Π.Μ79 έγραψε:Άννα, ξέρεις πολύ καλά την προσωπική μου άποψη για τα φάρμακα, τα αυτοάνοσα, τη χένφα κλπ.
Ξέρεις επίσης στις 2 φορές που βρεθήκαμε, ότι δεν είμαι άνθρωπος που ακυρώνει τα πάντα και θεωρεί χαζούς όσους παίρνουν φάρμακα. (και γω πήρα κάποια στιγμή).
Ο καθένας έχει τον τρόπο του να εκφράζεται και ο καθένας έχει τα πιστεύω του.
Λίγο το απρόσωπο του ίντερνετ, λίγο η υπερβολή, λίγο ο θυμός κλπ κλπ, προκαλούνται παρεξηγήσεις κλπ.
Ας το πάμε ήρεμα το πράμα, δε χρειάζεται να κουβαλάμε και άλλους σταυρούς.
elena έγραψε:ελπίζω κάποια στιγμή να διαβάσω και ένα ευχάριστο από την μεριά των παιδιών που έχουν κάνει χενφα....Έλενα, αν διαβάσεις στο ιστορικό των επεμβάσεων, θα δεις τεράστιες διαφορές από τους πρώτους που κάναν την επέμβαση με αυτούς που την κάναν τελευταίως.
Η διαφορά η μεγαλύτερη είναι η επιλογή του γιατρού.
Ο πρώτος μεν δεν είχε εκπαιδευτεί και απλά το έκανε για τα λεφτά, ο δεύτερος έχει εκπαιδευτεί πάρα πολύ και θέλει τα μισά χρήματα.
Προσωπικά την έκανα στον 2ο και τα αποτελέσματά μου μπορείς να τα δεις.
Είμαι ασυμπτωματικός εδώ και 10 μήνες. Το πριν και το μετά μπορείς να το δεις στο ιστορικό.
Πάρα ταύτα όμως, κανείς δεν εγγυάται τα ίδια αποτελέσματα σε όλους.
Ειδικά άτομα με κινητικά προβλήματα, δεν αποκαθίστανται. Μετριάζονται ναι, αλλά δεν θεραπεύονται.
Η επέμβαση αυτή έχει αναφερθεί πολλάκις ότι σταματά την εξέλιξη και απαλύνει διάφορα συμπτώματα, τίποτα περισσότερο.
Να ξαναγράψω για δεύτερη φορά, ότι χαίρομαι πάρα πολύ που το Φαμπύρα ή οποιοδήποτε άλλο φάρμακο βοηθάει την αδερφή της Μένιας.
Δε θεωρώ χαζό και βέβαια δε μπορώ να βάλω στην άκρη το γεγονός ότι αυτή η κοπέλα έχει βασανιστεί πολύ και ότι σίγουρα ψάχνει να βρει μία λύση για να ηρεμήσει.
Το τι πιστεύω εγώ και ο καθένας μας, δεν έχει να κάνει με το τι πιστεύουν όλοι.
Σημασία έχει ο καθένας να πορεύεται όπως θέλει και πάνω απ'όλα όπως μπορεί.
Ειρήνη ημίν λοιπόν...
μια χαρά τα λες... !! χωρίς φανατισμούς κτλ κτλ.....
«Θεέ μου δώσε μου τη γαλήνη να δέχομαι τα πράγματα που δεν μπορώ ν’ αλλάξω˙
το κουράγιο ν’ αλλάζω τα πράγματα που μπορώ˙
και τη σοφία να γνωρίζω τη διαφορά»
το κουράγιο ν’ αλλάζω τα πράγματα που μπορώ˙
και τη σοφία να γνωρίζω τη διαφορά»