• Το όνειρό μου...ο εφιάλτης μου

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #39126  από saabism
 Πέμ Σεπ 16, 2010 8:47 am
kalimera Melina (kai loipoi)
Melina, apopse tha pame mazi gia treksimo? kai egw o idio oneiro exw! kata kairous trexw, alles fores kanw scuba diving, alles fores pairnw ta bouna (hiking to lene, moiazei polu me to aplo perpatima!)
loipon? ti les? pame gia nuxterino treksimo?
 #39133  από MAPA
 Πέμ Σεπ 16, 2010 9:58 am
χμμμ κουραση...δεν θα το αντεχα,μονο που το ειπες εγινα πτωμα!
μηπως να σταματουσες μπας και συναντησεις την αρρωστια να τη ρωτησεις που σε βρηκε και τι θελει απο σενα?!
 #39142  από κωστας
 Πέμ Σεπ 16, 2010 11:10 am
μια απο τα ιδια!!!στα ονειρα μου κανω extrem sports και τρεχω συνεχεια!ισως επειδη μου λειπει πολυ η επειδη εχω ξεχασει πως ειναι και μονο στα ονειρα μπορω να το θυμαμαι!!!
 #39144  από melina
 Πέμ Σεπ 16, 2010 11:14 am
Παιδιά χίλια ευχαριστώ. Να τελικά που δεν είμαι η μόνη. Ναι saabism να δώσουμε ένα νυχτερινό ραντεβού στα όνειρά μας...Τώρα μου έβαλες και την ιδέα του scuba diving!
 #39153  από Γιάννης
 Πέμ Σεπ 16, 2010 11:58 am
Καλημέρα συντρόφισσες και σύντροφοι, καλημέρα ειδικά σε σένα Μελίνα, τα θέματά σου και ο τρόπος που τα θίγεις μ' αρέσει πολύ.
Εγώ νομίζω οτι δεν βλέπω όνειρα, αυτό που μου συμβαίνει είναι η καθημερινή μου πρωινή πραγματικότητα. Ανοίγω τα μάτια, τεντώνομαι, τα πόδια ξεκούραστα και μια χαρά (ξαπλωμένος). Αρχίζει η αγωνία για το πως θα είναι η βάδησή μου όταν σηκωθώ απο το κρεβάτι. Σηκώνομαι (σιγααά - σιγά, απολαυστικά). Άλλοτε πολύ, άλλοτε λιγότερο, γιατί ποτέ να μην είμαι ικανοποιημένος γαμώ την καταδίκη μου;
 #39163  από Neutralis
 Πέμ Σεπ 16, 2010 12:50 pm
Έτσι Γιάννη, για να έχεις πάντα κάτι να επιθυμείς.

Νομίζω πως μας ορίζουν αυτά που δεν έχουμε.

Welcome to the real world, where nothing is ever as it should be.
 #39164  από maria E
 Πέμ Σεπ 16, 2010 12:59 pm
Ωραιο θεμα Μελινα....
Προσωπικα τα περισσοτερα ονειρα μου ειναι αγχωτικα,του στυλ δινω εξετασεις στο σχολειο(ελεος ολοκληρη γαιδουρα!!!)και συνειδητοποιω με τρομο τελευταια στιγμη οτι εχω διαβασει λαθος βιβλιο!! η οτι δεν εχω παρει μαζι μου στυλο!(η εναλλακτικη να μου δωσει καποιος ενα στυλο δεν υπαρχει στο ονειρο,οποιος δεν εχει στυλο στα τσακιδια...)
Και το αποκορυφωμα των ονειρων αγχους,το numero uno,το top of the tops ειναι το ονειρο στο οποιο αγωνιω (μεσα στον υπνο μου) γιατι εχω αυπνια!!!Αναθεμα το βλαμμενο υποσυνειδητο μου...
 #39166  από popi
 Πέμ Σεπ 16, 2010 1:08 pm
Ετσι, ετσι κι εγω. Στα ονειρα μου περναω τοοσο ωραια, κανω τοοσα πραγματα, διανυω τοοσο μεγαλες αποστασεις περατωντας και τρεχοντας. Απλα τρεμω εκεινο το βραδυ που δε θα μπορω να τρεξω ΟΥΤΕ στα ονειρα μου!!Φρικη.
 #39192  από Γιάννης
 Πέμ Σεπ 16, 2010 5:15 pm
Ρε παιδιά σας ζηλεύω που βλέπετε όνειρα, σας ζηλεύω που τα θυμάστε, ζηλεύω τον τρόπο που τα περιγράφετε. Ου γαρ έρχεται μόνον :character-oldtimer:
 #39194  από FANTOMAS
 Πέμ Σεπ 16, 2010 6:25 pm
Ένα τέτοιο θέμα ήθελα να βάλω προ καιρού και εγώ , γιατί στα όνειρα μου με βλέπω πάντα χωρίς ms και κινητικά προβλήματα........