• εχω αδικο; σας παεακαλω

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #66299  από Ririka
 Τετ Ιαν 11, 2012 3:05 am
Είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο?Ήξερα ότι στους συναδέλφους επαρχίας οι επιστροφές των δαπανών αργούν πάρα πολύ, αλλά αυτό που λέτε ειναι πάρα πολύ σοβαρό και δεν το γνώριζα καθώς δεν ειμαι η ίδια πάσχουσα.Στη θεσσαλονίκη αργούν να καταθέσουν χωρίς ενημέρωση του χρόνου αναμονής.Μου έχουν γίνει κάποιες επιστροφές 3 με 4 μήνες μετά την αίτησή μου, όμως πρόσφατα δεν έχω καταθέσει αποδείξεις και δεν γνωρίζω τί συμβαινει αυτή τη στιγμή.Ντρέπομαι, λυπάμαι και έχω αηδιάσει.Ποιός θα προστατέψει τα άτομα με αναπηρία?Τόση έλλειψη συνείδησης πια?πόση βρωμιά ακόμα?
 #67358  από LL--MM
 Κυρ Φεβ 05, 2012 7:46 pm
To διεθνές δικαστήριο της Χάγης :royalty-pharaoh: :royalty-pharaoh: :royalty-pharaoh: :teasing-neener:
ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ εναντίον της Ιταλίας, και των Ελληνων που είχαν πάει μαζί της, (ο υπουργός "μας" δεν είχε δεήσει ΚΑΝ να δώσει την άδεια εκποίησης του Gothe Institut), μη χαλάσουν οι καλές σχέσεις της Ελλάδας/ναζήδων, ντέ! :teasing-neener:

Οι δικαστές, Ιταλοί και Ελληνες, έκαναν μεν σωστά τη δουλειά τους, αλλά οι ναζήδες είπαν ότι έχαιραν... ασυλίας(!!!) Το δικαστήριο αυτό κατένευσε, και είπε ότι ΜΟΝΟ ΕΦ ΟΣΟΝ τα περιουσιακά στοιχεια της γερμανίας υπηρετούσαν δημόσιονομικό ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ όφελος, θα μπορούσαν να κατασχεθούν... (αυτό για τη Βίλα Βιγκονι, κι επομένως και για το Ινστιτούτο Γκαίτε εδώ, άν και εφ όσον δηλαδή ο υπουργός είχε δώσει την άδεια που λέγαμε).

Εμείς και οι Ιταλοί φταίμε για της ναζιστικές θηριωδίες στην Ιταλία και στην Ελλάδα, βέβαια, τί ώραία, τί καλά...
http://www.icj-cij.org/docket/files/143/16897.pdf
Bέβαια, μπορεί να φταίει κι ο Μουσολίνι (όχι ο νευρολόγος που με διέγνωσε, δεν είχε γεννηθεί ακόμα, αλλά... Πιστεύετε στη μετεμψύχωση;;; :angry-fire: )

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Δευ Φεβ 06, 2012 9:32 am, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
 #67359  από kate2002
 Κυρ Φεβ 05, 2012 7:53 pm
γιαγια Κασσάνδρα, αν εχω καταλαβει -νομιζω-το θεμα της ετεροδικιας ηταν το προκειμενο. η ιταλια δεν ειχε δικαιωμα να επιδικασει άλλο κρατος. το θεμα ομως των αποζημιωσεων δεν εκδικαστηκε, πρεπει να κινηθει η ελληνικη κυβερνηση στη χαγη(οπως ειναι δυστυχως), οπως και η γερμανικη για το προχθεσινο. και παλι-νομιζω- δεδικασμενα υπαρχουν αρκετα υπερ της ελλαδας. αλλα-κι εδω δε χρειαζονται νομικες γνωσεις αλλα απλη λογικη- πρεπει καποιος να θελει, για να προχωρησει οποια υποθεση, οσο χρονο κι αν χρειαστει η τελεσιδικεια.
η προχθεσινη αποφαση τερματισε και τις αξιωσεις των διστομιτων , λες εσυ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kate2002 την Κυρ Φεβ 05, 2012 10:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #67360  από billios
 Κυρ Φεβ 05, 2012 9:00 pm
Λογικη! Τι ειναι παλι ευτουνο! Λογικη τελος..Πατατες τελος..Φασολαδα τελος.. Πολλυ προχο ο ελληνικος κινηματογραφος θα ελεγα
 #67361  από LL--MM
 Κυρ Φεβ 05, 2012 9:07 pm
kate2002 έγραψε:γιαγια Κασσάνδρα, αν εχω καταλαβει το θεμα της ετεροδικιας ηταν το προκειμενο.
Της ετεροδικίας, αναγκαστικά; Αλλά για την ασυλία των ναζήδων πρόκειται,το λέει και το ανακοινωθέν. Που παν να βγούν κι από πάνω με την "κρατική ασυλία". Οι Ιταλοί οι φουκαράδες έκαναν ότι μπορούσαν (αναγνώρισαν τα αιτήματα των Διστομιτών, με το ίδιο σκεπτικό που εφάρμοσαν στα δικά τους) αλλα επειδή "ουκ αν λάβεις παρά του μή έχοντος" δε μπορούσαν να μας δώσουν κατι που δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε οι ίδιοι... :character-smurfbrother: :character-smurfbrother:

