Π.Μ79 έγραψε:georgeandΣε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου , εγω πριν δυο χρονια ειχα παρει 67% και απο το ικα και απο την νομαρχιακή επιτροπη που τοτε βεβαια ημουν σε υποτροπη και επερνα κορτιζονη,προσπαθω να μην σκεφτομαι ενδεχομένη μείωση του π.α γιατι αυτο συνεπάγεται και διακοπη του επιδοματος ,γιατι θα φτασω μεχρει τον Άριο παγκο που λεει και ο φιλος στην t.v.
Η αλήθεια είναι ότι ο νευρολόγος που με εξέτασε, ήταν ευγενέστατος και δεν με έβαλε να κάνω ακροβατικά κλπ, όπως είχε γίνει προ διετίας.
Απλά να σου πω ότι εξετάζει καλά (αντανακλαστικά, δύναμη κλπ) σε χέρια, πόδια και κορμό.
Μετά σε ρωτάει και κάποια πράγματα: επάγγελμα, ασχολίες κλπ.
Απ'ότι κατάλαβα, θέλουν να ξέρουν αν σε έχει επηρεάσει η ασθένεια από εργασιακά και καθημερινά θέματα.
Το πρόβλημα το μεγάλο βέβαια ήταν ένας κουστουμάτος τύπος.
Αυτός είναι διοικητικός υπάλληλος και επειδή πριν εξεταστώ, μπροστά μου συζητάγανε, κάτι μου λέει ότι αυτός καθορίζει το ποσοστό.
Πριν από μένα μπήκε ένα παληκαράκι 20 χρονών με έντονη σπαστική παραπληγία.
Δεν υποκρινόταν το παιδάκι, γιατί αν υποκρίθηκε, τότε ο Ρόμπερτ ντε Νίρο και ο Αλ Πατσίνο καλύτερα να γίνουν καστανάδες.
Ο νευρολόγος είπε 80% και ο μίστερ κουστούμι απάντησε: αποκλείεται, πιο κάτω, πιο κάτω.
Οπότε η διαταγή για περικοπές φαίνεται ότι μπήκε σε ισχύ...
Ηθελα να σε ρωτησω και εαν δώσανε σημασια στις βεβαιώσεις των γιατρων ,γιατι μου εχουν πει οτι παιζουν καταληκτικό ρολο στην τελικη αποφαση .
Εσυ την απαντηση του ποσοστου αναπηριας την πηρες αμεσος ?