• Είμαστε πολύ τυχεροί!!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #41966  από Nick
 Τρί Οκτ 19, 2010 12:28 pm
Φυσικά και δεν περιμένω γλύκες και ευτυχισμένα χαμόγελα. Όχι όμως να τραβάμε ο ένας τον άλλο στην αυτοκτονία.
Δεν γίνεται να χαντακωνόμαστε μεταξύ μας. Θα ήθελα αυτό το σαιτ να είναι τόπος φωτεινός και όχι σκοτεινός. Αν με καταλαβαίνετε.
Φυσικά και ο κάθε ένας μπορεί να βγάζει τη μελαγχολία του και τη δυστυχία του αν νιώσει ότι το χρειάζεται. Όχι όμως να βγαίνουν μετά οι υπόλοιποι και να τον σπρώχνουν βαθύτερα στον λάκκο.
 #41967  από Blacksand
 Τρί Οκτ 19, 2010 12:34 pm
Όπως όλες οι συζητήσεις,από αλλού ξεκινάνε και αλλού καταλήγουν (αν καταλήγουν ποτέ).

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω ούτε να τσακωθούμε ούτε να είμαι εγώ απο τη μία μεριά και εσείς απο την άλλη.
Φυσικά και εγώ είμαι καχύποπτος με την μόνιμη και συνεχόμενη συνταγογράφηση φαρμάκων από τους γιατρούς επειδή όλοι ξέρουμε τι παιχνίδι παίζεται με τις φαρμακοβιομηχανίες και εμείς είμαστε τα πειραματόζωα.Αλλά θέλω να πιστεύω ότι όλες αυτές οι έρευνες που γίνονται έχουν ως στόχο την ίαση και όχι μόνο τα φράγκα.

Ετσι κι αλλιώς το καλύτερο δεν πιστεύω οτι είναι να την αφήσουμε χωρίς καμία αντιμετώπιση.
Εγώ να πώ την αλήθεια απο τότε που ξεκίνησα το ρεμπίφ πάω καλύτερα,και ναι ίσως είναι τυχαίο,αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε να την καθυστερήσουμε έτσι δεν είναι?Μακάρι να βρεθεί η ίαση και να μην ταλαιπωρηθεί άλλος κόσμος.Μακάρι να υπάρχει ένας καλός θεούλης να μας λυπηθεί και να μας βοηθήσει,μακάρι να...μακάρι να....μακάρι να.....

