Είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο?Ήξερα ότι στους συναδέλφους επαρχίας οι επιστροφές των δαπανών αργούν πάρα πολύ, αλλά αυτό που λέτε ειναι πάρα πολύ σοβαρό και δεν το γνώριζα καθώς δεν ειμαι η ίδια πάσχουσα.Στη θεσσαλονίκη αργούν να καταθέσουν χωρίς ενημέρωση του χρόνου αναμονής.Μου έχουν γίνει κάποιες επιστροφές 3 με 4 μήνες μετά την αίτησή μου, όμως πρόσφατα δεν έχω καταθέσει αποδείξεις και δεν γνωρίζω τί συμβαινει αυτή τη στιγμή.Ντρέπομαι, λυπάμαι και έχω αηδιάσει.Ποιός θα προστατέψει τα άτομα με αναπηρία?Τόση έλλειψη συνείδησης πια?πόση βρωμιά ακόμα?

ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ εναντίον της Ιταλίας, και των Ελληνων που είχαν πάει μαζί της, (ο υπουργός "μας" δεν είχε δεήσει ΚΑΝ να δώσει την άδεια εκποίησης του Gothe Institut), μη χαλάσουν οι καλές σχέσεις της Ελλάδας/ναζήδων, ντέ!

Οι δικαστές, Ιταλοί και Ελληνες, έκαναν μεν σωστά τη δουλειά τους, αλλά οι ναζήδες είπαν ότι έχαιραν... ασυλίας(!!!) Το δικαστήριο αυτό κατένευσε, και είπε ότι ΜΟΝΟ ΕΦ ΟΣΟΝ τα περιουσιακά στοιχεια της γερμανίας υπηρετούσαν δημόσιονομικό ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ όφελος, θα μπορούσαν να κατασχεθούν... (αυτό για τη Βίλα Βιγκονι, κι επομένως και για το Ινστιτούτο Γκαίτε εδώ, άν και εφ όσον δηλαδή ο υπουργός είχε δώσει την άδεια που λέγαμε).
Εμείς και οι Ιταλοί φταίμε για της ναζιστικές θηριωδίες στην Ιταλία και στην Ελλάδα, βέβαια, τί ώραία, τί καλά...
http://www.icj-cij.org/docket/files/143/16897.pdf
Bέβαια, μπορεί να φταίει κι ο Μουσολίνι (όχι ο νευρολόγος που με διέγνωσε, δεν είχε γεννηθεί ακόμα, αλλά... Πιστεύετε στη μετεμψύχωση;;;

Η γιαγιά η Κασσάνδρα