η Ιταλια δεν ειχε δικαιωμα να επιδικασει άλλο κρατος. Να καταδικάσει τους ναζήδες βάσει αυτών των λόγων, δεν επιτρέπεται, κατα το δικαστήριο αυτό. Αλλά ούτε λέει ότι δεν είχαν δικαίωμα (επειδή ο υπουργός δεν έδωσε την άδεια στην Αθήνα) να επιδικαστεί απαίτηση ΑΠΟ άλλο κράτος: οι Ιταλοί δικαστές μας "πηραν με οτο-στοπ" στη Χάγη, αλλά δυστυχώς, αφού υπάρχει πλέον δεδικασμένο, για τη Βίλα Βιγκόνι, ισχύει αυτό και για το Γκαίτε. Έχουμε και τον υπουργό που δεν ήθελε να υπογράψει, αλλά και να ήθελε, το αποτέλεσμα είναι το αυτό...

Αν υποθέταμε (απο πολιτικής άποψης) το δικαστήριο να τους είχε δώσει δίκιο, ο υπουργός θα επέτρεπε πλέον την αλλωτρίωση... αλλά θα το έκανε, απέναντι στην δικαιολογημένη λαϊκή κατακραυγή του έθνους και όχι βάσει (εσωτερικής ή διεθνούς, εδώ που τα λέμε) δικαστικής απόφασης...

το θεμα ομως των αποζημιωσεων δεν εκδικαστηκε, πρεπει να κινηθει η ελληνικη κυβερνηση στη χαγη (οπως ειναι δυστυχως), οπως και η γερμανικη για το προχθεσινο. και παλι, δεδικασμενα υπαρχουν αρκετα υπερ της ελλαδας. αλλα-κι εδω δε χρειαζονται νομικες γνωσεις αλλα απλη λογικη- πρεπει καποιος να θελει, για να προχωρησει οποια υποθεση, οσο χρονο κι αν χρειαστει η τελεσιδικεια.
Η απόφαση αυτή εδώ είναι τελεσίδικη (1η σελ. 2η παράγραφος μετα τους τίτλους) :techie-studyingbrown: Αλλά μην το συζητάμε, και κάποιος να το ήθελε, δε θα είχε γίνει τόσο εύκολα... :evil: Κοτζάμ Ευρώπη έγινε, για να ΜΗ γίνουν ακριβώς αυτά...

η προχθεσινη αποφαση τερματισε και τις αξιωσεις των διστομιτων, λες εσυ;
Όχι καθ'αυτή, η απόφαση αυτή είναι δικονομικής φύσης και λέει ότι την ασυλία των ναζήδων δε θα την άρει, γιατί δεν έχει, λέει, ξανακουστεί αυτό. Βέβαια, το έθιμο παίζει υπέρογκο ρόλο στις διεθνείς σχέσεις... Όταν λοιπόν πήγαν έλληνες ιδιώτες, που ναι μεν ζήτησαν και έλαβαν "exequatur" στην Ιταλία (που αναγνώρισε την ισχύ της απόφασης των ελλήνων δικαστών -το αutostop πού λέγαμε), όμως δε, κακώς το έλαβαν, διότι όπως η Ιταλία δεν είχε δικαίωμα να εκποιήσει τη Βίλα Βιγκονι, άλλο τόσο δεν είχε και δικαίωμα να μας δώσει "οτοστόπ", για τους ίδιους λόγους "ουσίας" που λένε...

Τουτέστιν, γιόκ αξίωση αναγνωρίσιμη για την ώρα....

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #67502  από Dimitris-56
 Τετ Φεβ 08, 2012 9:08 pm
Ο Λεωνίδας είχε ένα εφιάλτη εμείς με 300 τη περιμένετε συν τος παρατρεχάμενους

Και να μην ξεχνάμε να επαναστατούμε σε αυτά που μας ενοχλούν!!!!!!!!
 #67555  από costas
 Παρ Φεβ 10, 2012 7:50 pm
Ωραία τα είπες κύριε Δικηγόρε αλλά .... ποιός ακούει; ουδείς!!!
Στην δικιά μου περίπτωση τα νοσήλεια αργούν πάνω από 3 χρόνια αλλά και έγγραφο να στείλω αρμοδίως θα το κάνουν μπαλάκι και θα προσπαθήσουν να σκοράρουν βάζοντας καλάθι στο καλαθάκι των αχρήστων......