• ΕΠΙΔΟΜΑ ΙΚΑ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #53112  από FANTOMAS
 Δευ Μάιος 23, 2011 11:28 am
pepy έγραψε:τον ιανουαριο που περασα 1βθμια με εξετασαν 2 νευρολογοι και μου το εγκριναν με 67% και με ξετιναξαν κιολας στισ εξετασεις τωρα που περασα ξανα δεν με ρωτησαν απολυτως τιποτα
ουτε καν ειδαν τισ εξετασεις που κρατουσα μαζι μου μονο που με εξετασε ο νευρολογος που ηρθε απο αθηνα ειδικα λεει γι αυτες τις περιπτωσεις και με εκοψε δεν μπορω να σκεφτω εναν λογο γιατι να ειναι αρνητικη...ετσι μου ρχεται να τα παρατησω δεν τους αντεχω αλλο εχω απογοητευτει εεεντεεεεελωςςςςςςςςςςςς

ε όχι να τα παρατήσεις να κάνεις την ένσταση σου κανονικά , απ ότι καταλαβαίνω κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν χρόνο.

συνέχισε ....
 #53113  από pepy
 Δευ Μάιος 23, 2011 11:46 am
ναι θα την κανω την ενσταση αλλα δεν περιμενω και πολλα πραγματα πια....να κερδισουν χρονο σε τι πραγμα??
 #53136  από kate2002
 Δευ Μάιος 23, 2011 5:09 pm
να κερδισουν χρονο απ τη μη χορηγηση ως την χορηγηση του επιδοματος. αν σε παν πισω με τις ενστασεις, ως ημερα εναρξης πληρωμης μετραει αυτη που καταθετεις το χαρτι της εγκρισης στην υπηρεσια, ετσι το χρονοτριβειν συμφερει... ασε που λεν οτι θα καταργηθουν ολα τα κοινωνικα επιδοματα στους μη απορους που θα εχουν το γιγαντιο ατομικο εισοδημα των 6οοο εως 8οοο ευρω το μηνα!!! τι το θελουμε το επιδομα καλε; αφου ΜΕ 6ΟΟΟ Ετησιως πρεπει να νιωθουμε...ΠΛΟΥΣΙΟΙ!!!!!
 #53138  από pepy
 Δευ Μάιος 23, 2011 5:23 pm
καταλαβα σας ευχαριστω πολυ.....υπαρχει περιπτωση να με κοψουν ξανα και αν ναι μετα παλι τι γινεται???εχει τυχει σε κανενα απο τα παιδια που βρισκομαστε εδω ποτε?
 #53140  από LL--MM
 Δευ Μάιος 23, 2011 6:54 pm
Πρώτα απ' όλα έχεις "φρεσκότερα" χαρτιά από την προηγούμενη φορά; Και τα χαρτιά αυτά λένε το ίδιο πράμα; Αν σε απορρίψουν και από κεί, πάς Διοικητικό Πρωτοδικείο... ΛΕΓΕΤΑΙ ότι οι δικαστές είναι κάπως πιό άνθρωποι, και άν δεν καταλάβουν που βασίζεται η διαφοροποίηση για την κατάστασή σου από την πρώτη φορά, που κάνουν οι γιατροί, θα τους ζητήσουν διευκρινήσεις, και άν αυτές δεν είναι πειστικές, θα σου δώσουν το επίδομα. Βέβαια, το ΙΚΑ θα κάνει ένσταση ΚΑΙ εκεί, να το ξέρεις...
Καλό κουράγιο
Η γιαγιά η Κασσάνδρα

Y.Γ.: Από πότε βγήκε αυτό για το χρονοτριβείν;;;; Αλλοτε δεν ήταν έτσι...
 #53144  από pepy
 Δευ Μάιος 23, 2011 9:14 pm
τον ιουνιο μπαινω για μαγνητικη ξανα οποτε οταν θα ξαναπερασω επιτροπη τριιιτη φορα εεελεεεος θα εχω πιο προσφατες εξετασεις αλλα να σου πω αν με απορριψουν και απο εκει δεν νομιζω να το συνεχισω απλα θα τους τα χωσω οσο δεν τα εχω χωσει σε κανεναν. και τωρα που γραφω κατεβαζω τα μπινελικια του αιωνα οι καριο_ _ _ες....μιλαμε οτι στις 25 μαιου ειναι ενας χρονος που με τραβανε ετσι εε εεελεεεοςς πια ελεος
 #53151  από LL--MM
 Τρί Μάιος 24, 2011 12:18 am
pepy έγραψε:τον ιουνιο μπαινω για μαγνητικη ξανα οποτε οταν θα ξαναπερασω επιτροπη τριιιτη φορα εεελεεεος θα εχω πιο προσφατες εξετασεις
Μιλούσα για τη γνωμάτευση που θα σου δώσει ο πανεπιστημιακός γιατρός σου, αυτός της στρογγυλής σφραγίδας... Κανονικά δε μπαίνουν στον κόπο να δουν πάνω από μια, θυμίσου να τους σερβίρεις τη "βαρύτερη"...
αλλα να σου πω αν με απορριψουν και απο εκει δεν νομιζω να το συνεχισω απλα θα τους τα χωσω οσο δεν τα εχω χωσει σε κανεναν.
Δυστυχώς, αυτό δεν είναι φάρμακο, και το μόνο που θα καταφέρεις θα βρείς το μπελά σου ΠΟΛΥ χειρότερα :evil:
και τωρα που γραφω κατεβαζω τα μπινελικια του αιωνα οι καριο_ _ _ες....μιλαμε οτι στις 25 μαιου ειναι ενας χρονος που με τραβανε ετσι εε εεελεεεοςς πια ελεος
Συζήτησέ το με το γιατρό σου αυτόν, ώστε να ξέρεις τί έγραψε, τι σημαίνει αυτό, τι καταλαβαίνουν οι της επιτροπής και πόσο μπορέις να το χρησιμοποιήσεις... στην επιτροπή αλλά ΚΑΙ στο δικαστήριο... :evil:

Καλό κουράγιο,
Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #53157  από ΜΕΛΕΤΙΑ
 Τρί Μάιος 24, 2011 9:54 am
ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ 67% ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ 50% ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΟΨΑΝ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΣΚΟΜΕΙΟΥ.ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΚΟΒΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΑΛΙ.ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΗΤΑΝ ΣΥΓΧΥΣΗ,ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.
 #53167  από pepy
 Τρί Μάιος 24, 2011 12:45 pm
απο οτι εχω καταλαβει και εγω κατι τετοιο γινεται δεν ξερω τι να πω.δεν πειραζει θα κανω την ενσταση και οτι γινει δεν νομιζω να το συνεχισω αλλο εχω κουραστει μονο αγχος και αυπνιες μου χει προσφερει μεχρι τωρα ..ασ τα φανε και αυτα αυτοι που τα τρωνε μεχρι τωρα και να τους κατσουν κιολας εεεεεεεεεεε ελεος
 #53172  από FANTOMAS
 Τρί Μάιος 24, 2011 1:01 pm
LL--MM έγραψε: Y.Γ.: Από πότε βγήκε αυτό για το χρονοτριβείν;;;; Αλλοτε δεν ήταν έτσι...[/color][/i]
Είναι κατ εντολή των συμβούλων του G.A.P. έξυπνο έτσι ;