Soulla...κ εγω ένιωσα οτι νευρίασες λιγάκι... εντάξει δεν έγραψα όλα όσα έχουν συμβεί και μπορεί να έχεις δίκαιο σε κάποιο βαθμό με βάση τα λίγα που σας είπα. Οσα απάντησε η elenipir με κάλυψαν πλήρως

Το να σου λέει κάποιος έλα και να πας, φύγε και να φεύγεις, ξαναέλα, ξαναφύγε είναι κάπως. Πάντως το να ακολουθεις το ρυθμό του και να σέβεσαι την επιλογή του να μοιραστει κάτι δικο του όπως κ οταν το θελήσει δε σημαινει οτι τον εχεις παρατησει ή οτι δεν συμπαραστέκεσαι. Εξαλλου ακόμα εδω ειμαι δεν εχω παει πουθενα

Το μοιράζομαι μαζι σας γιατι το εχω αναγκη και γιατι με αφορμή κάποια τελευταια γεγονοτα μπορω προσπαθησω να διορθωσω το λαθος που επεσήμανες κ συ..δηλαδη οτι δεν του το ειπα κ σαυτο θα συμφωνήσω μαζι σου. Βέβαια όταν συμβαίνει κάτι ολοι οι ανθρωποι ο καθένας για τους δικους του λόγους θέλει το χρονο του. Με βοηθήσατε όλοι παρα πολυ
Elenipir με κάλυψες...
Aposperitis...αυτα που είπες τα ανέφερε έμμεσα κ ο ίδιος αρκετες φορές άρα καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλεις να πεις..
Paraskevi...λυπάμαι για ο,τι έγινε...έχεις δίκαιο αλλά δεν είναι όλοι έτσι...και όλα όσα γράφεις τα κατανοώ απόλυτα κ νομίζω οτι το να προστατεύεις τον εαυτό σου δεν είναι καθόλου εγωκεντρικο. Ισα ισα ειναι πολυ ώριμο. Οσα ειπες μου επιβεβαιωσαν κάποια πραγματα που εχω σκεφτει και με έπεισαν οτι ήταν σωστο το οτι σας ανοιχτηκα. Ελπιζω κ οσα ειπα εγω να σου προσέφεραν κατι....
Ματινα και genovefa..
ΕΙΔΑΤΕ??? NO MORE GREEKLISH..