασμα οδηγούσαν σε λογικές απαντήσεις.
Κάπου εκεί αρχίζουν για μένα τα ερωτήματα.
Η παγκόσμια ιατρική κοινότητα δεν έχει κάνει ανάλογες αναλύσεις και δεν έχει καταλήξει σε ανάλογα συμπεράσματα; Γιατί; Μήπως εξουσιάζεται από σκοτεινά κέντρα μασόνων και νεφελίμ; Μήπως το μόνο ζητούμενο για κείνους είναι η κονόμα η δική τους και των φαρμακοβιομηχανιών; Ίσως, δεν θέλω όμως να το πιστέψω σε απόλυτο βαθμό, γιατί αν το πιστέψω, το συμπέρασμά μου θα είναι ότι δεν αξίζει να ζεις σε τόσο διεφθαρμένο κόσμο.
Κωνσταντίνα έγραψε:Ρίσκο και ασάφεια η σκπ, το έμαθα στη διαδρομή μου μαζί της.Νομίζω ότι το παράπονο της Κωνσταντίνας τα λέει όλα. Είμαστε άτυχοι και η κατάσταση του καθενός μας διαφέρει από του άλλου. Ρίσκο και ασάφεια, ωραία πράγματα.