γεια σ Μανο..ευχαριστω για την απαντηση..καθυστερησα λιγο να το δω.Πραγματικα ειναι πολυ ασχημο και μου εχει αλλαξει τηνκαθημερινοτητα μ εντελως.Το ενοχλητικο δεν ειναι τοσο η συχνοουρια αλλα το επειγον του πραγματος..ουφ..απλα τρεχεις 

Σκλήρυνση κατά πλάκας
Μαρία έγραψε:εγώ εδώ και ένα χρόνο ταλαιπωρούμε με την κύστη μου. Έχω την αίσθηση ότι είναι συνεχώς γεμάτη αλλά μπορώ να κρατηθώ για ώρα.Αυτο που είναι πολυ ενοχλητικό είναι ότι νιώθω και έντονο κάψιμο ειδικά όταν γεμίζει η κύστη. Ένας νευρολόγος μου είπε οτι αυτο με το κάψιμο στην κύστη δε το χει ξανακουσει η άλλη μου είπε ότι είναι κλασσικό σύμπτωμα της σκπ και μου έδωσε lyrica μαζί με Ditropan (αντιχολενεργικό). Πήγα και σ ενα ουρολογο και μου πε ότι δεν ειναι απο τη σκπ αλλα ένα σύνδρομο ελάσσονος πυέλου και μου έδωσε και αυτος Lyrica για αρχή και για αντιχολενεργικά βλεπουμε. Έιχατε ποτέ κάψιμο εκτός απο επιτακτικότητα?Καλημέρα σε όλους και εύχομαι μια πιο ευχάριστη μέρα για όλους. Εγώ Μαρία μου το νιώθω αυτό το κάψιμο που λες (πέρα βέβαια από την συχνοουρία την σπαστικιά), αλλά όχι όταν είναι γεμάτη η κύστη. Όταν λέω ότι πριν βγω ή πριν κάνω μπάνιο και τέτοια, ας πάω πρώτα μια τουαλέτα για σιγουριά, τότε το νιώθω αυτό το κάψιμο. Δηλαδή όταν ζορίζω λίγο παραπάνω την κύστη μου χωρίς να νιώθω ότι θα σκάσει. Δεν έχω όμως ρωτήσει γιατρό και δεν ξέρω αν φταίει όπως λες και κάτι άλλο.
Προσπαθώ να βγάλω ακρη........