• Nευροανάδραση

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #39994  από anni
 Πέμ Σεπ 23, 2010 12:27 pm
χρυσανθη να σαι καλα....... :greetings-waveyellow:
περιμενουμε νεα σου........
 #40058  από Νικος
 Πέμ Σεπ 23, 2010 6:46 pm
Περιμένουμε εντυπώσεις Χρυσάνθη :happy-bouncymulticolor:
 #40064  από litsa
 Πέμ Σεπ 23, 2010 8:28 pm
με τη θετικότητα σου σίγουρα θα βοηθηθείς ...
εδώ πριν λίγες μέρες είχα ενα ψιλοπιάσιμο στην πλάτη και λέω ας παω μια βολτα στον χειροπρακτικό μου και με κάποιες πολύ ήπιες κινήσεις με βοήθησε ...

σου εύχομαι τα καλύτερα !!!!
 #40077  από kiriakidouchr
 Πέμ Σεπ 23, 2010 11:16 pm
Λοιπον το ηλεκτροεγκεφαλογραφημα εγινε παιδια μου και οφειλω να ομολογησω πως τετοιο πραγμα δν εχω ξανακανει!!!!
Μου εβαλαν κατι σα σκουφι στο κεφαλι και το γεμισαν με ζελε ετσι ωστε να μπορεσουν οπως μου ανεφερε η κοπελα που μου το εκανε να μετρησουν 19 σημεια του εγκεφαλου μου.
Ηταν πολυ απλη η διαδικασια, διηρκησε 10 λεπτα που εναλλαξ ανα 2 λεπτα επρεπε να ανοιγεις και να κλεινεις τα ματια σου.
Αυτααααααα!
Την Τριτη πρωτα ο Θεος θα παω να μου πουν τα αποτελεσματα και να συζητησουμε περαιτερω το τι ακριβως δυσλειτουργια υπαρχει.
Σας χαιρετω και παλι σας ευχαριστω πολυ και καλο κουραγιο ευχομαι σε ολους σας και καλη δυναμη.
:greetings-clappingyellow: φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!
 #40569  από kiriakidouchr
 Τετ Σεπ 29, 2010 7:32 pm
Καλησπερα σε ολους!!!!!
Πηγα λοιπον και πηρα τα αποτελεσματα απο το ηλεκτροεγκεφαλογραφημα τα οποια ειναι και τα εξης:
Μου ανεφεραν αρχικα οτι σαν ηλεκτροεγκεφαλογραφημα ηταν σταθερο.
Απλα στο αριστερο μερος του κεφαλιου μου, στο κροταφο συγκεκριμενα υπαρχει πολυ μεγαλη ενταση με αποτελεσμα να εχω προβλημα κατανοησης,τι εννοω με αυτο, οταν καποιος μου μιλαει μπορει απο τη προταση να ακουσω ορισμενες λεξεις και να βγαλω το τελικο συμπερασμα ενω στην ουσια ακουω μια χαρα και ημουν απο ανεκαθεν μια χαρα.
Επισης δυσκολευομαι παρα πολυ να εκφρασω αυτα που σκεφτομαι.
Ολα αυτα λοιπον με το που τα ανεφερα ρωτωντας απο περιεργεια μηπως ειναι αποτελεσμα αυτης της εντασης που λεγαμε στην αριστερη μερια του εγκεφαλου μου τα ειχε ηδη σημειωμενα και απλα δν μου τα ειχε δειξει προκειμενου να μην στην συνεχεια τα υιοθετησω!
Επισης υπαρχει και μια περιοχη η οποια ειναι οπως θα ηταν μια στεκα αν φοραγαμε στο κεφαλι μας η οποια οφειλεται στη κινηση μας.
Υπηρχε μια ενταση και εκει οσο αναφορα το ηλεκτροεγκεφαλογραφημα μου αλλα δν ηταν καθολου σοβαρο και μπορει να σταματησει εκει.
Μου ανεφεραν επισης οτι αν δν ειχα αναφερει οτι ειχα σκπ δν θα το ειχαν αντιληφθει γενικοτερα απο την εξεταση.
Απο εβδομαδα θα ξεκινησω λοιπον τις συνεδριες ετσι ωστε να μειωσουμε την αυξημενη ενταση που υπαρχει στα σημεια του εγκεφαλου μου και να ερθουν στα φυσιολογικα τους πλαισια ετσι ωστε να μειωθει το αγχος που με εχει καταβαλει και καταστρεφει τα νευρα να ξερετε και εσεις και επεισης να διορθωσουμε λιγο την κατανοηση και εκφραση μου που προεκυψαν ξαφνικα τους τελευταιους 3 μηνες.
Κ επισης κατι αλλο εξησου σημαντικο ειναι οι ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ οι οποιες αν θα βελτιωθουν και αυτες θα κοψω και τα φαρμακα!!!!!
Αυτα καλα μου, σας ζαλισα και τουλαχιστον ευχομαι να ημουν κατανοητικη τουλαχιστον!
Σας φιλω......! :happy-cheerleadersmileygirl:
 #40893  από kiriakidouchr
 Κυρ Οκτ 03, 2010 12:17 pm
Καλημεραααααα σε ολους σας!!!!
Εκλεισα ραντεβου για τη πρωτη μου συνεδρια την Τριτη και την 2η την Πεμπτη!!!
Ανυπομομω να παω να δω τι ειναι και να σας πω και νεα!!!
Σας χαιρετω!!! :greetings-waveyellow:
 #40894  από Νικος
 Κυρ Οκτ 03, 2010 12:19 pm
καλά αποτελέσματα Χρυσάνθη :!: :!:
 #40941  από kiriakidouchr
 Δευ Οκτ 04, 2010 10:35 am
Νικος έγραψε:καλά αποτελέσματα Χρυσάνθη :!: :!:

Νικο μου καλημερα τι κανεις καλα???σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!
Νομιζα οτι με ξεχασατε :(
Τωρα ειμαι καλυτερα :romance-caress:
Τα λεμε!!!! :happy-cheerleadersmileygirl:
 #41006  από κωστας
 Τρί Οκτ 05, 2010 11:37 am
περιμενουμε νεα σου χρυσανθη,ειμαι πολυ περιεργος...
 #41128  από kiriakidouchr
 Τετ Οκτ 06, 2010 3:37 pm
:?: ??????????????????????????????????????? :?: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: