• kanena neo re paidia eimai kainoyrios edw

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #1970  από ddd
 Κυρ Μαρ 29, 2009 9:18 pm
Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση Δημητρη θα ρωτησω το γιατρο μου κι εγω και θα σας ενημερωσω
 #10077  από Fotis
 Πέμ Οκτ 15, 2009 3:41 pm
Παιδιά έχει σχηματίσει τελικά κανένας άποψη για Amantadine και Modafinil ; Γιατρός που είδα στην Αγγλία μου τα σύστησε για την αντιμετώπισης της κόπωσης.
 #10095  από Μαριάννα
 Πέμ Οκτ 15, 2009 7:43 pm
Εσυ παίρνεις αυτη ή την L- καρνιτινη γιατι είναι διαφορετικές γιατι εγω δεν βρηκα εδω την acetyl
 #10099  από LL--MM
 Πέμ Οκτ 15, 2009 8:00 pm
Το Μονταφινίλ προσωπικά μου προκάλεσε αϋπνία (την επιζητούσα για να δουλέψω), αλλά καμία νοητική ευεξία... Πρός γνώσιν και συμμόρφωσιν... Μου φαίνεται ότι είναι καταστολέας χολινεστεραζών, δουλέυει στις συνάψεις με ηλεκτρολύτες, ενώ το πρόβλημά μας εμάς, είναι η "γείωση" των νευρώνων... Μη σου έρθειο και καμιά... ηλεκτροπληξία... "ώση" στη γλώσσα μας... :shock:
 #10102  από Fotis
 Πέμ Οκτ 15, 2009 9:11 pm
Μαριάννα, δεν παίρνω τίποτα προς το παρόν. Το ψάχνω. Βλέπεις αποτελέσματα;

LL-MM, εννοείς ότι σε βοήθησε με την κόπωση ή απλά σου έφερε υπερένταση;
 #10154  από LL--MM
 Παρ Οκτ 16, 2009 2:53 pm
Δεν κοιμήθηκα για δύο 24ωρα, αλλα δέ μπορεσα να κάνω και σοβαρή δουλεια. Βασικά υπερένταση μου προκάλεσε, και μια αίσθηση ότι είχα "κομμένα πόδια"... :evil:
 #10156  από Fotis
 Παρ Οκτ 16, 2009 3:01 pm
Οπότε μάλλον δεν σε βοήθησε. Κρίμα. Δεν το σκέφτομαι προς το παρόν, αλλά μαζεύω δεδομένωνα. Πάντως αυτός ο καιρός με έχει διαλύσει μάλλον. Σήμερα το πρωί που έβρεχε, άρχισα να συνέρχομαι. Τώρα που ξανα-βγάζει ήλιο, πάλι αισθάνομαι να πέφτω...

Όσο για τα "ηλεκτρικά" που αναφέρεις, μήπως πρέπει τελικά να πάμε σε κανέναν ηλεκτρολόγο να μας αναλάβει; Ή ακόμη καλύτερα, να αποκτήσουμε καλύτερη "γείωση"....
 #10162  από ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 Παρ Οκτ 16, 2009 3:51 pm
Γεια σου Δημητρη
Κοντα ειμαι ηλικιακα και εγω. 46αρης και "καινουργιος".
Να σε ρωτησω κατι. Η δυσκολια στο περπατημα ειναι μονιμη ? κουραζεσαι η' κουτσαινεις ??
Ρωτω γιατι μαλλον το προβλημα μου ειναι παρεμφερες
 #10166  από Μαριάννα
 Παρ Οκτ 16, 2009 4:31 pm
Fotis έγραψε:Μαριάννα, δεν παίρνω τίποτα προς το παρόν. Το ψάχνω. Βλέπεις αποτελέσματα;

LL-MM, εννοείς ότι σε βοήθησε με την κόπωση ή απλά σου έφερε υπερένταση;
Ο άντρας μου παιρνει L-carnitine και τον βοηθάει στο θέμα της κούρασης δεν τον ακουω να λεει οτι κουράστηκε Αλλά η acetyl είναι καλύτερη που εχω διαβασει
 #10248  από ioanna_melina
 Δευ Οκτ 19, 2009 5:42 pm
Αμάν πια :shock: Τι είναι αυτό πάλι? :? Θα ρωτήσω και εγώ σχετικά με αυτό...Αμάν.ψιλοβαρέθηκα...Σαν τον διψασμένο που ψάχνει για νερό,όποτε ακούμε για κάτι
νέο και για την προοπτική να κουραζόμαστε σα φυσιολογικοί άνθρωποι...
:o Ωχ,μάλλον είμαι στη φάση που με παίρνει από κάτω :o :evil:
ΟΚ. Δε γράφω άλλο. Νευριάζω με την αδυναμία :evil: :evil: :evil: :evil: