• Η ιντερφερόνη μισεί τα παιδιά

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #39086  από giannis
 Τετ Σεπ 15, 2010 6:16 pm
Ναι, εντάξει. Δίκιο έχεις. Μπορεί να μην σου βγει φανατικός, αλλά θα έχει λεφτά... :lol:

Θαλιδομίδη; Τι θυμήθηκες; Εντάξει, όχι κι έτσι. Τότε (1957) σε 4,5 χρόνια γεννήθηκαν 10-12.000 παιδιά σε 50 χώρες με φωκομελία. Άλλες εποχές θα μου πεις και άλλη η συνταγογραφία του φαρμάκου.
 #39089  από Isolexion
 Τετ Σεπ 15, 2010 6:38 pm
Αν δεν το χαβαλεδιάζει ο μέγας σαρκαστής sou τότε ποιός το κάνει??
Αν δεν είναι ξινός ο sou τότε ποιός είναι?????? :lol: :lol: :lol: :lol:
 #39101  από Biskoto10
 Τετ Σεπ 15, 2010 9:26 pm
sou έγραψε:Αυτή η παρενέργεια αφορά μάλλον τις κυρίες και όχι τους κυρίους.
Και γω αυτο νομιζω, βασικα αυτο μου ειχαν πει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Biskoto10 την Πέμ Σεπ 16, 2010 3:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #39159  από LL--MM
 Πέμ Σεπ 16, 2010 12:35 pm
Στο θεολόγο υπηρεσίας Σου: Πως δεν αξίζει τον κόπο για το Θεό, να πάρει μίζα για το θεόπνευστο φάρμακο;
 #39184  από Biskoto10
 Πέμ Σεπ 16, 2010 3:27 pm
giannis έγραψε:Απλά να θυμίσω ότι είμαι εκ γεννετής άρρεν... Και αυτό το γνώριζε η γιατρός μου...
Δεν λες παλι καλα που ξεχωριζει το αρσενικο απο το θηλυκο? Κατι ειναι και αυτο! :-D
 #39185  από giannis
 Πέμ Σεπ 16, 2010 3:45 pm
Ok. Καλό το χιούμορ, αλλά δεν θα ήθελα να απαξιώσουμε την επιστημονική κατάρτισή της, τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι αρνητικό για εκείνη. Πέραν του γεγονότος ότι λέει κάτι που απλά δεν θέλουμε να ισχύει. Αυτό το καταλαβαίνω, αλλά δεν είναι αρκετό για να απαξιωθεί μια επιστήμονας. Μάλλον έκανα λάθος τελικά που το έγραψα...
 #39187  από giannis
 Πέμ Σεπ 16, 2010 4:06 pm
Τα λεγόμενά της πως την απαξίωσαν sou; Έχεις εσύ ή ο/η γιατρός σου κάποια έρευνα που να ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ αυτό το ενδεχόμενο; Κι αν ναι, βάσει ποιας μελέτης και που αυτή έχει δημοσιευθεί Αλλά να το αποκλείει με σαφήνεια και να κλείνει όλα τα ενδεχόμενα. Αν ναι, απορώ γιατί δεν το έχεις γράψει ως τώρα...;Θα το ήθελα κι εγώ όσο κι εσύ. Ίσως να το θέλω και περισσότερο από εσένα. Ίσως...

Όσο για το όνομα, επειδή μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να μάθει κάποιος από εδώ μέσα ποια είναι, αυτόαναιρείται ο ισχυρισμός σου. Άλλωστε οφείλω να πω ότι μέχρι χθες δεν θα είχα καμία αντίρρηση να πω το όνομά της. Άλλωστε δεν μου έστειλε με ανώνυμο γράμμα αυτό που μου είπε.

Τέλος πάντων... Ας το αφήσουμε. Από θέμα αρχίζει να γίνεται θέαμα.
 #39193  από giannis
 Πέμ Σεπ 16, 2010 5:27 pm
Ok, να στο εξηγήσω αφού δεν μπορείς να το δεις:

1. Οι πιθανότητες που παραθέτεις (να πιάσεις το Λοττο 10 φορές) είναι υποθέτω ένας τρόπος να παραθέσεις το ελάχιστο των πιθανοτήτων. Ακόμη και 1 στο 1 δισεκατομμύριο να είναι όμως, δεν θα ήθελα να είναι κανείς αυτός ο ένας.

2. Μόνος σου λες -και πολύ σωστά- για το ελάχιστο των ερευνών για το σπέρμα. Άρα εδώ ισχύει η άγνοια. Κι εγώ δεν θα ήθελα να παίξω με την άγνοια.

3. (Και σημαντικότερο) Δεν παίρνω τίποτε προσωπικά. Απλά από τη στιγμή που δεν μπορεί κανείς να διαφωνήσει τεκμηριωμένα δεν βλέπω για ποιο λόγο πρέπει να γίνει αντικείμενο χλεύης ένας άνθρωπος για μια ειλικρινή επιστημονική του άποψη. Η ίδια δεν μπορεί να υποστηρίξει τον εαυτό της εδώ μέσα και παράλληλα είναι γιατρός μου. Αν δεχθώ ότι έχει εκτεθεί πρέπει να τη σταματήσω από γιατρό μου. Αλλά εγώ δεν θα τη σταματήσω, διότι θεωρώ ότι δεν έχει εκτεθεί. Άρα υπερασπίζομαι ότι απλά είναι ειλικρινής αδιαφορώντας για τη μίζα από την όποια φαρμακευτική.

Από παιδί με ενοχούσε η αφοριστική χλευαστική άποψη των πολλών "μαγκιτών" προς κάποιους ανθρώπους, χωρίς τεκμηρίωση, απλά και μόνο επειδή έλεγαν μια αλήθεια που ενοχλούσε. Αλλά όσο κι αν ενοχλούσε και ξεβόλευε καταστάσεις και ψυχολογίες παρέμενε αλήθεια.

Αυτά. Τίποτε προσωπικό και χαίρομαι να τα λέμε. Ευθέως, χωρίς υπονοούμενα, ειρωνείες και διάθεση χλεύης, ειδικά σε τόσο σοβαρά θέματα (τα οποία θα σκεφθώ πολύ να θέσω ξανά εδώ).