Μέχρι τότε σύριγγα και τρυπήματα ή κάτι καλύτερο και πιο ανώδυνο (όλοι περιμένουμε επίσημα ιατρικά αποτελέσματα της ΧΕΝΦΑ απο έρευνες για να βουλώσουν τα στόματα αυτών που κρατούν μια επιφύλαξη,και το δικό μου επίσης!)
 #42003  από LL--MM
 Τρί Οκτ 19, 2010 8:18 pm
Nick έγραψε:Φυσικά και δεν περιμένω γλύκες και ευτυχισμένα χαμόγελα. Όχι όμως να τραβάμε ο ένας τον άλλο στην αυτοκτονία.
Εμείς φταίμε πάλι; Η πολιτεία λάμπει δια της παντελούς απουσίας της, και ο Δρ. Τσακανίκας το έλεγε, ότι κάποια φάρμακα "ενίοτε προκαλούν την αυτοκτονία" στο βιβλίο αναφοράς του Αιγινήτειου, να του παμε κόντρα εμείς;
sou έγραψε:Με το να λες ότι όλα είναι και θα πάνε καλά ενώ ούτε είναι, ούτε ξέρεις αν θα πάνε, μήπως δημιουργείς ενοχές σε όσους τελικά δεν πάνε; "Μα αφού όλα πάνε καλά, σε εμένα γιατί δεν πανε; Φταίω εγώ;"
:text-goodpost:
Ακόμα θυμάμαι την ειδικευόμενη στο Αιγινήτειο, αλλά και την ψυχολόγα που ήθελε να μας κάνει πειραματόζωα: "Γιατί ΔΕΝ αισθάνεστε ένοχη;" Ασε την "ψυχίατρο" το βράδυ της διάγνωσης: "Πώς και ΔΕ θέλετε να αυτοκτονήσετε;" Ελα στα σωστά σου, ποιός μας τραβάει στην αυτοκτονία, εμείς;
Κι εγώ θα ήθελα αυτό το site να είχε λουλουδάκια και πεταλούδες, αλλά όταν πολλά από τα μέλη του έχουν τραβήξει τα πάνδεινα, πόσο φωτεινοί μπορούν να είναι; Τότε, αγαπητέ μας "γλυκό με σαντιγυ" το σάϊτ δε θα είχε λόγο υπάρξεως, και η ζωούλα μας θα εκτυλισσόταν, μάλλον, με λιγότερη απόκλειση από το όπως την είχαμε σχεδιάσει...
Εδώ είναι χώρος για κράξιμο. Έμ, βέβαια, με όσα έχουμε να "αποδεχτούμε"... Αν είχαμε άλλο όπλο, δε θα ήμασταν εδώ...
Θα ήθελα αυτό το σαιτ να είναι τόπος φωτεινός και όχι σκοτεινός. Αν με καταλαβαίνετε.
Δυστυχώς, πραγματικά έχω πρόβλημα να σε καταλάβω ώς προς αυτό. Πώωως πώωως δηλαδή, τόπος φωτεινός, τόπος χλοερός, τόπος αναψύξεως, και να μας συγχωρεθεί παν πλημμέλημα, εκούσιον δε και ακούσιον". ΕΜΑΣ; ΦΥΣΙΚΑ, Ο ΑΝΑΜΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟΝ ΒΑΛΕΤΩ, ΜΑ ΕΔΩ, ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΜΜΑΡΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ; ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΣΧΥ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΕΜΕΙΣ; (Δίχως να θέλω να προσβάλλω τα θεία, κοντεύουμε να γίνουμε Πρωτομάρτυρες Στέφανοι από τις πετρες που μας ρίχνουν οι υγιείς, ακόμα και οι συνασθενείς, καμιά φορά...) ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΤΣΙ, αν και, βέβαια, όλοι εκεί θα θέλαμε να πάμε, αλλά μάλλον αργότερα παρά νωρίτερα... :angelic-flying:

Φυσικά και ο κάθε ένας μπορεί να βγάζει τη μελαγχολία του και τη δυστυχία του αν νιώσει ότι το χρειάζεται. Όχι όμως να βγαίνουν μετά οι υπόλοιποι και να τον σπρώχνουν βαθύτερα στον λάκκο.
Δε νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο, παρά όταν οι άλλοι αρνούνται να δούν μια πραγματικότητα την οποία αντιμετωπίζουμε, οστόσω, όλοι... Κι απλά παλεύουμε, ο καθένας όσο μπορεί, όπως μπορεί... προσπαθούμε να ανταλλάξουμε γνώμες για τα όποια όπλα χρησιμοποιεί ο καθένας, αυτό είναι όλο...

Δεν γίνεται να χαντακωνόμαστε μεταξύ μας.
Εδώ συμφωνώ απόλυτα μαζύ σου, αλλά αυτό γίνεται, διότι δεν υπάρχει σύμπνοια μεταξύ μας, και σαφώς, τα επίπεδα αλληλεγγύης δεν είναι παρά σπάνια τα δέοντα...
Με συγχωρείς, Νick, δε θέλω να γίνομαι ειρωνική, αλλά όπως έλεγε και ο ...Ιούλιος Καίσαρ, "Ο καλύτερος τρόπος να βρίσκεσαι σε ειρήνη, είναι να είσαι πάντα ετοιμοπόλεμος": ("Si vis pacem, para belli" στο αυθεντικό...) Δεν τον επιλέξαμε εμείς, τον πόλεμο αυτόν, αλλά έτσι είναι...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα