• Sxeseis-h allh pleyra !?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #47150  από soulla
 Παρ Ιαν 28, 2011 2:23 pm
ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΦΙΛΗ ΜΑς ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΠ..ή ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΑς ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΜΑς...ΛΕς ΚΑΙ ΛΥΠΑΤΑΙ...ΑΥΤΟς ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩς ΠΕΡΙΜΕΝΕς ΝΑ ΚΑΝΕΙ?????????
 #47151  από Thor
 Παρ Ιαν 28, 2011 2:25 pm
soulla έγραψε:ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΦΙΛΗ ΜΑς ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΠ..ή ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΑς ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΜΑς...ΛΕς ΚΑΙ ΛΥΠΑΤΑΙ...ΑΥΤΟς ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩς ΠΕΡΙΜΕΝΕς ΝΑ ΚΑΝΕΙ?????????
συμφωνω
 #47160  από kath
 Παρ Ιαν 28, 2011 3:31 pm
Thor έγραψε:
soulla έγραψε:ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΦΙΛΗ ΜΑς ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΠ..ή ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΑς ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΜΑς...ΛΕς ΚΑΙ ΛΥΠΑΤΑΙ...ΑΥΤΟς ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩς ΠΕΡΙΜΕΝΕς ΝΑ ΚΑΝΕΙ?????????
συμφωνω

θα συμφωνησω επισης
 #47164  από elenipir
 Παρ Ιαν 28, 2011 4:00 pm
kath έγραψε:
Thor έγραψε:
συμφωνω

θα συμφωνησω επισης
Οκ ρε παιδια η κοπελα ηρθε να μας πει την ιστορια της μη την :violence-uzi: :violence-uzi: συνεχεια .
Δηλαδη εσεις στα τοσα χρονια με ΣΚΠ δεν εχετε στειλει κανενα , δεν εχετε μιλησει ασχημα σε κανενα , δεν εχετε απορριψει κανενα ???
Σουλα μηπως λεω μηπως εισαι λιγο παραπανω σκληρη λες οτι δεν ηταν σωστη που δεν του ειπε οτι ξερει , γιατι αυτος ηταν σωστος που δεν το ειπε ????
Να κατσει διπλα του να του συμπαρασταθει οταν εκεινος της λεει φυγε τι ειναι η κοπελα σκυλος ?????
και ναι τα λεει σε εμας για να της δωσουμε καποια λογικη απαντηση που φυσικα δεν υπαρχει !!!!!
γιατι καπου πρεπει να τα πει και αυτη ......
Οσο για το παλουκι ο καθενας εχει το δικο του , φυδικα το δικο μας ειναι μεγαλυτερο αλλα και το δικο τους δεν ειναι λιγο ειδικα οταν δεν συνεργαζομαστε και δεν δεχομαστε την αληθεια .
 #47165  από soulla
 Παρ Ιαν 28, 2011 4:14 pm
ίσως να έχεις δίκαιο ελένη...και εγώ σαν σκυλί του φέρθηκα γιατί προηγουμένος είδα από του λόγου του μια γαιδουρινη συμπεριφορα....αν και η ελένη που προς θεου δεν την πυροβολώ έδειχνε άνθρωπο ανίκανο να αντιμετωπίσει δυσκολίες ίσως και το παιδί να μην ήθελε να της φορτωθεί,και μην ξεχνατε ότι...
"Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΞΕΧΝΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ.....Η ΘΛΙΨΗ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΠΤΑ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #47171  από elenipap
 Παρ Ιαν 28, 2011 6:51 pm
:) Soulla...κ εγω ένιωσα οτι νευρίασες λιγάκι... εντάξει δεν έγραψα όλα όσα έχουν συμβεί και μπορεί να έχεις δίκαιο σε κάποιο βαθμό με βάση τα λίγα που σας είπα. Οσα απάντησε η elenipir με κάλυψαν πλήρως :handgestures-salute: Το να σου λέει κάποιος έλα και να πας, φύγε και να φεύγεις, ξαναέλα, ξαναφύγε είναι κάπως. Πάντως το να ακολουθεις το ρυθμό του και να σέβεσαι την επιλογή του να μοιραστει κάτι δικο του όπως κ οταν το θελήσει δε σημαινει οτι τον εχεις παρατησει ή οτι δεν συμπαραστέκεσαι. Εξαλλου ακόμα εδω ειμαι δεν εχω παει πουθενα ;) Το μοιράζομαι μαζι σας γιατι το εχω αναγκη και γιατι με αφορμή κάποια τελευταια γεγονοτα μπορω προσπαθησω να διορθωσω το λαθος που επεσήμανες κ συ..δηλαδη οτι δεν του το ειπα κ σαυτο θα συμφωνήσω μαζι σου. Βέβαια όταν συμβαίνει κάτι ολοι οι ανθρωποι ο καθένας για τους δικους του λόγους θέλει το χρονο του. Με βοηθήσατε όλοι παρα πολυ :)

Elenipir με κάλυψες...

Aposperitis...αυτα που είπες τα ανέφερε έμμεσα κ ο ίδιος αρκετες φορές άρα καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλεις να πεις..

Paraskevi...λυπάμαι για ο,τι έγινε...έχεις δίκαιο αλλά δεν είναι όλοι έτσι...και όλα όσα γράφεις τα κατανοώ απόλυτα κ νομίζω οτι το να προστατεύεις τον εαυτό σου δεν είναι καθόλου εγωκεντρικο. Ισα ισα ειναι πολυ ώριμο. Οσα ειπες μου επιβεβαιωσαν κάποια πραγματα που εχω σκεφτει και με έπεισαν οτι ήταν σωστο το οτι σας ανοιχτηκα. Ελπιζω κ οσα ειπα εγω να σου προσέφεραν κατι.... :shifty:

Ματινα και genovefa.. :handgestures-salute: :handgestures-salute: :text-thankyouyellow:

ΕΙΔΑΤΕ??? NO MORE GREEKLISH..
 #47174  από soulla
 Παρ Ιαν 28, 2011 7:55 pm
δεν νευρίασα λυπάμαι αν έδωσα αυτή την εντύπωση..απλά θα ήθελα να μπορούσαμε να μιλάμε και να ανταλλάσουμε αυτά που νιώθουμε πιο καλά...και αν αυτά που νιώθουμε είναι αγάπη για τον όποιοδηποτε να το κάναμε όλοι με πράξεις και όχι με λόγια.....
[youtube]e823erhm2uw[/youtube]

γιατί από λόγια μπούχτησα...και έφυγα και ίσως για όλους να φταίω...αλλά εγώ ξέρω ότι είναι ένα πράγμα να θέλεις και να μην μπορεις...και άλλο να μπορείς και να μην θέλεις...
αφιερωμένο σε αυτούς που θέλουν μπορούν και ξέρουν πώς να αγαπούν :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: