• Σύντεκνοι/ισες ξεκουνηθείτε!

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #44716  από Blacksand
 Τετ Δεκ 08, 2010 3:50 pm
Λοιπόν,ας το κάνουμε το άλλο ΣΚ,να μπορεί και ο Μάνος.

Προτείνω την Κυριακή 19/12 κατα τις ....14:00? για να προλάβουμε να έρθουμε Ηράκλειο όσοι θα θέλουμε κάμποση ώρα.Εννοείτε οτι λέμε όλοι τις προτάσεις μας και καταλήγουμε στο τέλος.

Επίσης να πούμε σε ποιά καφετέρια θα κάτσουμε.Νομίζω τα starbucks στο εμπορικό έχουν τουαλέτα στο ισόγειο (μπορεί να κάνω και λάθος) που θα είναι πιο εύκολο αν κανείς έχει κινητικές δυσκολίες.

Ας προτείνουν οι Ηρακλειώτες και καμιά άλλη καφετέρια που να είναι εύκολο να βρεθεί,εύκολο πάρκινγκ και ίσως κάτι ακόμη που δεν έχω λάβει υπόψιν
:greetings-waveyellow:
 #44721  από georgeand
 Τετ Δεκ 08, 2010 6:17 pm
Blacksand έγραψε:Λοιπόν,ας το κάνουμε το άλλο ΣΚ,να μπορεί και ο Μάνος.

Προτείνω την Κυριακή 19/12 κατα τις ....14:00? για να προλάβουμε να έρθουμε Ηράκλειο όσοι θα θέλουμε κάμποση ώρα.Εννοείτε οτι λέμε όλοι τις προτάσεις μας και καταλήγουμε στο τέλος.

Επίσης να πούμε σε ποιά καφετέρια θα κάτσουμε.Νομίζω τα starbucks στο εμπορικό έχουν τουαλέτα στο ισόγειο (μπορεί να κάνω και λάθος) που θα είναι πιο εύκολο αν κανείς έχει κινητικές δυσκολίες.

Ας προτείνουν οι Ηρακλειώτες και καμιά άλλη καφετέρια που να είναι εύκολο να βρεθεί,εύκολο πάρκινγκ και ίσως κάτι ακόμη που δεν έχω λάβει υπόψιν
:greetings-waveyellow:
Εαν δεν μαζευω ελιες ειμαι μεσα
Συμφωνω και στο μερος και στην ωρα
Ενσταση στα starbucks ειναι ακρος αντικαπνηστικ,προτεινω χαγκε-νταζ διπλα :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp:
 #44722  από maraki12
 Τετ Δεκ 08, 2010 6:28 pm
Την Κυριακη 19/12 δουλεύω στις 14:00 και δεν μπορώ. Αν το κάνουμε το Σάββατο 18/12 αντίστοιχα κατά τις 14:00 οκ.
Εύκολο παρκινγ έχει το Τάλως Πλάζα και τουαλέτα στο ισόγειο του μαγαζιου το Forum (που είναι μεν στον 1ο αλλά πας με ασανσερ κατευθείαν απο το πάρκινγκ).
Αλλιώς κέντρο με πάρκινγκ επί πληρωμή ή με γερες δόσεις κωλοφαρδίας. ;)
Υποψήφια : Ουτοπία και Μπισκότο επί Χάνδακος, Σέντραλ (με τουαλέτα κάτω όμως) κλπ...
 #44728  από manos81
 Τετ Δεκ 08, 2010 10:55 pm
gia sou re maraki!pedia eime mesa savato i kai kiriaki stis 2.oso gia kafeteria psifizw talos.an pali epimenete alou na taleporithoume me to parking kai pali mesa!kai me to tsigaro exoume thema..exoume pou exoume ton pono mas na mporoume na kapsoume kiena tsigaraki legontas ta!na ferw kai ti gineka mou?h tha einai skliropiriniki h parea? :sad-roulette:
 #44731  από Blacksand
 Τετ Δεκ 08, 2010 11:59 pm
maraki12 έγραψε:Αν το κάνουμε το Σάββατο 18/12 αντίστοιχα κατά τις 14:00 οκ
Οκ απο εμένα,είπα Κυριακή οτι θα είναι πιο εύκολο.
maraki12 έγραψε:Υποψήφια : Ουτοπία και Μπισκότο επί Χάνδακος, Σέντραλ (με τουαλέτα κάτω όμως) κλπ...
Ξέρω που είναι αυτά αλλά μου φαίνεται πιο εύκολα προσβάσιμο το Τάλως.
Ερώτηση:Εχει κανείς μας πρόβλημα?Να προσέξουμε για την τουαλέτα ή όχι?
manos81 έγραψε:na ferw kai ti gineka mou?h tha einai skliropiriniki h parea?
Κοίτα εμένα δεν με πειράζει,και στην Αθήνα ήταν και σύντροφοι κάποιων παιδιών
 #44733  από maraki12
 Πέμ Δεκ 09, 2010 12:57 am
Blacksand έγραψε:
Ξέρω που είναι αυτά αλλά μου φαίνεται πιο εύκολα προσβάσιμο το Τάλως.
Ερώτηση:Εχει κανείς μας πρόβλημα?Να προσέξουμε για την τουαλέτα ή όχι?
Εγώ δεν έχω θέμα. Ας πουν και οι υπόλοιποι.. Αν δεν είναι θέμα, στο Τάλως παίζουν και το Flocafe και το Haagen.
manos81 έγραψε:na ferw kai ti gineka mou?h tha einai skliropiriniki h parea?
Να τη φέρεις, να κάνει κι ενα διαλλειματάκι :)
 #44801  από manos81
 Παρ Δεκ 10, 2010 7:54 pm
SUNTEKNAKIA KAI SUNTEKNISES DEN VLEPW PIESI!POUNE MORE OI SIMETOXES?EGW PERIMENA NA KLISOUME 5-6 TRAPEZAKIA STIN KAFETERIA!! :obscene-drinkingchug:
 #44805  από maraki12
 Παρ Δεκ 10, 2010 10:46 pm
Μάνο εγώ θα ειδοποιήσω αλλη μια κοπελιά "συναδελφο" που δεν είναι όμως στο φορουμ και θέλει να ρθει.

Γιάντα ανησυχείς? Λίγοι και καλοί.. :teasing-neener:
 #44829  από maraki12
 Σάβ Δεκ 11, 2010 10:22 am
Στέλιο ευτυχώς που δεν το κανονίσαμε για σήμερα τελικά!!

Εδώ στο Ηράκλειο γίνεται της επι χρήμασι εκδιδομενης γυναικός όλη νύχτα και τώρα ρίχνει χαλάζι :teasing-neener: :teasing-neener: