• Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΟΥ!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #34427  από soulla
 Τετ Ιούλ 21, 2010 9:05 pm
ΣΩΣΤΟς Ο EINSTAIN(ΚΩΣΤΑς)ΚΑΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥς ΑΛΛΗΛΟΤΡΩ :teasing-nutkick: ΓΩΝΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ
 #34429  από κωστας
 Τετ Ιούλ 21, 2010 9:18 pm
πραγματικα soulla,τι καλο κανουμε εμεις στον πλανητη,εκτος απο το οτι ειμαστε τελειως αχρηστοι τον καταστρεφουμε κιολας!εκτος αν ο θεος μας δημιουργησε για να δωσουμε ενα τελος στον πλανητη για να τον καταστρεψουμε δηλαδη,δεν υπαρχει αλλη εξηγηση!
 #34430  από Νικος
 Τετ Ιούλ 21, 2010 9:32 pm
για να ενισχύσω τα επιχείρηματα του sou και του κωστα οι κατσαρίδες είναι τόσο διαδεδομένες εξαιτίας των ανθρώπων , πολλαπλασιάζονται γιατί εμείς τους παρέχουμε άφθονη τροφή και στεγή,
λέει κάτι αυτό για τους homo sapiens :think:
 #34439  από swt
 Τετ Ιούλ 21, 2010 10:12 pm
κωστας έγραψε:παντος σε ενα παιχνιδι στην αμερικη τις τρωγαν(fear factory) και νομιζω ειναι οφελειμες εχουν πρωτεινες![...]
Όχι απλώς έχουν πρωτεΐνες, αλλά μετασχηματίζουν την τροφή τους σε σωματική μάζα με τον πλέον αποδοτικό ενεργειακά τρόπο (οι γερμανικές τουλάχιστον). Κάποιοι θεωρούν ότι η εντομοφαγία είναι η λύση για τη διατροφική κρίση που αναμένεται κάποια στιγμή να ξεσπάσει.
http://www.time.com/time/magazine/artic ... 36,00.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Entomophagy
 #34441  από maria E
 Τετ Ιούλ 21, 2010 10:28 pm
Bρε αγορια...με ολα αυτα που γραψατε με κανατε να το ξανασκεφτω.....
Ετσι μου'ρχεται να παω να την ξεθαψω απο τα σκουπιδια,να της κανω τεχνητη αναπνοη,να της ζητησω με δακρυα στα ματια να με συγχωρεσει που της εριξα το μισο baygon στη μουρη,να την υιοθετησω και να την φωναζω Ζοζεφινα,και να της ζητησω οταν γινει ο πυρηνικος ολεθρος να μου κανει μνημοσυνο ετησιως και να μη ξεχασει ποτε οτι απο κει πανω θα την θυμαμαι και θα την προστατευω παντα.....

