panos59 έγραψε:Φιλε maestro, την απάντηση σ’ εσένα την άφησα τελευταία
Το έχω ψάξει που λες το θέμα πολύ .. Πάρα πολύ
Πέρυσι, επί 2 μήνες, μιλούσα σχετικά με τη Νομαρχία, με το Υπουργείο με τη Διεύθυνση Μεταφορών, με ό,τι και όποιον μπορείς να φανταστείς ..,
Μέχρι και με τον σύλλογο (φορέα) των ΑΜΕΑ …
Πήγε και η γυναίκα μου από εκεί (για Αθήνα μιλάω)
2 πρωινά έτρεχε να βγάλει άκρη !
Χολαργός, Αγία Παρασκευή, Λιοσίων …
Από τον έναν στον άλλον, την έστελναν ….
Αλλά, άκρη δεν βγάλαμε ….
Ούτε εκείνοι ξέρανε …….![]()
«δεν θα αγοράσετε αυτοκίνητο ???? χμμ.. πρόβλημα ….»
Μόνον μία κυρία, προϊσταμένη στην Δνση Μεταφορών (Χολαργός), μας είπε τελικά να κάνουμε όοολη την διαδικασία αγοράς αναπηρικού αυτοκινήτου (κι ας μην μας ενδιέφερε) και μετά να της πάμε την έγκριση για να μας εκδώσει χαρτί για θέση παρκαρίσματος και (ίσως) μειωμένα τέλη κυκλοφορίας ……. (παραιτούμενοι δηλαδή από όλα τα υπόλοιπα) !
Που σήμαινε :
Να πάω εγώ να με δει Νευρολόγος Δημ. Νοσ/μείου (1η γνωμάτευση)
Να πάω να με δει και Παθολόγος Δημ. Νοσ/μείου (2η γνωμάτευση)
Να πάω να με δει και Ορθοπεδικός Δημ. Νοσ/μείου (3η γνωμάτευση)
Να κάνω αίτηση εξέτασης και να περάσω από νέα ειδική Α’θμια επιτροπή της Νομαρχίας (στη Λιοσίων) γιατί, αυτή του ΙΚΑ που ήδη έχω, δεν τους κάνει (ώστε να εξεταστώ, να υποβάλω τις 3 προηγούμενες γνωματεύεις, και να πάρω την τελική έκθεση-γνωμάτευση για αγορά ι.χ. (με μειωμένα τέλη ταξινόμησης κλπ)
Α ναι ….
Και, το αυτοκίνητο που ήδη έχουμε (50% δικό μου και 50% της συζύγου) να μου πουλήσει (μεταβιβάσει) το 50% η σύζυγος, ώστε να είναι κατά 100% στο όνομά μου, εμού του δικαιούχου (ΑΜΕΑ)
Α ναι … και κάτι ακόμα τελυταίο …
Να αποφασίσουμε ποιός θα είναι ο (ένας και μοναδικός) οδηγός που θα μπορεί να οδηγεί το αυτοκίνητο μας, που θα έχει χαρακτηριστεί σαν το αυτοκίνητο μεταφοράς και μετακινήσεών μου!
Υποθέτω θα γινόταν και ειδική σημείωση στο δίπλωμά του και/ή την άδεια κυκλοφορίας του αυτ/του …. (κάτι τέτοιο είπαν)
Είπες τίποτα ??? όχι, δεν τάχω χαμένα, ουτε τα φαντάστηκα ..
Κερνάω ασπιρίνες ….
Ακόμα γελάς ??![]()
![]()
![]()
![]()
Εμείς, ακόμα τρέχουμε πάντως ……
Πάρ’ τ’αυγό και κούρεψτο … Κοινώς, τα ξεχάσαμε όλα!….
Κακόπεσες φίλε, που είπαν οι γνωστοί μου …![]()
Π
panos59 έγραψε:γειά σου litsa-κι!Είναι πραγματικά απάνθρωπα τα οσα σου συνεβησαν. Δυστυχώς, στις μεγάλες πολεις, αγαπητε φιλε, αυτα γινονται. Στην επαρχια, στις επιτροπες ζητανε μονο χαρτι απο Νευροολογο Πανεπιστημιακου Νοσοκομειου. Η επιτροπή υποτιθεται πως διαθετει τους υπολοιπους γιατρους που αναφερεις και που θα εκτιμησουν απο την πλευρα τους την κατασταση.![]()
ακόμα γελάς ...εεε ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όλα έτσι γίναν -ακριβώς έτσι- δυστυχώς ...![]()
και, για όποιον δύσπιστο, έχω κρατήσει ακριβώς από εκεινη την περιπέτεια τα πάντα ....!!
Υπηρεσiες, ονόματα, τηλέφωνα, ημερομηνίες, τα πάντα ...![]()
pan-έτοιμος για ΕΔΕ ...![]()
ως πιστός και φιλοτιμος τεχνοκράτης (ή μήπως και γραφειοκράτης)
![]()
Π
Με την Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση κατα Πλάκας, έχεις επικοινωνησει;
ΟΛΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ!!!