• Seropram 20mg και σπαστικότητα

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #58148  από EFFIE
 Τρί Αύγ 16, 2011 10:07 pm
podiki έγραψε:Το βότανο του Αγίου Ιωάννη εγώ το χω βρει και στην Ελλάδα , στα φαρμακεία που πουλάνε ομοιοπαθητικά βρίσκεις πάρα πολλά . Επίσης εγώ θα ξαναπώ πως η ομοιοπαθητική με βοήθησε πάρα πολύ , μπορεί να μην μου ξεβούλωσε τα αγγεία , όμως βελτίωσε άλλες καταστάσεις και προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί .
καλησπερα :greetings-clappingyellow: συμφωνω με το ποντικι για την ομοιοπαθητικη, βοηθαει και αποδεδειγμενα, τουλαχιστον σε μενα!
οποιος μπορει και το αντεχει η τσεπη του ειναι απ τα καλυτερα που μπορει να κανει.
Κι εγω θα ξαναρχισω τον σεπτεμβρη, ισως αν δεν την ειχα σταματησει να μην παθαινα την ωση, ισως.... :think: :think:
 #58151  από Γιάννης
 Τρί Αύγ 16, 2011 10:21 pm
pelopidas έγραψε:st john's wort
ειναι αυτο που λεει το ποντικι, το βρισκεις στην αγγλια
Να σας ενημερώσω ότι το συγκεκριμένο κυκλοφορεί και στην Ελλάδα από την powerhealth το έχω μπροστά μου αυτή τη στιγμή μιας και το έφερε ο πεθερός μου με το προσωνύμιο "μαντζούνιος". Γεια σου ρε πεθερέ μεγάλε !!!
 #58163  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Αύγ 17, 2011 1:00 am
επισης απο τα αντικαθλιπτικα σε χαπια (της δυτικης ιατρικης) προτιμηστε το δοκιμασμενο ladose (prozac στην αμερικη), ενα την ημερα
δεν παχαινει, κοβει την ορεξη, μερικοι το παιρνουν για να τους κοψει την ορεξη
ειναι 15 ετων χαπι, το πρωτο απο την κατηγορια αυτου του ειδους αντικαταθλιπτικων

προσοχη: αρχιζει να λειτουργει μετα απο 20-30 ημερες
και σ΄αυτο το διαστημα μπορει να σου κανει καποια αυπνια
πρεπει να το παρεις για 6 μηνες περιπου
και το κοβεις σταδιακα, ας πουμε ενα καθε μερα παρα μερα για δυο βδομαδες και μετα ενα καθε τρεις μερες για αλλες δυο βδομαδες και μετα στοπ.

προσοχη2: δεν χρειαζεται συνταγη ιατρου, πας στο φαρμακειο και το παιρνεις
Μπορω να πω την εμπειρια μου απο το ladose ??? Μου το εδωσε ο νευρολογος,πριν 11 χρονια για τη μονιμη κοπωση .Ξεκινησα με μια κουταλια σιροπι και συνεχισα με ενα χαπι την ημερα .Λοιπον,οταν ξεκινησα,ζυγιζα 69 κιλα ,κανονικο βαρος για το υψος και το σωματοτυπο μου .Μεσα σε 5 μηνες εφτασα τα 83,5 !!!!!! Χωρις να μου ανοιξει την ορεξη και τρωγοντας μαλλον λιγο !!!!!!!! Οσο για την κοπωση...ακλονητη...!!!!!Μολις το εκοψα ,εχασα ολα τα επιπλεον κιλα...και ακομα περισσοτερα...Αυτα ειναι τα παραδοξα των αντικαταθλιπτικων...Πρεπει επισης να πω οτι και ολα τα αλλα παρομοια φαρμακα που εχω παρει ειχαν ιδιο αποτελεσμα !!!!!! :think: :think: :think:
 #58164  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Αύγ 17, 2011 1:17 am
podiki έγραψε:Πάντως σήμερα εντελώς τυχαία βρήκα και αυτό

:think: :think: :think: :think: :think: :clap: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: .........παντως....τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ ψυχολογικα προβληματα,προερχονταν και προερχονται απο τις ''θεραπειες'' για την σκπ και απο..... τις ''παραπλευρες'' απωλειες της παθησης....ανεργια,οικονομικες δυσκολιες κλπ...κλπ...κλπ....ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΛΑΩ...ΕΤΣΙ...???
 #58172  από Γιάννης
 Τετ Αύγ 17, 2011 11:05 am
podiki έγραψε:Πάντως σήμερα εντελώς τυχαία βρήκα και αυτό

Όσοι συμμετέχουν στο βίντεο και εκφέρουν επιμέρους γνώμες για επιμέρους παραδείγματα, μπορώ να πω ότι επιμέρους έχουν απόλυτο δίκιο. Πως όμως όλα αυτά τα επιμέρους, μπορεί να συρραφούν και να αποτελέσουν "ψυχιατρικό" γνώμονα;
Είμαι της γνώμης, ότι όλες οι ειδικότητες της ιατρικής, έχουν κάνει μεν μεγάλα βήματα, όμως για πολλές λειτουργίες του οργανισμού και ειδικά της "ψυχής" βρίσκονται ακόμα στο σκοτάδι.
Για να το επεκτείνω, αν συνυπολογίσουμε την ανθρώπινη απληστία, που στην προκείμενη περίπτωση ονομάζεται "επάγγελμα (με την κακή έννοια) ιατρός" και "φαρμακοβιομηχανίες" είναι πολύ πιθανό (για μένα σίγουρο) να αναθεωρήσουμε τις έννοιες "άνθρωπος-τέλειο δημιούργημα" και "πάνσοφος-ελεήμων δημιουργός".
Κοινώς, πορευόμαστε με ότι διαθέτουμε.
 #58175  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Αύγ 17, 2011 12:47 pm
Γιάννης έγραψε:
Να σας ενημερώσω ότι το συγκεκριμένο κυκλοφορεί και στην Ελλάδα από την powerhealth το έχω μπροστά μου αυτή τη στιγμή μιας και το έφερε ο πεθερός μου με το προσωνύμιο "μαντζούνιος". Γεια σου ρε πεθερέ μεγάλε !!!
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: Πεθερε του Γιαννη !!!!!!Γεια σου κι απο μενα ματζουνιε!!!!!!Εισαι ωραιοοοοοοοοοοοςςςςςςςς.....!!!!!!!!!! Γιαννη....ολο εκπληξεις εισαι.....!!!!!Να εισαι καλα :romance-kisscheek:.....και μακρια απ'τα γιλεκακια :animals-dogrun:
 #58176  από Μιμικαμ
 Τετ Αύγ 17, 2011 12:51 pm
Γιάννη, να υποθέσω ο,τι τα παιδία παίζει??????

Καλά το αβαταρ σου δεν παίζεται....... :teasing-neener: :teasing-neener:
 #58177  από Γιάννης
 Τετ Αύγ 17, 2011 1:04 pm
Μιμικαμ έγραψε:Γιάννη, να υποθέσω ο,τι τα παιδία παίζει??????

Όχι, για να βεβαιωθείς ότι... "ανεργία μήτηρ πάσης μαλακίας" :angry-cussingblack:
 #58178  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Αύγ 17, 2011 1:11 pm
Γιάννης έγραψε:
Μιμικαμ έγραψε:Γιάννη, να υποθέσω ο,τι τα παιδία παίζει??????

Όχι, για να βεβαιωθείς ότι... "ανεργία μήτηρ πάσης μαλακίας" :angry-cussingblack:
ΟΧΙ ΒΡΕ ΓΙΑΝΝΗ....!!!!!Απλως ειμαστε παιδακια στην ψυχη....Ελα ,ρε,κι εγω ανεργη ειμαι.... :happy-bouncymulticolor:
 #58457  από Γιάννης
 Δευ Αύγ 22, 2011 7:45 pm
Ερώτηση
Όταν παίρνεις μυοχαλαρωτικά (Miorel) είναι καλό να κάνεις γυμναστική ενδυνάμωσης (ποδήλατο, ελλειπτικό κλπ);