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ????????
 #34444  από theoni
 Τετ Ιούλ 21, 2010 10:58 pm
Μαρία να σαι καλά με έκανες και γέλασα..Ταυτόχρονα όμως με έπιασε φαγούρα παντού και κοιτάω γύρω μου συνεχώς...
Εγώ πάντως όταν βλέπω κατσαρίδα, απλά φεύγω από το σπίτι. Δεν αντέχω ούτε καν να την σκοτώσω!!!
Μια φορά ήμουν στην τουαλέτα, καλοκαιράκι και έκανα τσισάκια αμέρημνη ;)...Πάω να τραβήξω το χαρτί και είχε κρυφτεί η π.... μέσα στην τρύπα του κωλόχαρτου...Ένα θα σου πω....βγήκα τρέχοντας στο διάδρομο της πολυκατοικίας, ουρλιάζοντας και ανεβάζοντας όπως όπως τα βρακιά μου :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: ...Τελικά πήγα και χτύπησα στη γιαγιά γειτόνισα η οποία ήρθε και την σκότωσε....ΦΡΙΚΗ!
 #34445  από marfou
 Τετ Ιούλ 21, 2010 11:05 pm
κατσαριδα....τερεζα......σιχαμα.....αηδια....τρομος.....survivor...φαγητο...οπως και αν την πεις...ειναι μια μικρη αηδια με κεραιες :? ....με απιστευτη αντοχη.....οταν τις βλεπω δεν παθαινω πανικο απλα παθαινω μανια...τρελα...και εμμονη....μια λεξη ειναι καρφωμενη στο μυαλο μου και ενας ο σκοπος μου...ΘΑΝΑΤΟΣ!!!! :violence-uzi: :violence-hammer: :violence-pistoldouble: ψεκαζω και σιγοψιθυριζω....."παρτα πουτ.....ακι " :angry-steamingears: "ψόφα παλιοβρωμιτσα" :angry-argument: και αν δεν εχω κοντα μου το σπρεϋ αρπάζω οτι βρω μπροστα μου παντοφλα παπουτσι μυγοσκοτωστρα...Το προβλημα ειναι ο αντρας μου που οταν τη βλεπει...απλα κοκαλωνει πλησιαζει και διαλογιζεται :think: με ποιο τροπο θα την εξοντωσει. :animals-chickencatch: ....και αυτο γιατι δεν εχει καταλαβει την φυση της και την ψυχολογια της...η Τερεζα ειναι μαλλον γενος θηλυκο....πανουργα :character-daphne: επιβιωνει σχεδον παντα και εξαφανιζεται απο το οπτικο σου πεδιο σε χρονο μηδεν!!!!!!οποτε οταν αντικρυζω τον καλο μου σε αυτη την αργη κινηση σαλιγκαριου με το βαθυ στοχασμο αναφωνω:"ΚΟΥΝΗΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΛΕ KILL KILL KILL!!!!! και απλα τον εκτοπιζω και ορμαω να προλαβω!!!!!συνηθως ομως...εχει εξαφανιστει!!!!
περισυ βαλαμε 5 παγιδες σε ολο το σπιτι κατι λευκα κουτακια με φαρμακο...και καλα μεταφερουν το δηλητηριο στις φωλιες τους και εξοντωνονται ολες μαζι....λιγο χλωμοοοο πιστευα και απιθανο...φετος ο αντρας μου πηρε νεες παγιδες ....14!!!!!! ναι ναι γεμισαμε κουτακια και μου λεει φετος δεν θα μεινει τιποτα...... 8-) ....μμμμμμμ οχι ακριβως.......οτι και να κανω οσο κι αν λαμπει το σπιτι...κανει την εμφανιση της...και μαλλον επιβεβαιωνει το θρυλο της επιβιωσης.....μονο αυτες θα μεινουν....... :obscene-smokingpimp: μηπως οι γιατροι θα επρεπε να μελετησουν το DNA τους...μηπως υπαρχει κατι στον γενετικο τους κωδικα που θα φερει τη λυση και θα δωσει την απαντηση σε πολλα προβληματα μας??? :think: :confusion-seeingstars: ....αυτα για τις φιλες μας....αν σας ακουστηκα λιγο :roll: τρα λα λα...μη με παρεξηγειται....Η ΖΕΣΤΗ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ :angelic-green: ....φιλακια :romance-kisscheek:
 #34446  από Νικος
 Τετ Ιούλ 21, 2010 11:16 pm
maria E έγραψε:Bρε αγορια...με ολα αυτα που γραψατε με κανατε να το ξανασκεφτω.....
Ετσι μου'ρχεται να παω να την ξεθαψω απο τα σκουπιδια,να της κανω τεχνητη αναπνοη,να της ζητησω με δακρυα στα ματια να με συγχωρεσει που της εριξα το μισο baygon στη μουρη,να την υιοθετησω και να την φωναζω Ζοζεφινα,και να της ζητησω οταν γινει ο πυρηνικος ολεθρος να μου κανει μνημοσυνο ετησιως και να μη ξεχασει ποτε οτι απο κει πανω θα την θυμαμαι και θα την προστατευω παντα.....

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ????????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #34447  από Νικος
 Τετ Ιούλ 21, 2010 11:22 pm
[youtube]juakbUggtPY[/youtube]

οπλα : axe-αναπτηρας
όταν λένε οτι θα αντέξουν σε πυρηνικό πόλεμο σοβαρολογούν