• ΑΥΠΝΙΕΣ-ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΥΠΝΟΥ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #29878  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Παρ Ιουν 11, 2010 1:09 pm
Νικος έγραψε:Ναι αλλα με ξυπνησε η βλαμμενη η ακτινολογος με τις φωνες τις και μετα δεν μπορουσα να κλεισω ματι :(
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ελιωσα στο γελιο
 #29880  από Νικος
 Παρ Ιουν 11, 2010 1:14 pm
NΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ελιωσα στο γελιο
εγω παλι ειχα τα νευρα μου μετα :(
 #29881  από Neutralis
 Παρ Ιουν 11, 2010 1:26 pm
Δεν είναι καθόλου άσχετο αυτό που λέτε. Οι διαταραχές ύπνου είναι βασικό κομμάτι της συμπτωματολογίας της πολλαπλής σκλήρυνσης, και εκδηλώνονται ως initial insomnia (αδυναμία να αποκοιμηθεί κανείς εύκολα), middle insomnia (αφύπνιση μέσα στην νύχτα και δυσκολία στον ύπνο), και terminal insomnia (πρώιμη αφύπνιση το πρωί). Προσωπικά υπέφερα περισσότερο από το δεύτερο, σε συνδυασμό με την ενοχλητική βραδινή συχνουρία. Ξυπνούσα περί τις 4 τα χαράματα και ξανακοιμόμουν γύρω στις 7, για μία ώρα. Έπειτα, ήμουν κουρασμένη όλη μέρα. Κάποιος θα έλεγε πως είχα άγχος. Όχι, δεν είχα άγχος - το άγχος είναι άλλος ένας τρόπος να ονοματίζεις αυτό του οποίου την αιτία δεν ξέρεις.

Μετά την επέμβαση με μπαλονάκι, κοιμάμαι απρόσκοπτα όλη τη νύχτα. Ταυτόχρονα χρειάζομαι λιγότερες ώρες ύπνου για να νιώθω ξεκούραστη μέσα στη μέρα.
 #29885  από κωστας
 Παρ Ιουν 11, 2010 1:38 pm
φιλη neutralis το ειδα στο ιστορικο των επεμβασεων που το αναφερεις!ελπιζω την τεταρτη να την κανω και να μου φυγει η τουλαχιστον να βελτιωθει αυτο το προβλημα γιατι οπως ειπες και'συ νιωθω κουρασμενος ολη την μερα!
 #29889  από dina
 Παρ Ιουν 11, 2010 2:21 pm
Ο ΥΠΝΟΣ ΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ..............ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΜΕ Σ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ :oops: :oops: :oops: :oops:
 #29891  από Ευτυχία
 Παρ Ιουν 11, 2010 2:34 pm
ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε:τι επεμβαση με μπαλονακι?
τι επεμβαση εκανε?

αν δεν κάνω λάθος, αναφέρεται στη χενφα.
Κώστα, πλησιάζει η Τετάρτη :) εύχομαι να σου πάνε ολα καλά :)

πριν κάτι χρόνια είχα πιει βαλεριάνα....το απόλυτο χαλάρωμα.....ο απίστευτος υπνος.........μυρίζαν ομως πολυ ασχημα οι ρίζες της (απ'όπου γινόταν κ το αφέψημα)..δεν το αντεχα
ενα απο τα βότανα που εχω φυτέψει είναι κ αυτό..για να δούμε..αφου δεν αντέχω τη β@ρςμ@ της με βλέπω να μασάω τα φύλλα της ή μήπως να τα καπνίζω καλύτερα? :o
sorry παιδιά εχω ξεφύγει :oops:
 #29892  από Nick
 Παρ Ιουν 11, 2010 2:39 pm
Επιτρέπεται η καλλιέργεια βαλεριάνας? Γιατί η μαριχουάνα που είναι αυτό που χρειάζεστε για τις διαταραχές ύπνου, όπως όλοι ξέρουμε είναι παράνομη και στη χρήση και στην καλλιέργεια.
 #29893  από Ευτυχία
 Παρ Ιουν 11, 2010 2:47 pm
Nick έγραψε:Επιτρέπεται η καλλιέργεια βαλεριάνας? Γιατί η μαριχουάνα που είναι αυτό που χρειάζεστε για τις διαταραχές ύπνου, όπως όλοι ξέρουμε είναι παράνομη και στη χρήση και στην καλλιέργεια.
eee :oops: εε δεν είναι κ τίποτα η βαλεριάνα.. εξάλλου εγω τους σπόρους τους πήρα απο βιολογικό κατάστημα...κ τις ρίζες που είχα πιει παλι απο βιολογικό τις είχα πάρει..
αν ηταν παράνομη η καλλιέργεια βαλεριάνας νομίζω δε θα τη πουλούσαν ανοιχτα κ ελεύθερα