• απορια νεα

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #39815  από geor.gia
 Τετ Σεπ 22, 2010 6:24 pm
μετα απο οσα διαβασα εδω (που τα εχω και εγω λιγο ως πολυ) και μετα απο οσα διαβασα κατα καιρους σε διαφορα ποστ στο φορουμ μας μονο μια παρατηρηση θελω να κανω και ας θεωρηθει ή ας ειναι αστοχη κατα τη γνωμη σας...

τις μεγαλυτερες μ@#$@#@#@#ες τις ακουσαμε ολοι μας απο τα υποτιθεμενα "εγκυρα -επισημα"χειλη.... συγνωμη που εκφραζομαι ετσι αλλα ρε παιδια καθε φορα διαβαζω πραγματα που οπως και να το κανουμε δε στεκουν και ας μην ειμαι γιατρος...

δε μπορει να λες "δε θυμαμαι" "κολλαει το μυαλο μου" "εχω πονοκεφαλους" "νιωθω σαν να περπατανε μηρμυγκια πανω μου σε διαφορα σημεια" κλπ κλπ κλπ κλπ και να σου λενε μην ανησυχεις ειναι απο το αγχος/φοβο/ανησυχια/αγνοια σου και δε σχετιζονται με την ασθενεια ενω τα εχουν και παρα πολλοι αλλοι.... δε μπορει να λεω στο γιατρο που ειχα πριν χρονια υποφερω απο τρελο πονοκεφαλο. δεν κοιμαμαι και να λεει ειναι πονοκεφαλος εντασης....

συγνωμη για το μεγαλο εως τεραστιο ποστ αλλα φρικαρω ρε παιδια και αν δε τα πω θα σκασω!!!!!
 #39838  από Neutralis
 Τετ Σεπ 22, 2010 11:17 pm
Πήραμε τη ζωή μας λάθος και αλλάξαμε ζωή.

Δε θα χωρέσουμε εμείς τη θεωρία στο σύμπτωμα, αλλά το σύμπτωμα στη θεωρία. Έχεις ένα σύμπτωμα που δε δικαιολογείται από μία θεωρία (αυτοάνοση). Τί κάνεις; Χρίζεις το σύμπτωμα ψυχολογικό. Πολύ καλή λύση και δε χρειάζεται και απόδειξη κιόλας. Και μένει ο ασθενής, στο τέλος της ημέρας, να συμπεραίνει πως "ουφ, τελικά εγώ φταίω για τον πονοκέφαλο"...

...ενώ φταίει η διαταραχή ροής και η συμφόρηση αίματος. Γιατί να μη βάλουμε το σύμπτωμα σε αυτή τη θεωρία;

Με τί καρδιά, με τί πνοή όμως (by Seferis) να αλλάξουνε οι νευρολόγοι θεωρία;
 #39907  από Genovefa®
 Πέμ Σεπ 23, 2010 7:55 am
Με τι καρδια, με τι πνοη, να αφησουν τα ωραια δωρακια των φαρμακευτικων...;;;
 #39910  από βικακι
 Πέμ Σεπ 23, 2010 8:22 am
Εχω ΒΑΡΕΘΕΙ να λένε οτι όλα σχεδόν τα συμπτώματα είναι ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.
Μηπως τελικά ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ πραγματικά; :teasing-tease:
 #39917  από so-fi
 Πέμ Σεπ 23, 2010 8:53 am
Eγω παντως απο την μερα που εμαθα για την αρρωστια εχω πολυ καλυτερη ψυχολογια, τουλαχιστον ξερω οτι δεν ειμαι τρελη!! Πιο πριν νομιζα οτι ολα αυτα ειναι ψυχοσωματικα και ειλικρινα σας το λεω δεν με εβλεπα καλα!!
 #39924  από litsa
 Πέμ Σεπ 23, 2010 9:27 am
δεν ειναι το ιδιο πράγμα η τρέλα με τα ψυχολογικά...
 #39999  από anni
 Πέμ Σεπ 23, 2010 12:40 pm
sofi και εγω απο την μερα που το εμαθα ενιωσα ανακουφιση........
ειχα αρχισει να πιστευω οτι υποσυνειδητα εστω κατι φταιει ......
ολοι μου λεγαν ειναι ψυχολογικο και με επιανε απογνωση.....
δεν αντεχα αλλο πονο.......ουτε να το θυμαμαι δεν θελω
επιτελους εμαθα τι εχω......
 #40001  από ese
 Πέμ Σεπ 23, 2010 12:42 pm
Καλημερα!!!
Μολις γυρισα απο τη νευρολογο. Σημειωτεον, δεν μενω Αθηνα και στην πολη μου υπαρχουν μονο 2 νευρολογοι που βλεπουν περισσοτερο ηλικιωμενους.
Της εδωσα τα cd της μαγνητικης και τα ειδε μεσα σε 5 δευτερολεπτα....ειναι πανω απο 500 εικονες.....διαβασε την γνωματευση της ακτινολογου και ειπε: απο μενα εισαι ο.κ! δεν εχεις τιποτα, η μαγνητικη ειναι καθαρη, ολα ειναι Γ.Α.Δ!!!!(γενικευμενη αγχωδης διαταραχη), ειναι αγχος που σωματοποιειται....και δεν πρεπει να παρεις φαρμακα....κανε τεχνικες(γιογκα, χαλαρωση) και τα ξαναλεμε....
Παρα πολυ ψυχραιμη, της απαντησα οτι εαν ολα ειναι αγχος το οτι ΞΕΧΝΑΩ τι ειναι????
Και ειπε το κορυφαιο:::: Μαλλον ξεκιναει ανοια τυπου Αλτζχαιμερ!!!!!!!!!!!! :scared-eek:

Αλλα εισαι πολυ μικρη...θα σου δωσω κατι τσιρωτακια και βλεπουμε....................

ΤΙ να πω μετα απο ολα αυτα???????????????????????
 #40020  από litsa
 Πέμ Σεπ 23, 2010 1:37 pm
έπεσες σε ηλίθια.........

επρεπε να πας και σε άλλον - ένας μόνο τι να σου κάνει??? :scared-shocked:
 #40024  από anni
 Πέμ Σεπ 23, 2010 1:55 pm
εχουμε πηξει απο νευρολογους που δεν δινουν σημασια σε αυτα που τους λες.......
αν συνεχιζουν τα συμπτωματα σου πηγαινε και σε αλλον
σε αλλον τοπο,αλλη πολη.........κτλ .....
ψαξτο