• ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ..ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ !

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #29445  από michaelz21789
 Δευ Ιουν 07, 2010 5:52 pm
Τα λεω λιγο "μαζεμενα" και αρκετα περιεκτικα, ισως δεν βρεις τροπο να συνδεσεις καποια πραγματα που λεω μεταξυ τους αφου απαιτουν πολυ μεγαλες συζητησεις και ειναι αποτελεσμα πολλων ωρων σκεψης. Ελπιζω να γινουν κατανοητα αυτα που ηθελα να πω γιατι ειναι λιγο περιεργα γραμμενα..
 #29448  από panos59
 Δευ Ιουν 07, 2010 7:50 pm
:D :D :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Τετ Σεπ 07, 2011 11:46 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #29450  από elena
 Δευ Ιουν 07, 2010 9:08 pm
Εικόνα

μάλλον κάτι δεν έκανες σωστά???? :D :D πάντως τα δικά μας e-mail δεν φαίνονται...
κάτω όμως από το προφίλ του καθενός έχει ένα συννεφάκι!αν το πατήσεις γράφεις και στέλνεις προσωπικό μήνυμα εκεί που θέλεις χωρίς να τα βλέπουν οι άλλοι...
και εγώ την πρώτη φορά τα έστελνα στον εαυτό μου...μετά δεν ξέρω που πήγαιναν....μετά από δω και από κει...μετά πήγαιναν εκεί που ήθελα :D :D
 #29460  από Νικος
 Δευ Ιουν 07, 2010 10:46 pm
Πανο εχω την εντυπωση οτι αυτοτιμωρησε χωρις λογο και αιτια
panos59 έγραψε:Τελικά, ο πρώτος και καλύτερος (και μοναδικός) από αυτούς τους ανεκδιήγητους που αναφέρεις ότι μου φορτώνουν ενοχές, δείχνει (φίλη LL—MM) να είναι ο ίδιος ο εαυτός μου
Η αίτια της εμφανησης της νοσου ειναι ακομα αγνωστη τα μονα συγουρα στοιχεια που εχουμε ειναι οτι ειναι πιο συνηθισμένη σε χωρες με μειωμενη ηλιοφάνεια
Εικόνα
Οι κοκκινες περιοχες δειχνουν που υπαρχουν πολλα κρουσματα ενω οι κιτρινες πιο λιγα και υποψιν ολα αυτα ισχυιον μεχρι την ηλικια των 15 δηλ αν εχεις μεγαλωσει στον καναδα και μετακομισεις στα 20 στην αφρικη πάλι θα εχεις υψιλες πιθανοτητες να νοσησεις , τωρα περα απο αυτο ψαχνουν DNA\ΑΝ εχεις αρρωστησει ποτε με λιμωδη μονοπυρήνωση (βαρια ιωση)\Αν εχεις στενωσεις στο φλεβικο σου σύστημα (περισσοτερο εμεις το ψαχνουμε αυτο ;) ) \και αλλα
Απο την στιγμη που θα πυροδωτηθει η νοσος για μενα η πορια της ειναι λιγο πολυ προδιαγεγραμενη ισως μπορουμε να την μεταβαλουμε λιγο με τις θεραπειες, Πανο αυτο που θελω να πω ειναι βλεπε τα θετικα , μονο αυτα αξιζουν :). Για καποιον αλλο εκεινο το ντρακαρισμα που ειχες σημενει μονο ταλαιπωρια , για σενα μπορει να σημαινει πολλά περισσοτερα, κρατα αυτη την στιγμη στο χρονο αξιζει ;)
 #29476  από panos59
 Τρί Ιουν 08, 2010 12:44 am
έχες απόλυτο δίκιο φίλε Νίκο .... :D
με έπεισες ...
έχω πιάσει το κουβάρι από λάθος άκρη :!:
ξεκίνησα απο το τότε και ψάχνω να βρω το πώς έφτασα στο σήμερα ....
τα ξεχνάω λοιπον ΟΛΑ .... τα ΑΜΝΗΣΤΕΥΩ όλα... και ξεκινάω με το "από δω και πέρα"!
thanx και καληνύχτα! :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Τετ Σεπ 07, 2011 11:47 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #29481  από panos59
 Τρί Ιουν 08, 2010 8:54 am
βοήθησέ με Νίκο ... τι σημαίνει gn :?:
και, πες μου, πώς μπορώ να προσθέσω εικόνα στο κείμενό μου ???
είδα τον δικό σου εντυπωσικό χάρτη πληθυσμικής κατανομής, πήγα και εγώ να βάλω ένα διάγραμμα εξέλιξης, αλλά δεν .... :x
στην προεπισκόπηση δεν φαίνεται τίποτε
:|
 #29483  από Νικος
 Τρί Ιουν 08, 2010 9:18 am
Πανο κεκτιμενη ταχυτητα :roll: 3 χρονακια World Of Warcraft μου χουν αφησει καταλυπα :D
Gn=καληνυχτα απο το αγγλικο
Τωρα για εικονα πατας το κουμπι Img και αντιγραφεις την διευθηνση της εικονας αναμεσα στο [.Img] <----EDW---->[./Img]
 #29495  από panos59
 Τρί Ιουν 08, 2010 10:26 am
Νικος έγραψε:Πανο κεκτιμενη ταχυτητα :roll: 3 χρονακια World Of Warcraft μου χουν αφησει καταλυπα :D
Gn=καληνυχτα απο το αγγλικο
Τωρα για εικονα πατας το κουμπι Img και αντιγραφεις την διευθηνση της εικονας αναμεσα στο [.Img] <----EDW---->[./Img]

και, με την εικόνα-διάγραμμα που εγώ (σας) έφτιαξα στο paint, τι κάνω ????
οεο ???
 #29501  από panos59
 Τρί Ιουν 08, 2010 10:36 am
:roll:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Τετ Σεπ 07, 2011 11:54 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.