• ΓΕΙΑ ΣΑΣ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #9950  από ERICA
 Τρί Οκτ 13, 2009 4:07 pm
ΕΧΩ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ......ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΕΟΤΕΡΑ.
 #9968  από Lena
 Τρί Οκτ 13, 2009 11:04 pm
ΕΡΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΟΜΩΣ ΑΠ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΙΑΡΚΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΥΔΙΑΖΕΙ Κ ΝΑ ΞΕΜΟΥΔΙΑΖΕΙ.

ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΤΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΚΠ?
 #9971  από Μπάμπης
 Τετ Οκτ 14, 2009 12:18 am
Έρυκα, καλησπέρα και από εμένα και καλώς ήρθες!!
Αυτό που θέλω να σου πω σε σχέση με αυτά που μας είπες στην παρουσίασή σου είναι ,πρώτα απ’ όλα βέβαια να περιμένεις να πάρεις μια εμπεριστατωμένη άποψη, η οποία θα έχει βγει από τις εξετάσεις και όχι από κάποια συμπτώματα τα οποία εσύ έχεις ταυτίσει με την πάθησή μας, αλλά πέρα από αυτό, και εφόσον όπως είπες έχεις διαβάσει για την ΣΚΠ, να μην είσαι απαισιόδοξη αλλά αντιθέτως να χαμογελάς!!
Τι εννοώ θα μου πείτε!!
Για να σου δώσω να καταλάβεις, εγώ τα πρώτα συμπτώματα και την πρώτη μεγάλη ώση την έκανα ενώ υπηρετούσα στον στρατό! Για την ακρίβεια είχα διπλωπία , και όταν παραπονέθηκα πρώτη φορά μετά από 2 μέρες (ήμουνα και σε αυστηρό σώμα, Στρατονομία, και φοβόμουνα βλέπεις να πω κάτι, ο χαζός!! ) ο οφθαλμίατρος του στρατιωτικού νοσοκομείου της Λάρισας, μου έδιωξε κακής κακών και μου είπε να μην λουφάρω!!!! Όταν ξαναπήγα μια εβδομάδα μετά με τα συμπτώματα να έχουν χειροτερέψει, με έστειλε στο 401 ΣΝ στην Αθήνα στο νευρολογικό. Εκεί πέρασα τις 3 χειρότερες εβδομάδες της ζωής μου! Άκουγα απομυελίνωση και τέτοια, και μην γνωρίζοντας καθόλου, πήγαινε ο νους μου στο χειρότερο. Όταν βγήκα και πήγα στο σπίτι η πρώτη μου δουλειά ήταν να μπω στο Internet και να ψάξω! Εκεί μπορώ να σου πω ότι ηρέμησα! Εννοώ εντάξει! Είχα ότι είχα, αλλά κράτησα μόνο τα θετικά από ότι διάβασα! Ότι οι έρευνες και οι εξελίξεις τρέχουν και ότι δεν αφηνόμαστε πια στο ‘έλεος της νόσου!

Τώρα, 2 χρόνια μετά ζω την ζωή μου απόλυτα φυσιολογικά! Απόλυτα δυνατός όπως πριν, με όρεξη για παρέες και βόλτες, με όρεξη για άθληση, όλα καλά!!
Άρα ότι και να περνάς και εσύ τώρα, οπλίσου με θάρρος και υπομονή και όλα θα πάνε καλά!!
Αυτά!! Καληνύχτα τώρα!! :-)
 #9973  από Lena
 Τετ Οκτ 14, 2009 12:31 am
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΠΑΜΠΗ. ΕΤΣΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣΤΕ! ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΩΣΗ ΕΙΧΕΣ? ΔΗΛ ΠΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡ. ΗΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ?
 #9997  από ERICA
 Τετ Οκτ 14, 2009 11:46 am
ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΙ ΛΕΝΑ,

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΕΧΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ. ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΝΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ Η ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΔΙΠΛΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ, ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ (ΟΧΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ) ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ). ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΖΑΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΛΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΩ ΓΙΑΤΡΟ ΟΠΟΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΧΩ ΝΕΟΤΕΡΑ.
 #9998  από Lena
 Τετ Οκτ 14, 2009 12:21 pm
erika perimenoume ta nea sou. kapia pragmata p anafereis oti nomizeis oti tha patheis einai ap to isxuro poy fysiologika perase mesa sti psychologia s. Egw na fantasteis diagnwstika prin 2.5 xronia k mexri simera kapote k gw etsi nomizw parolo p eimai doxa tw Thew mia xara. Oti kalytero simera efxomai. perimenoume...
 #9999  από christina
 Τετ Οκτ 14, 2009 12:24 pm
Γεια σου Έρικα,

Ελπίζω να έχεις ευχάριστα νέα να μας πεις αύριο...
Πάντως ό,τι κι αν σου πει ο γιατρός να είσαι ψύχραιμη, μην πας με αρνητική διάθεση.
Μόνο έτσι θα μπορέσεις να συζητήσεις μαζί του σωστά
 #10006  από petros
 Τετ Οκτ 14, 2009 1:06 pm
erica...να σου πω το καλυτερο αγχωλιτικο? το παιδακι σου....μην φοβασαι να ξαφνικα θα πεσεις η θα θολωσει το ματι σου η οτιδηποτε. με την ιδια λογικη να φοβασαι μην τυχων σε κοψει κανενα λεωφορειο η οτιδηποτε αλλο. χαλαρωσε και ολα θα πανε καλα θα δεις.

καλημερααααα.....
 #10008  από ERICA
 Τετ Οκτ 14, 2009 1:13 pm
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΩ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΩΣ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ!!

ΟΠΟΤΕ ΠΑΩ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ......ΜΑΖΕΥΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΘΕΤΙΚΑ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ).