euxaristw olous gia to endiaferon kai tis apopseis sas sto thema..me ekanan na to psaksw kai na apofasisw..
o kivos erifthei!
dimosia trapeza vlastokitarwn.k
kai akouste....dorizoume to aima apo ton plakounta gia opiadipote xrisi kai epipleon kratame ton omfalio loro gia filaksi eku stin trapeza gia diki mas xrisi melontiki...axriasti nane.o omfalios loros lipon xreonete 1250 euro peripou gia 25 xronia filaksis kai epeksergasias den kserw ti alo tous kanoun eky pera,malon apoti katalava kratane kai autoi ena komati apo ton omfalio loro gia diki tous malon ereunitiki xrisi.
milisa lipon me tin trapeza tous eipa pos exw ms kai mou eipan pos me mia veveosi oti exw ms apo to nosokomeio den yparxei kamia xreosi se emas..
elpizw na pira ti sosti apofasi kai na min ekana to lathos.opios thelei plirofories mporei na me rotisei.
to mono pou apomenei einai 1 na genisoume giati den paei alo! 2 na einai kala to moraki !kai 3 na ftasoun ta vlastokitara se kali katastasi stin trapeza!
ta ala elpizw na erthoun...
sygnomi pou sas kourasa ala eime o manos se ligo tha eime pateras kai grafw greeklish!