-273
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος higher την Σάβ Οκτ 15, 2011 12:34 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σκλήρυνση κατά πλάκας
tzitzifia έγραψε:Θα μου επιτρέψετε να παίρνω λίγο σοβαρά το θέμα των γονιδίων γιατί έχει κ η μητέρα μου σκπ κ γνωρίζω τουλάχιστον 4 ακόμα περιπτώσεις με γονιό πάσχοντα. Όσο για τη χενφα, ρώτησα κάποια γιατρό αιματολόγο που με παρακολουθεί για άλλο θέμα κ κάθε άλλο παρά άτοπο δεν μου είπε οτι είναι!! Μέσες άκρες μάλιστα κατηγόρησε κ τους νευρολόγους για τα γνωστά θεματα- σπρώχνουν φάρμακα κτλ. Ο καθένας μας πορεύεται όπως νομίζει. Εγώ είμαι ακόμα πολύ μπερδεμένη.
tzitzifia έγραψε:Θα μου επιτρέψετε να παίρνω λίγο σοβαρά το θέμα των γονιδίων γιατί έχει κ η μητέρα μου σκπ κ γνωρίζω τουλάχιστον 4 ακόμα περιπτώσεις με γονιό πάσχοντα. Όσο για τη χενφα, ρώτησα κάποια γιατρό αιματολόγο που με παρακολουθεί για άλλο θέμα κ κάθε άλλο παρά άτοπο δεν μου είπε οτι είναι!! Μέσες άκρες μάλιστα κατηγόρησε κ τους νευρολόγους για τα γνωστά θεματα- σπρώχνουν φάρμακα κτλ. Ο καθένας μας πορεύεται όπως νομίζει. Εγώ είμαι ακόμα πολύ μπερδεμένη.
higher έγραψε:Οι έρευνες για να γίνουν χρειάζονται χρηματοδότηση. Η χρηματοδότηση μπορεί να γίνει είτε από την ιατροφαρμακευτική βιομηχανία, αυτό το ξεχνάμε, είτε από τις κοινότητες - συλλόγους των ασθενών με ΣΚΠ, αλλά οι επίσημες δεν φαίνεται να έχουν την παραμικρή διάθεση για κάτι τέτοιο, είτε από τα δημόσια ταμεία της κάθε χώρας. Για να γίνει όμως το τελευταίο, θα πρέπει να επισημοποιηθεί η ΧΕΝΦΑ σαν πιθανή αιτία της ΣΚΠ.Η mssociety ΗΠΑ και η αντίστοιχη του Καναδά, έχουν ξεκινήσει και έχουν χρηματοδοτήσει αυτή την έρευνα, με 1 εκατομμύριο δολλάρια αν δεν απατώμαι. Θα το βρω το link και θα το παραθέσω.
podiki έγραψε:Επιπλοκές μπορεί να συμβούν σε οποιαδήποτε επέμβαση ή εγχείριση , γενικά η αγγειοπλαστική είναι μια ασφαλής μέθοδος γι αυτό και δεν ασχολούνται καν με αυτήν οι αγγειολόγοι αλλά οι επεμβατικοί ακτινολόγοι .Όλες τις αμφιβολίες τις θέτουν οι νευρολόγοι?
Ποντίκι διάβασες το άρθρο? Γιατί σκοπίμως (και μονίμως) υποτιμάμε τις επιπλοκές της επέμβασης ΧΕΝΦΑ? Ποιός μου λέει ότι την επέμβαση αυτή μπορούν να την κάνουν επεμβατικοί ακτινολόγοι και όχι αγγειοχειρουργοί? Ο Ζamboni (o Θεός)?
Νέες επεμβατικές μορφές και θα τις υποτιμήσουμε? Για όνομα του Θεού (Ζamboni)!!!
Εδώ εγώ που γέννησα με καισαρική, λόγω πίεσης κύησης, και στο χειρουργείο μου, εκτός από τον γυναικολόγο ήταν και ένας νεφρολόγος και ένας καρδιολόγος. (Σημείωση την έκανα σε δημόσιο νοσοκομείο και δεν πλήρωσα τίποτα από την τσέπη μου).
Για να προσέχουμε λίγο τον κοσμάκη που μας διαβάζει.
Κάτι σαν "εγχείρηση πάνω από τα ρούχα" μου ακούγονται όλα αυτά.
Αυτό το θέμα έχει συζητηθεί και εδώ viewtopic.php?f=29&t=2339.......
Αυτά είναι τα επιχειρήματα των νευρολόγων προκειμένου να αποτρέψουν τον κόσμο να δει οτι πάσχει από ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που του δημιουργεί και θα του δημιουργήσει πολύ σοβαρά προβλήματα στη ζωή του .