Πανο εχω την εντυπωση οτι αυτοτιμωρησε χωρις λογο και αιτια
panos59 έγραψε:Τελικά, ο πρώτος και καλύτερος (και μοναδικός) από αυτούς τους ανεκδιήγητους που αναφέρεις ότι μου φορτώνουν ενοχές, δείχνει (φίλη LL—MM) να είναι ο ίδιος ο εαυτός μου
Η αίτια της εμφανησης της νοσου ειναι ακομα αγνωστη τα μονα συγουρα στοιχεια που εχουμε ειναι οτι ειναι πιο συνηθισμένη σε χωρες με μειωμενη ηλιοφάνεια

Οι κοκκινες περιοχες δειχνουν που υπαρχουν πολλα κρουσματα ενω οι κιτρινες πιο λιγα και υποψιν ολα αυτα ισχυιον μεχρι την ηλικια των 15 δηλ αν εχεις μεγαλωσει στον καναδα και μετακομισεις στα 20 στην αφρικη πάλι θα εχεις υψιλες πιθανοτητες να νοσησεις , τωρα περα απο αυτο ψαχνουν DNA\ΑΝ εχεις αρρωστησει ποτε με λιμωδη μονοπυρήνωση (βαρια ιωση)\Αν εχεις στενωσεις στο φλεβικο σου σύστημα (περισσοτερο εμεις το ψαχνουμε αυτο

) \και αλλα
Απο την στιγμη που θα πυροδωτηθει η νοσος για μενα η πορια της ειναι λιγο πολυ προδιαγεγραμενη ισως μπορουμε να την μεταβαλουμε λιγο με τις θεραπειες, Πανο αυτο που θελω να πω ειναι βλεπε τα θετικα , μονο αυτα αξιζουν

. Για καποιον αλλο εκεινο το ντρακαρισμα που ειχες σημενει μονο ταλαιπωρια , για σενα μπορει να σημαινει πολλά περισσοτερα, κρατα αυτη την στιγμη στο χρονο αξιζει