• Σκυβω και κατι ΄περπαταει' στα ποδια μου..

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #59113  από billios
 Κυρ Σεπ 04, 2011 12:54 am
Μπορει και να υπηρχε και να μην φανηκε,το θεμα ειναι οτι αφου υπαρχει αντιδραση σιγουρα υπηρξε δραση.Θα συμφωνησω τελικα πως οι μαγνητικες περαν των αρχικων για την διαγνωση δεν οφελουν καπου,ισα ισα αρνητικος παραγοντας ειναι.Η αληθεια ειναι οτι το τελευταιο δυμηνο τραβηξα πραγματικα μεγαλο ψυχολογικο καντιλι και νομιζω οτι ηρθε η ωρα να θερισω οτι εσπειρα..
 #59119  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Σεπ 04, 2011 9:18 am
Καλημερα :greetings-waveyellow: Αυτη η ηλεκτρικη ''εκκενωση'' δεν φαινεται να εχει σχεση με εστιες !!!!! Οι νευρολογοι λενε οτι ειναι χαρακτηριστικο ολων,σχεδον,των ασθενων!!!....και...δεν πολυασχολουνται μ'αυτο!!! Οταν παρουσιασα προβλημα στο αριστερο ποδι αμεσως μου ειπαν οτι υπαρχει εστια στον αυχενα,στο υψος του Α3 σπονδυλου...μονο με την κλινικη εξεταση...πριν κανω μαγνητικη....εκανα λιγες μερες μετα...και....αυτο ακριβως εδειξε !!!!!Το ιδιο εγινε και με αλλα συμπτωματα...απ'αυτα που ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!! ΕΝΩ για την ''ηλεκτρισμενη'' λεκανη....κανεις δεν νοιαστηκε...ΠΟΤΕ....!!!!!! :violence-hammer: Αρα,ειναι κατι ανεξαρτητο εστιων!!!!!!! :romance-kisscheek:
 #59512  από billios
 Σάβ Σεπ 10, 2011 2:03 pm
Πηγα στην δικια μου [νευρολογο] και μου εθεσε υπευθηνο τον αυχενα για τα 'ηλεκτρικα περπατηματα καταμηκος',συγκεκριμενα τις κοιλες που εχω,δεν εδωσε σημασια.Στην συζητηση που καναμε περι μαγνητικων δεν μου εθεσε απαραιτιτη την συνεχη ταλαιπωρια μου σε αυτες και μαλιστα βλεπω οι επομενες να αργουνε πολλη.Μου προτεινε να γυμναζομαι και σαφως συνεχιζω με φυσικες μεθοδους,για φαρμακα ουδεις λογος.Βεβαια βλεπει οτι ειμαι σε φαση καταθλιψης και μεσα μου δεν το
αρνουμε εδω που τα λεμε και για τον λογο αυτο θελει να με 'κουμπωσει',παλευω σθεναρα αλλα νομιζω οτι θα λυγισω...
 #59517  από billios
 Σάβ Σεπ 10, 2011 2:33 pm
Τι να σου πω! εμενα ειναι δυο προβολες δισκων,λογικα κατι θα ζοριζουν.Δεν σταθηκε επανω σε αυτο και δεν εδωσε βαρυτητα προφανως γιατι ειναι μικρης σημασιας? Το βλεπει σαν δευτερευον? Να σημειωσω οτι το φαινομενο αυτο το οποιο εχω 25 μερες εχει εκτονωθει τις τελευταιες 5 και τεινει να μηδενιστει.
 #130405  από maria4790
 Κυρ Αύγ 19, 2018 1:51 pm
Πάει πολύς καιρός από τη τελευταία απάντηση στο θέμα αυτό αλλά...
Νιώθω το ίδιο πραα, σκύβω το κεφάλι και νιώθω κάτι σαν δόνηση από τη βάση της σπονδυλικής στήλης ως τα πόδια κάτω. Παρολαυτα μόνο σε συγκεκριμένες δράσεις του σώματος κ όχι σε όλες.

Πιθανό σύμπτωμα σκπ η όντως είναι θέμα μέσης;
 #130406  από NansyTh
 Δευ Αύγ 20, 2018 3:13 pm
Καλησπέρα
Το σύμπτωμα αυτό που περιγράφεις συμβαίνει κ σε μένα μετά από κάθε ώση. Συνήθως όταν περνάνε τα συμπτώματα μετά το σχήμα κορτιζόνης μου συμβαίνει αυτό, σκύβω κ με διαπερνά σαν ηλεκτρικό ρεύμα σχεδόν σε όλο το σώμα. Στην αρχή είναι πολύ έντονο αλλά με βοηθάνε οι βιταμίνες Β. Παίρνω neurobion για κάποιο διάστημα σε συνδυασμό με.βιταμινη Ε κ επανέρχομαι πλήρως.
 #130408  από maria4790
 Δευ Αύγ 20, 2018 8:32 pm
NansyTh έγραψε: Δευ Αύγ 20, 2018 3:13 pm Καλησπέρα
Το σύμπτωμα αυτό που περιγράφεις συμβαίνει κ σε μένα μετά από κάθε ώση. Συνήθως όταν περνάνε τα συμπτώματα μετά το σχήμα κορτιζόνης μου συμβαίνει αυτό, σκύβω κ με διαπερνά σαν ηλεκτρικό ρεύμα σχεδόν σε όλο το σώμα. Στην αρχή είναι πολύ έντονο αλλά με βοηθάνε οι βιταμίνες Β. Παίρνω neurobion για κάποιο διάστημα σε συνδυασμό με.βιταμινη Ε κ επανέρχομαι πλήρως.
δεν εχω διαγνωστει, πηγα ομως σε νευρολογο λογω αλλων συμπτωματων (περιεργη αισθηση κ κουραση στα ποδια, σφιξιμο στο διαφραγμα κ στην κοιλια) και μαζι με παθολογο μου ειπαν πθανον να ειναι υπερκοπωση.
παρολαυτα, το αισθημα στα ποδια επανερχεται μαζι κ αυτο το περιεργο αισθημα σαν ¨δονηση¨ που ξεκινα απ τη βαση της σπονδυλικης στηλης ως τα ποδια. δεν ειναι σαν ρευμα απλα πολυ ηπιο κ κραταει δευτερολεπτα

μαλλον πρεπει να κανω μαγνητικες τελικα.... :emojis-21: