• ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #1690  από nikolaras
 Παρ Μαρ 13, 2009 12:50 pm
TO eida litsa alla epeidh eimai ekgeneths an8rwpos p bariemai to diabasa miso :P sugnwmh k olas ... ALLA O GIATROS EIPE NA MN KOURAZOMASTE :P k egw to kanw opws akribws to eipe xixi ^_^
 #1691  από manos81
 Παρ Μαρ 13, 2009 2:14 pm
kitakste...oloi mas mas aresei na ntempeliazoume omos kapou diavasa pon endinamonontas to nihko mas sistima me gimnastiki sta oria pou mporoume kai antexoume tote mazi me tous ta sfixta mpratsa pou kanoume geniounte kai kenourgoi nevrones kanontas emois meta polemo me tin ms....bebea panta nikaei h ms ala einai kalo san amintiko sistima.. :lol:
 #1693  από yuli
 Παρ Μαρ 13, 2009 3:00 pm
Καλησπέρα σε όλους!
Από ό,τι μου έχει πει ο γιατρός επιβάλλεται να ασκούμαστε αλλά πάντα μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του ο καθένας (κάθε φορά με ρωτάει αν συνεχίζω την άσκηση). Πηγαίνω σε κολυμβητηριο κι έχω βρεί τη χαρά μου!!
Εξάλλου, η άσκηση μας βοηθάει στο να μην παίρνουμε βάρος και να διατηρούμε ευλιγισία. Μου έχουν πει ότι βοηθάει και το pilates. Το έχει δοκιμάσει κανείς;
 #1700  από nikolaras
 Σάβ Μαρ 14, 2009 2:03 am
K egw 8a h8ela 1 kolumbhthrio gia na platsourizw stin pisina san mikro delfinaki alla p skata na paw stin kwlo a8hna? Opote liwnw stis askhseis spiti kamia writsa 1:30 tin akouw gia ligo kai dn mporw na sir8w alla meta apo 20 lepta ksekourasi bgenei o mikros kenteris apo mesa mou :P (polu mikros omws mwro einai akoma) ... Axou xioumoraki p to eixa o foustis :D elpizw na mn me pareksigite apla prospa8w na spasw ton pago me ligo black XOUMOR :P :P :P :P 8-)
 #1701  από ΡΙΤΣΑ
 Σάβ Μαρ 14, 2009 11:16 am
Ε δε μπορεί να μη βρεθεί κολυμβητήριο σε ολόκληρη Αθήνα! Τι να πω μετά, επαρχία ολέ! Στη Λάρισα πάντως πάω σε ενα μεγάλο οργανωμένο φυσιοθεραπευτικό κέντρο, στην Αρωγή. Φανταστείτε εδώ έχω συναντησει άτομα από Αλεξανδρούπολη μέχρι Ρόδο!Κάνω κινησιοθεραπεία κ υδροθεραπεία που ουσιαστικά είναι εξειδικευμένη στις ανάγκες μου γυμναστική κ είμαι αρκετά ικανοποιημένη αφού νιώθω ότι έχει αλλάξει το σώμα μου! Α κ από pilates έχω επίσης κάνει κάποιες ασκήσεις! Αλλά οι ασκήσεις μες στο νερό είναι οι αγαπημένες μου! Ψαχτείτε, όλο κ κάτι θα βρείτε να σας ταιριάζει! ;)
 #1719  από ΜΙΜΙΚΑ
 Δευ Μαρ 16, 2009 12:12 am
Παιδάκια: ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΟΛΩΝΟΥ Τηλ. 210-51.53.726 (φωτο - βεβαίωση παθολόγου ή καρδιολόγου και δερματολόγου - Τιμές πολύ προσιτές): Κλειστό, πεντακάθαρο, μεγάλη πισίνα (με πολλούς διαδρόμους), ΟΛΑ ΙΣΙΩΜΑ δηλαδή 2-3 σκαλάκια για να μπεις στο κολυμβητήριο και μετά στο ίδιο επίπεδο αποδυτήρια, μπάνια, τουαλέτες......................ΠΙΣΙΝΑ! ΥΠΕΡΟΧΑ!!! Αρχίζω την 1η Απριλίου. Φιλιά σε όλους
 #1720  από LL--MM
 Δευ Μαρ 16, 2009 12:34 am
:( Γι' αυτούς που δεν αντέχουν και τόσο :oops: :
Κινούμενα κρεβάτια για υποβοηθούμενη γυμναστική και μασσαζ. Τιμές λογικές. Ινστιτούτο Αισθητικής
:D Στην Αθήνα:Τηλέφωνο:210 64 38 574 Διεύθυνση: Πατριάρχου Ιερεμίου 42
(κάθετος της Αλεξάνδρας, κοντά στο δικαστικό μέγαρο) :P
Γι' αυτούς με αυτοκίνητο και δυσκολίες βάδισης, δυνατότητα Parking ;)
 #1721  από yuli
 Δευ Μαρ 16, 2009 9:20 am
Καλημερούδια!
Φίλε Νικολάρα δες στο site του Δ.Αθηναίων μήπως σε εξυπηρετεί κάποιο. Ίσως αυτό που αναφέρει η Μιμίκα να είναι ένα από αυτά. Κι εγώ στον ΟΝΑ πάω στο Γουδί, πολύ καλή περίπτωση! Δέντρα γύρω γύρω...ξεχνάς ότι είσαι δίπλα στην Κατεχάκη.
 #1741  από dina
 Τρί Μαρ 17, 2009 1:55 pm
Δυστηχως για μενα εδω στην επαρχια ειναι δυσκολα τα πραματα οσον αφορα το κολυμβητηριο.Δοκιμασα να παω αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να πλατσουρισεις μες
στο νερο. :cry: To κολυμβητηριο στην πολη μας ειναι απαρχειωμενο με παλιες εγκαταστασεις.το οποιο διαθετει δυο πισινες μια παιδικη που να κανεις ασκησεις,και η αλλη τεραστιων διασταστασεων που αμα μπεις δεν ξερεις πως και αν θα καταφερεις να βγεις :?
Μια ερωτηση :?:Εγω προσωπικα ακολουθω φυσιοθεραπειες με διαστασεις κλπ,στο σπιτι,τι αλλες ασκησεις μπορω να κανω και που μπορω να τις βρω :?: ;)

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ ΤΩ
 #1770  από ΜΙΜΙΚΑ
 Τετ Μαρ 18, 2009 9:52 pm
Στην 2η σελίδα αυτού του θέματος θα βρεις δημοσίευση του Νικολάρα με διευθύνσεις του ιντερνετ με ασκήσεις ειδικά για σκληρυντικούς ασθενείς (ο Νικολάρας θα μας κάνει όλους σφίχτες και θα βγούμε στις παραλίες "κομμάτια"-"φέτες" :lol: ).