• ερώτηση ... ίσως χαζή....

• Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
 #99822  από greekinholland
 Σάβ Φεβ 15, 2014 9:54 pm
Νόρα πες μας κι εμάς πως τις έσβησες κι έχω τόσες να σβύσω κι εγώ :smile-tongueout: :smile-tongueout: :smile-tongueout: :smile-tongueout:
 #99823  από nora tora
 Σάβ Φεβ 15, 2014 10:45 pm
greekinholland έγραψε:Νόρα πες μας κι εμάς πως τις έσβησες κι έχω τόσες να σβύσω κι εγώ :smile-tongueout: :smile-tongueout: :smile-tongueout: :smile-tongueout:

χαχαχαχα τι να πω ..... :confusion-questionmarks:

Πιστεύω πως η μαμά μου μάλλον δεν κατάλαβε :eusa-violin: ... δεν γίνεται αυτό!!! Ίσως άκουσε αυτό που ήθελε να ακούσει :music-listen: !!!! χαχαχαχα

Δεν είδε μαγνητικές ο γιατρός μόνο το δείγμα που μου πείρε είδε :smile-wondering: :smile-wondering: :smile-wondering: (ήθελα να ήξερα, αυτό φαίνεται με γυμνό μάτι???? :confusion-shrug: )

Δεν ξέρω, δεν ξέρω... η μαμά μου πάντως επιμένει!!!!!! :text-bump:

Εγώ σίγουρα χάρηκα, αλλά θα περιμένω τα αποτελέσματα από το Αιγινήτειο (σε κάνα μήνα) ....
Τότε μόνο θα ησυχάσω!!!! :gay-rainbow:

καλή συνέχεια!!!!

:smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
 #99825  από nora tora
 Σάβ Φεβ 15, 2014 11:03 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε::smile-clapping: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: Ειδες ποσο χαζουλι εισαι ????? Αδικα ανησυχουσες .....!!!!!!! Χαιρομαι που ολα πηγαν καλα !!!!!!!!!! Πολυ χαιρομαι !!!!!!!! Οσο για τις εστιες που εσβησαν :smile-surprised: :smile-surprised: :smile-surprised: Τι να πω ......Δεν ξερω..... :smile-lipssealed: :smile-lipssealed: :smile-lipssealed: :smile-lipssealed:

Ναι ευτυχώς όλα πήγαν πάρα πολύ καλά!!! ο γιατρός μου αμέσως βρήκε τον στόχο του και με πολύ μεγάλη άνεση και ευκολία... (μου είπε πως το έχει κάνει πάμπολλες φορές) :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:

χαχαχαχα ΑΝΝΑ59 ούτε εγώ ξέρω..... :confusion-shrug: :confusion-shrug: :confusion-shrug: :confusion-shrug: :confusion-shrug:

Αλλά τα αποτελέσματα σε περίπου ένα μήνα θα δείξουν....

:smile-sun:

:smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
 #99981  από JoyZel
 Τετ Φεβ 19, 2014 11:05 pm
Εύχομαι να έχεις τα καλύτερα νέα του κόσμου...

Η παρακεντηση ποτέ γίνεται?
Εμένα ο γιατρός μου δεν το έχει ανάφερει
καν σαν ενδεχόμενο ή σαν διαδικασία...
Η αλήθεια ειναι ότι δεν θέλω να το αναφέρει
 #99986  από nora tora
 Πέμ Φεβ 20, 2014 3:18 am
JoyZel έγραψε:Εύχομαι να έχεις τα καλύτερα νέα του κόσμου...

Η παρακεντηση ποτέ γίνεται?
Εμένα ο γιατρός μου δεν το έχει ανάφερει
καν σαν ενδεχόμενο ή σαν διαδικασία...
Η αλήθεια ειναι ότι δεν θέλω να το αναφέρει

Φίλη μου JoyZel,

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ !!!!! :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:

Η παρακέντηση από αυτά που έχω διαβάσει (αν και οι απόψεις διίστανται...), είναι μια διαδικασία που δείχνει αν έχουμε ΣΚΠ ή όχι .... καλό είναι να γίνεται στην αρχή… πριν την διάγνωση - αγωγή!!!!! :smile-rock:

Στην δική μου περίπτωση, ο γιατρός όταν είδε τις μαγνητικές μου είπε πως δεν χρειάζεται να κάνω παρακέντηση, γιατί από αυτές φαινόταν ξεκάθαρα ότι έχω!!!! :smile-sweating:

Στην πορεία και μετά από 4 μήνες (στους οποίους χορηγούμαι Tysabri) κάτι άλλαξε και είπε να την κάνουμε για πιο σίγουρα!!!!! Την Παρασκευή που την έκανα τον είδα αισιόδοξο (για πρώτη φορά) και ανέφερε πως έπρεπε να την είχαμε κάνει πιο πριν!!!!! :smile-itwasntme:

Καταλαβαίνεις πως αν υπάρχει έστω και 0,0000000000000001‰ πιθανότητα να μην έχω ΣΚΠ, αυτούς τους μήνες έπαιρνα αυτό το “δυνατό” φάρμακο άδικα!!!! :smile-crying:

Προσωπική μου άποψη να επιδιώξεις εσύ η ίδια να κάνεις παρακέντηση!!!! Μακάρι κι εγώ να την είχα κάνει από την αρχή!!!! Αν και η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική (και εμείς δεν είμαστε γιατροί...).

Διάβασα πως είσαι νέα στην παρέα μας (και εγώ τον Οκτώβρη διαγνώστηκα) …. λογικό να νοιώθεις έτσι… όλοι έτσι νοιώθαμε και νοιώθουμε (κι εγώ μέσα μου δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ;) και ελπίζω για το θαύμα!!!).

Και εγώ πριν την κάνω είχα τους ενδοιασμούς μου και τους φόβους μου, με όλα αυτά που είχα ακούσει…. :(

Να καταθέσω πως σαν διαδικασία δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου... ήταν σαν μια απλή αιμοληψία!!! :happy-cheerleadersmileygirl:

Πάντως αν τελικά το αναφέρει ο γιατρός σου, μη φοβηθείς, δεν είναι τίποτα, απλά να ακούσεις τις οδηγίες του!!! :happy-cheerleadersmileygirl:

Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά!!!!! :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart:
 #99987  από JoyZel
 Πέμ Φεβ 20, 2014 6:30 am
Μπορεί να έχεις δίκιο...όχι μπορεί μάλλον....
Απλά κ μόνο η σκέψη...με ανατριχιάζει!!
Εδώ έχει περάσει 6μηνο κ δεν έχω συνηθίσει
καλά καλα τις ενέσεις...